خوش میگذره
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش میگذره
سرگرمین
همه خوابین ؟
سلام وطن خوش اومدی
یک دنیا ممنون ...(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما ...
فایل یافت نشد: ضمن عرض پوزش فایل مورد نظر شما یافت نشد.دلیل حذف فایل شامل یکی از موارد زیر است: فایل منقضی شده است , یا فایل توسط آپلودکننده آن حذف شده است
(sm50)
محرومیت محسن فروزان به خاطر عکسهای همسرش نسیم نهالی در اینستاگرام!
بترسید از واکنش فیفا اگه بفهمه یک فدراسیون، بازیکنی رو به خاطر فعالیت همسرش در مدلینگ محروم کرده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اينکه ازش خوشم نمياد اما اين بدبخت چ گناهى کرده که چپ و راست محروم مى شه! (sm50)
سال اول دبيرستان باهاش تو ى مدرسه بودم اون سال سوم بود و باپسر عموش هم کلاس بودم و انصافا مى ديدم چقدر زحمت مى کشيد و تلاش کرد اومد بالا... البته ازاازاون موقع هم مغرور بود...
اون موقع تو تيم ملى جوانان رقيبش عليرضا حقيقي بود که اون مايه دار بود و باباشم پولداربود پول مى داد ب خبر ورزشى که تبلیغشو تو روزنامه بکنن ک بااين وجود توتو ى تورنمنت بين المللى فيکس فروزان بود
اما حاشیه ورزشيش و اخلاق شيريش ب گاش داد
سلام
یکم هم با ما حرف بزن (sm51)
ککککککککککککککککککککککککک کککککی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن فروزان دگه... عکسشو صفحه قبل گزاشتم ک(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضبط شد(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. آره متاسفانه آپلودبوی حذفش کرده. دیشب چک کردم مشکلی نداشت! اگه دیشب کسی دانلود میکرد حذف نمیشد. دارم آپلودش میکنم.(sm10)
(sm81)
نمیشه زمین خورد و گریه نکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
Boilsoft_Video_Joiner_8.01.1_softgozar.com
Boilsoft_Video_Splitter_7.02.2_softgozar.com
MKVToolNix_9.7.1_x64_Softgozar.com
فرهاد کار رو به حد رسوند (sm50)
هم پیاله ها رفتن ، افسوس که من هستم . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفیقایِ جون جونیم رو ، سرد و بی جون شده تویِ خون دیدم . . . (sm50)
(sm81)
خب کدومشو استفاده کنم!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومى براى برش دادنه!؟
نقل قول:
هر 3 تا رو باید نصب کنی .
چون با هر 3 تا باید کار کنی .
اول فایلِ تی اس رو تبدیل به ام کا وی می کنی .
بعد برش میدی .
اگه 2 تیکه داره می تونی آخرش بدی شون سرِ هم .
تبديل ب mp4 کنم بهتره رو فول اچدى مى زارم.. ى تيکه هست فقط ى برش ريز مى خوادنقل قول:
(sm81)
نقل قول:
شب بزن آپ (sm51)
اون شبی که صدایِ نسرین داشت تویِ یه سلّولِ سرد می پژمرد . . . (sm50)
دقیقا من الان زمین خوردم...ولی قویتر از قبلم و با قدرت بلند میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان ببخشید من یکم حساسم رو این موضوع وگرنه سوال نمیکردم.
آلبوم خداحافظ هایده تو خود سی دی هم آهنگا دو ثانیه ی اولشون نیست؟
این نسخه ی آلبوم واقعا حرف نداره میخوام جایگزین کنم
فقط این مشکلو نداشت عالی میشد.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
مثل یک گل که تنش پر شده باشد از خارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم و از همه ی غصه ی عالم سرشار
پادشاهی که غرورش همه را پس زده بود
قلعه اش خرد شد از غرش طوفان اینبار
عشق ! رسوا شدنم را به تماشا بنشین
عشق ! رسوا شدنم را به تماشا بگذار
زندگی حال مرا دید و به من رحم نکرد
دردها با دل یک مرد ، عجین اند انگار
ای که از دورترین نقطه به من زل زده ای !
زخمی ام ؛ حال مرا خوب به خاطر بسپار
عشق ، یک خانه ی خالیست که اول با شوق
داخلش می شوی و بر سرت آخر ، آوار ...
یک توصیف عالی از حال و هوای این روزهام (sm10)نقل قول:
این یکی دو هفته خیلی نا امید و دلسرد بودم...
از همه چی به خصوص خودم...
خدا رو شکر الان دوباره خودمو پیدا کردم.
الان صابر میاد میگه کدوم خدا (sm120)
(sm10) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]