اوه اوه من یادم رفته بود...خوب شد بچه ها یاداوری کردن(sm120)
مالی جان روزت مبارک باشه ایشالا همیشه از کارت لذت ببری (sm10)
ارزوی توفیقات بیشتر در زندگی کاری و شخصی (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه اوه من یادم رفته بود...خوب شد بچه ها یاداوری کردن(sm120)
مالی جان روزت مبارک باشه ایشالا همیشه از کارت لذت ببری (sm10)
ارزوی توفیقات بیشتر در زندگی کاری و شخصی (sm111)
مرسی امین جان(sm19)لطف کردی واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن خیلی وقته چیزی رو نکرده ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم ما انتظار زیادی داریم
من همیشه گفتم محسن مشاورای خوبی هیچوقت نداشته همیشه تو تک اهنگا عجول نشون داده..ملتم که همش به به چه چه میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه من کلا با معلمان محترم رابطه ی خوبی ندارم و نداشتم
ولی این روز زیبا رو به شما و همه ی معلمانی که مرا به شدید شکل ممکن مورد لطف قراردادند تبریک میگم (sm10)
حتمن همینهنقل قول:
من الان فیس ندارم ولی احتمال میدم پیجی مثل سپیده دم چقدر خوشحاله از این جریان
بالاخره بعد از هر کار قوی باید یه کار ضعیف داد که سطح توقع را نبرد بالا
من ازت ممنونم و متاسفم که خاطره خوبی نداری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ شغل شریفی نیست آقا (sm50)