الان چن ساعتی میشه آلبومو پلی نکردم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
الان چن ساعتی میشه آلبومو پلی نکردم ..
گفتم حسش بگیره یه هو پلی کنم ..
هنو حسش نیومده ..
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل از من یا ایجاد کننده حس نمیدونم ..
سینجول شما هیچ مشکلی نداری
په مشکل شی شیه این وسط یکی باس بر دیگری غلبه کنه ..
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
(sm50)
24 ساعته نخوابیدم
دیوس 24 ساعت بیداری فوکشنم دیدی استراحتم نداشتی خاک بر سرت ..
(sm27)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصد جفاها نکنی رو یه جور میگه انگار مثلا به یه بچه میگه یه وقت قصد جفاها نکنیا(sm2)
کامنتو جون من(sm2)
من نوشته:
چاوشی بیت ششم رو میگه مج مج مجو ! چه وضع خواندن شعرمولاناست .
مودم 4 gنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش داره بگیر بعدا
البته تو میگی فعلا نداره (sm74)
شانس ما وقتی میخوای چیزی بگیری 1 تومنم تخفیف نمیخوره ولی الان که نمیخوای بگیری یهو 100 تومن تخفیف میخوره (sm81)(sm2)
با سیم کارت تازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
300 متر بالاتر از خونه ما یه دکل ایرانسل بستن ...قبل ازون ایرانسل طبقه پایین اصلا یه خط آنتن نمیداد اونو نصب کردن دیگه فول شدنقل قول:
فک کنم 4 g هم ساپورت کنه اینجا مرکز شهر ..... ولی رفتم آسیاتک حالشو ندارم برم پیگیر 4 بشم (sm2)
------------------------------
راستی این سرویساش چطوریه ایرانسل ؟ ساعات رایگان هم داره 1 تا 7 صبح ؟ نامحدودم داره ؟ (sm132) ولی خیلی به صرفه و ارزونه
نامحدود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلی طرح داره
سه در چهااارم(sm77)(sm88)
ها ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها راستی یه توضیح بده بینم چجوریه ... لیست طرحاشو بفرست برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل آفتابگردوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود محسن(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خابم میاد ! آرمین هستی ؟ (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود و آخرین اتوبوس(sm81)(sm81)نقل قول:
فک کنم اکثر اعضائ انجمن اتفاق نظر دارن که شاه مقصود و اتوبوس بهترینای آلبومن(sm1)(sm81)
امیر این آلبومو زدی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توریست ... (sm50)
شاه مقصود چه شعری داره (sm81)
امروز زد همه آهنگارو له کرد گذاشت پشت سرش (sm81) فقط شاه مقصود (sm81)(sm81)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این سرویس
یک ماههاینترنت یکماهه 5گیگ+5گیگ (شبانه، 2 تا 8 صبح)
سرعت نامحدود در شبکه های 3g ، 2g و 4g
کد فعال سازی :*555*5*3*10#
قیمت :25,000 تومان
شبانه 2 تا 8 صبح سرعت تا چند تا میره افت سرعت نداره ؟ بعد چند گیگ میتونی بزنی ؟
بعد اون 10 گیگت تمام بشه میتونی ترافیک جداگونه بگیری دیگه ؟ مصرف روزانه زیاد میره ؟
والا تست نکردم من تا حالانقل قول:
ولی فکر کنم سرعتش خیلی متغیره
من زمانی که نا محدود می داد شبی 6 گیگ با 3g می گرفتم
نمیدونی حدودا چه صفحه ایه (sm120)