(sm25)اون 2 آلبوم 128 خالصن ...
از سی دی اورجینال ریپ شدن یا بیپ تونز لعنتی؟
منظورم اینه تلاش کنم برا گیر اوردن سی دی یا سودی نداره و اصلش هم همینه (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)اون 2 آلبوم 128 خالصن ...
از سی دی اورجینال ریپ شدن یا بیپ تونز لعنتی؟
منظورم اینه تلاش کنم برا گیر اوردن سی دی یا سودی نداره و اصلش هم همینه (sm54)
شهرستان سرسبز تالش(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یبار گفتی نمیشناسی (sm98)
" زندان "
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید
در این عشق چو مردید همه روح پذیرید
بمیرید بمیرید و زین مرگ مترسید
کز این خاک برآیید سماوات بگیرید
بمیرید بمیرید و زین نفس ببرید
که این نفس چو بندست و شما همچو اسیرید
یکی تیشه بگیرید پی حفره زندان
چو زندان بشکستید همه شاه و امیرید
بمیرید بمیرید به پیش شه زیبا
بر شاه چو مردید همه شاه و شهیرید
بمیرید بمیرید و زین ابر برآیید
چو زین ابر برآیید همه بدر منیرید
خموشید خموشید خموشی دم مرگست
هم از زندگیست اینک ز خاموش نفیرید
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها عزیزم یادم رفت (sm74)من حافظه ندارم تو امضات بزن تالش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه مرغه همسایه غازه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا تیک نمایش امضاهارو برداشتم که حجم کم مصرف بشه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم رو شاید بتونی گیر بیاری ولی اون یکی مال سال 83 تشریف داره فکر نکنم بتونی پیدا کنی ، فرقی نداره آلبومی که سال 83 تو ایران منتشر شده 128 با 320 هیچ فرقی نداره حالا میخواد از بیپ باشه یا سی دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره خوشگلنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکل ... (sm46)