به الکلاسیکو هم نمیرسه کجای کاری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به الکلاسیکو هم نمیرسه کجای کاری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت تا بعد الکلاسیکونقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح بهش اس داد خبر مصدومیت بیل رو بدم جواب ندادنقل قول:
(sm88)
منظور منم همین بود، گفتم تا ال کلاسیکو، قطعا نیست یعنی خود ال کلاسیکو هم جزئشه ... خوبه خودم خبرشو صفحه قبل گذاشتما (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمون خیلی سخت شد (sm50)نقل قول:
وثوق چی؟ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسکو اماده باشه حله (sm50)
اتفاقا چند روز پیش داشتم فکر می کردم، امسال با دفاعهای بارسا، بیل و کریس از دو سمت میتونن چه اتوبانی درست کنن ولی... (sm172)نقل قول:
پ.ن: خامس هنو کنده (sm172)
وثوق درگیر شرط بندیه (sm120)نقل قول: