تو حرفاشو تایید میکنی ؟ اینجوری گفته شاتل زنگ زدم پشتیبانی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو حرفاشو تایید میکنی ؟ اینجوری گفته شاتل زنگ زدم پشتیبانی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت های چورن وب نداره کلا ایران ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک سرویس صبانت رو بفرست
ندیده بودم تاپیکشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر به طور کلی شاتل صبانت و پارس آنلاین نسبت به بقیه قابل تحمل ترن
همه چی که آخه دانلود رایگان نیست فدات شم (sm70)
ها بیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه خورده ازین سرویس بالاتر نداره مثلا حالا یه خورده گرون ترم عیبی نداره
خوبه صبا از اسم صبا هم خوشم میاد (sm222)(sm23) (sm2)
من که زودتر گفته بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا باید گفته منو تایید کنن نه من گفته اونا رو که (sm14)
سرویس های دیگش مشکلش اینه که توضیح دادم دیشب برات فقط تا 2 برابر حجم اولیه سرویس مجازی دانلود کنی از اون مقدار به بعد از حجمت 1/3 کم میکنن
میخوای اینطوری باشه؟
یعنی چی ؟ تا 2 برابر ؟نقل قول: