یکم گرفتارم ولی همیشه فرومو میبینم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم گرفتارم ولی همیشه فرومو میبینم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جالبه
اینجا خبرهای دست اول توسط یکی که با اسم ابی حامدی حضور داره توضیح داده میشه.
اقا شما برو لطفا همون خبرهای ابی نازنین رو از فرشید جمع آوری کن.
ما خودمون خبرهای شادمهری رو پیگیری میکنیم
به دل نگیر صحبتم جنبه شوخی داشت
بی خبر نذار مارو
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمتت میرسم سر وقتش 😄😄😄نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم طرف خود فرشباف باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گلیم بافم نیست
چه برسه فرش ببافه
اینو بفرستین بره همون باغچه ابی رو بیل بزنه
والا
چه گیری افتادیم بخدا
بعد یه عمر همنفسی مثل غریبه ها میری
جز اعتراف به عشقت
هرچی بگم دروغه
این لحظه که غرورم
تصویر یه غروبه
(sm232)
ناراحتین ؟ مشکلی نیس دیگه هیچ خبری نمیدم اینجا (sm128)نقل قول:
تو دیماه برنامه پخش ویدئو ها مشخص میشه درسته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی پس؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قرار باشه تو بی من بیاد باید تو دی بیاد و احتمالا نقطه ضعف یا تصویر چند روز مونده به آلبوم ولی اگه تصمیم بگیرن کارا اکثرا تو آلبوم شنیده بشن اونوقت فقط یه کار قبل آلبوم ویدیوش میاد در هر حال دی ماهنقل قول:
مشخص میشه احتمالا
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ملکوت اعلا پیوستننقل قول:
منتظر باشید پخش آهنگ عارف نزدیکه...(sm50)
واقعنی؟نقل قول:
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب تو بی من
جمعه اول دی فرداشب تو بی من
از دموش خوشم نیومد
فرداشب موزیک ویدئو تو بی من (sm118)
دوباره هنوز نیومده آیه یاس خوندید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی شد آنقدر ی دفعه ای شد؟؟
امیدوارم نظرم رو عوض کنه، ولی واقعا دموش برام جذاب نبودنقل قول:
البته ذهنیت منفی نسبت هاشمب هم بی تاثیر نیست
بابا بیخیال هاشمی... فعلا فقط شادمهر را بچسب...انشالله آهنگ خوبی از آب دربیادنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی شد آنقدر بدون مقدمه اومد؟
انشاللهنقل قول:
آقای ابی حامد ک میگه غیر از قلب من همه آهنگای آلبوم قشنگندنقل قول:
البته مسعود جان خودت که تجربه داری کارای شادمهر همیشه منتقد داشته و شاید اون دسته از طرفدارا که به سرندشتم نقد کردن به بقیه هم بکنن ولی بازم میگم کارا همه قشنگن
واقعا یهویی شده خواستن سوپرایز کنن البته گمان میرفت از اولم که یا آخر آذر یا اوایل دی بیاد ولی این که بدون کامینگ سون یهو تاریخ دادن جالب بودنقل قول:
از موزیک ویدیوها الان کدوم ها موندن؟
نقطه ضعف و تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سلیقه ها متفاوت..ولی امیدوارم مثل سرنوشت اکثرا راضی بشندنقل قول:
دمو رو بزارید اینجا
من حدس میزنم این آهنگ ی اوج خیلی خوشگل داره
راستی تنظیم کننده سعید زمانیه نه میلاد هاشمی
بذار اینو فردا بگیم😄😄😄
دمو کجا گذاشته؟
چیو؟نقل قول: