شیز این ایمان قیاسی کیونکش با علی زند وکیلی مصاحبه کرده قسمت اول برنامه ش تی وی پلاس ..
نمایش نسخه قابل چاپ
شیز این ایمان قیاسی کیونکش با علی زند وکیلی مصاحبه کرده قسمت اول برنامه ش تی وی پلاس ..
گفته تو سنتوری 2 نیستم ..
عجب خر تو شیزی شده ..
مرید ما به یاریمان رسید نیازی نیس برادر دمت قیـــــــــــــژنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای پیدا کردن اسم آواتار مذکور فقط یه کور راه وجود داره اونم اینه که یه تاپیکی چیزی بزنیم بعد به کسی که اسم اون بانو رو پیدا کرد یه جایزه بدیم
مریدتم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس پ.خ کنین پیدا کنیم براتون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سروری و دیگر هیچ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقمون یاران نیمه گم شدشو پیدا کرده فقط اسمشو یاد نداره الان چند روزه میخواد بره حموم ولی اسم این خانوم با شخصیت رو نمدونه(sm2)(sm81)(sm2)
(sm2)شب جمعه ست ثواب داره بیاین اینو پیدا کنیم براش (sm2)
دم همتون گرم خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یک رفیق با مرام مثه شماها در دنیای واقعی نیازمندیم
ای کاشکی شماها همشهری من بودید
از شانس تخمی من باید یکی مثه الیاس باس همشهری من بشه(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]