محسن بعد پارو فعلا چیزی رو نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن بعد پارو فعلا چیزی رو نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیخوابید ؟(sm1)
اخرش من میرم تهران رو خراب میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم بدجور درگیر البوم جدید ...
و البته شاید کنسرت
اره واسه نسل 5 ام بود فکر کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز معلم و بت تبریک میگم روز به روز موفق تر باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا یه بار یه خطایی کردیم تبریک نگفتیم طرف کلن دیگه باران نیومد (sm2)(sm50)
کنسرت؟عمرا..من که چشمم اب نمیخورهنقل قول:
مرسی سینا جان(sm176)اره در جریانم حاج مهدی خدابیامرز(sm2)نقل قول:
دروتخته(sm25)
چقدر حرفات خوب و درسته سینا (sm50)نقل قول:
عینه حقیقته...همین نگاه مطلق و گاهیم ایده الی نسبت به همه چی ما رو بدبخت کرده!
البته من هنوز رو حرفم هستم! فکر میکنم این محبوبیت و البته مقبولیتی که ظریف نزد عامه جامعه (حتی بعضی مخالفین نظام) داشت پیدا میکرد خیلیا رو منتظر نگه داشته بود تا یه همچین بهانه ای دستشون بیاد و باقی ماجرا...
ولی آلبوم رو ظاهرا بدجور داره کار میکنهنقل قول:
صد البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و البته سیاسته و ...