"بوس" ابراز علاقه است
.
.
.
ولى" گاز" تزریق علاقه است
.
.
.
دیگه" ک.ردن" ببین چیه لامصببببببب
نمایش نسخه قابل چاپ
"بوس" ابراز علاقه است
.
.
.
ولى" گاز" تزریق علاقه است
.
.
.
دیگه" ک.ردن" ببین چیه لامصببببببب
چرا عاقل کند کاری
که آب از او شود جاری
.
.
.
.
سعدی ج.ق زده پشیمونه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد گفتي گواهينامه پايه يكمو با خودم ببرم (sm30)(sm30)
من عينك نميزنم اصلا چون نمره چشمم نيمِ تا حالا هم جريمه نشدم تنها استفادم از عينك اين بود كه بخرم بزنم به چشمم عكس بندازم ببرم براي گواهينامه همين (sm2)
ممنون دوست عزيز هميشه موفق باشيد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوريش برايم مشكله كاشكي اونو ميبستم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان خفه نشي خو الان هيكل اين چي داره ، مثلا انتظار داشتي تو 57 سالگي قوز در بياره ايشششششششششش حالمو بد نكن ديگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر پورياي سحر خيز و فعال (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه تحول شگرفي ايجاد شد (sm59) اميدوارم هميشه سرحال ببينمت عزيز دلم (sm134)
ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﮐﺒﺮﯾﺖ ﺩﺍﺭﻩ , ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺍﺯﺕ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻣﻔﺖ ﮐﺸﻪ ...
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺩﺍﺭﻩ , ﮐﺒﺮﯾﺖ ﺍﺯﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ ﺧﻮﺵ ﮐﺸﻪ ...
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻢ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺍﺯﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ ﻫﻢ ﮐﺒﺮﯾﺖ، ﺍﻭﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﮐ.ﺴﮑﺸﻪ
حالا دیگه خودت حساب کن تو کدوم گروه جا میگیری!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻬﻢ ﺻﺒﺢ ﻣﺴﯿﺞ ﺩﺍﺩﻩ :
ﺟﻼﻡ
ﺗﻮ ﺟﻠﺪ ﺧﻮﮐﺼﻠﯽ ﻓﺪﺍﺕ ﺑﻠﻢ !
ﺟﯽ ﺍﻑ ﻣﯿﻔﺎ ﻧﺪﺍﻟﯽ؟
ﻣﯿﺜﻪ ﺑﻼﺕ ﺩﻭﭺ ﺻﻢ؟
ﺑﻮﭺ ﺑﻮﭺ !!!!
.
.
.
.
.
.
.
ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﻭ.ﺯﺍﺭﺕ ﺍ.ﻃﻼﻋﺎﺕ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ
ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺭﻣﺰﮔﺸﺎﯾﯽ ﺑﻔﺮﺳﺘﻦ
ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺣﻤﻠﻪ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ
ﻣﯿﺪﻡ...!!!
اگر كسي با تو نامهرباني كرد با او مهربان باش
اگر بي وفايي ديدي وفادار باش
دروغ شنيدي تو راستگو باش
اگر بدي كرد خوبي كن
با دشمنت دوستي كن
همينطور منگل وار ادامه بده تا منهدم شي به اميد خداااااااا بدبخت اسكول...
سحر خیز چیه باو (sm2) از 9 صب دیروز که بیدار شدم هنو نخوابیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچینن (sm127)(sm127)
دقت کردین ﺁﺩﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﺮﻓﺎﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﮔﻔﺘﻦ ﺩﺍﺭﻥ
ﻏﺎﻟﺒﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﻤﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ :
ﺭﺍﺳﺘــــــــــــی....
دو ثانيه با مامانم دعوام شد
الان 5 ساعته داره با خودش حرف ميزنه...(sm77)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غصه زیاد بخورین
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
.
خلاصه هر کاری که میتونین انجام بدین تا زود پیر شین !
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خانه سالمندان هنوز مختلطه
اين يكي رو يادشون رفته حرام اعلام كنن....
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چرا؟ قراره اتفاق مهمي رخ بده كه ميترسي بخوابي؟ ميخواي من جات كشيك بدم تو برو يكم بخواب(sm59)
حالا از شوخي گذشته قرص بايد ميخوردي كه نخوردي؟(sm54)
مردی متوجه شد که گوش همسرش شنوایی اش کم شده است.ولی نمی دانست این موضوع را چگونه با او درمیان بگذارد.
به این دلیل، نزد دکتر خانوادگی شان رفت و مشکل را با او درمیان گذاشت.
دکتر گفت: برای اینکه بتوانی دقیقتر به من بگویی که میزان ناشنوایی همسرت چقدر است، آزمایش ساده ای وجود دارد انجام بده و جوابش را به من بگو:در فاصله ۴ متری او بایست و با صدای معمولی، مطلبی را به او بگو. اگر نشنید، همین کار را در فاصله ۳ متری تکرار کن. بعددر ۲متری و به همین ترتیب تابالاخره جواب بدهد.
آن شب همسر مرد در آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و او در اتاق نشسته بود.
مرد فکر کرد الان فاصله ما حدود ۴ متر است. بگذار امتحان کنم، و سوالش را مطرح کرد جوابی نشنید بعد بلند شد و یک متر به سمت آشپزخانه رفت ودوباره پرسید و باز هم جوابی نشنید.
بازهم جلوتر رفت سوالش را تکرار کرد و باز هم جوابی نشنید. این بار جلوتر رفت و گفت: ” شام چی داریم؟”
و این بار همسرش گفت: عزيزم برای چهارمین بار میگم؛ ” خوراک مرغ!“
گاهی هم بد نیست که نگاهی به درون خودمان بیندازیم شاید عیبهایی که تصور میکنیم دردیگران وجود دارد در وجود خودمان است........
(sm2)نقل قول:
نه باو همیجوری نشد که بخوابم (sm59) تا 2 یه فیلم دیدم بعدشم دو تا آلبومای محمد معتمدی رو گوشیدم بعدشم آهنگای دیگه، یهو متوجه شدم دیدم 1 ساعت مونده به 6 دیگه فایده نداره بخوابم رفتم یه کتاب ورداشتم یه خورده خوندم به این ترتیب شبو به روز رسوندم (sm120)
آیا میدانید که تمساح از پروانه میترسه؟!
آیا میدانید که قلب انسان تو خواب یه دقیقه میمیره؟!
آیا مبدانید که خوردن سیب همراه چای رشد انسان کم میکنه؟!
آیا میدانیدکه نخل از سنگه؟
آیا میدانید که من نشستم دروغ میگم و شما باور میکنید؟!
کپی کنید بابا! کی به کیه!! :))
دﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ : ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺩﺍﺭﻡ،
ﻫﻔﺼﺪ ﻧﻔﺮ ﻻﯾﮏ ﮐﺮﺩﻥ
ﺩﻭﯾﺴﺖ ﻧﻔﺮ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﺣﺎﺿﺮﻥ ﺑﺒﺮﻧﺶ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ
ﺷﺸﺼﺪ ﻧﻔﺮ ﺍﺯﻫﻼﻝ ﺍﺣﻤﺮﺍﻭﻣﺪﻥ ﮐﻤﮏ
ﭘﻮﻧﺼﺪ ﻧﻔﺮ ﺍﺯﯾﻮﻧﺴﮑﻮ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﺎﻥ
.
.
.
ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﭘﺴﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ:
ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﻼﻟﻢ ﮐﻨﯿﺪ
ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﺨﻮﺭ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﯽ :| (sm172)
مورد داشتیم طرف کتابای خیلی سبز میخونده واسه کنکور!!
.
.
.
.
.
.
.
ولی نتیجه خیلی قهوه ای گرفته... (sm2)
اميد را از نجاري آموختم كه
مغازه اش آتش گرفت و زغـــال فروشي باز كرد...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
البته مواد هم میفروخت
همسایه ها لوش دادن :|
بگو دمپایی?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سیبیل بابات میچرخه
خیلیم ربط داشت َ
پست خودمه دلم میخواد سیبیل بابات بچرخه (sm98)
(sm2)نقل قول:
استاد اندی در زمینه بدنسازی ید ِ طولایی داشته اند (sm120) استاد در جوانی در بالای پشت بوم هنرنمایی می کرده اند (sm2)
اینم عکس فیگور استاد در بالای پشت بوم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه بيچاره مغزت (sm172) چه گيري كرده دست تو ها يكم استراحت بده بهش گناه داره (sm39)
دیروز از دختره پرسیدم:ببخشید خانم کوچه ۸۵کجاست؟.
.
....
.
.
.
...در اقدامی خداپسدانه مانتوشو باز کرد و یه جفت م.مه دراورد و گفت:
۷۵ که اینجاست ۸۵ رو نمیدونم..
چقد دختر فهمیده ای بود، یاد بگیرین (sm132)
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نمیبینی امروز انقد خوشم؟! (sm2) از خستگی مجبور شده بزنه به بیخیالی! (sm2)نقل قول:
نحوه ی ارتباط برقرار کردن دو جنس مخالف در ایران :
پیسسسسسس پیس !!
.
.
.
.
.
.
.
.ایشششششششش
نمیدونم مخ زدنه یا تبلیغات شیشه پاک کن
والا...
وﻗﺘﯽ ﺳﻮﺍﺭ brt یا مترو ﻣﯿﺸﻢ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﻭ ﮐﯿﻒ ﭘﻮﻟﻤﻪ ...
ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﺭﻭ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ...
ﯾﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﻪ ﻣﯿﻠﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮسه ... !!!
ﯾﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﻭ ﮐ.ﻮﻧﻤﻪ ﮐﻪ ﻋﻘﺒﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﻤﺎﻟﻪ ﺑﻬﻢ ... !!!
ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﺟﻠﻮﻡ ﮐﻪ کسی نماله ... !!!
ﻓﻘﻂ امیدوارم ﮐﺴﯽ ﺍﯾﻦ ﻭﺳﻂ ﻧ.ﮕﻮﺯﻩ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﻣﺎﻏﻢ ﻧﺪﺍﺭم .
لامصب این ملت از هر دری وارد آدم میشن
نقل قول:
خوش بودنت عاليه ولي بهتره يكم استراحت بدي بهش هيچي جاي خواب شبو نميگيره تازه تو خوابه كه مغز شروع ميكنه به پردازش و هر چيزي رو اصطلاحا ميچينه سر جاي خودش الان تو يه كاري كردي كه مغزت منگل شده داره فقط از خودش اطلاعات ميده بيرون و كارايي ميكنه كه از تو بعيد بوده (sm2)(sm2)(sm2)
دخترای امروزی خدای نکرده اگه بمیرن!
سیصد سال طول میکشه تجزیه بشن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همه اش پروتز و مواد پلاستیکی ان لامصبا..
دمت گرم باحال گفتی! (sm2)(sm2) باید مراقب باشم چیزی از دهنم در نره (sm171)(sm2)نقل قول:
نیم ساعت بعد ناهار احتمالا میخوابم (sm132)
سلامتی جفت خ.ایه ها ......
که هروقت ک.یرمون تو هر سوراخی رفت جفتشون پشت در موندن و سالاروتنها نزاشتن
تنها عددی که برتره از 85
.
.
.
.
.
عدد 69
.
اهل دلاش میفهمن
نقل قول:
يني چيزي هم مونده كه نخواي بگي (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
باو این جکا رو میگی یا نکنه موقع گفتگو باهات چیز اشتباهی گفتم خودم یادم نیست؟! (sm2)نقل قول:
در مور جک ها مسئولیت مطالب بر عهده نگارنده میباشد، و به عنوان کپی کننده هیچ گونه مسئولیتی در مورد محتواشون قبول نمیکنم (sm2)
نقل قول:
جيگرتو كار خوبي ميكني ادامه بده (sm19)(sm134)
حالا يه سوال چطور ميتونم سايز يه عكس رو براي آواتارم كوچيك كنم؟(sm54)
ممنون خودم درستش كردم(sm59)
در هر صورت اگه چیزی گفتم شرمنده (sm10) تا دقایقی دیگر دو تا جمله ی فاخر مینویسم بعد میرم! (sm120) البته احتمالا دوباره بعد از ظهر با یه سری جک غیر فاخر برمیگردم! (sm2)نقل قول:
میخوای سایز عکسو تغییر بدی؟! اگه فوتوشاپ داری برو از قسمت "Image" تو "Image Size":
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم با پینت ویندوزم میشه.
اگه فوتوشاپ نصب نداری یا عکس خاصی نیست بده تغییر سایز بدم (sm10)
حداکثر اندازه هم 175*255 ـه.
موفق باشی (sm120)نقل قول:
نقل قول:
فدات با پينت درستش كردم در ضمن شوخي كردم باهات پوريا جونم (sm134)
(sm19) مطمئن باش اگه رفته بودم پیش صابر حتــــــــــما یه سر میومدیم لاهیجان (sm127) فعلا به تعویق افتاده (sm172)نقل قول:
ادبیات کلفتت تو فلان بدخواهات (sm2)
بشمـــــــــــــــار... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشاللهنقل قول:
عمه خواهم شرحه شرحه از فراق (sm2)
(sm19)(sm10)نقل قول: