کانال تلگرام نسل شادمهر و کانال آلبوم تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کانال تلگرام نسل شادمهر و کانال آلبوم تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هم بزارید دمو رونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]generation
برو تو این کانال حسین @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]generationنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره بدجور بترکونه این اهنگ
اسیر فضاسازی ها و تخریب نشید
با هندزفری به زیر صدای اهنگ بعد اینکه میگه میترسم گوش بدین. همین زیر صدا اگه ادامه دار باشه واسه من کافیه از این موزیک
(sm19)(sm127)(sm10)
این تیکه ترانه تو ذوق میزنه یه کم سکته داره!! انگار به زور ترانه رو روی ملودی گذاشتن.
امیدوارم بقیهاش روان تر باشه(sm10)
بچه ها خیالتون راحت آهنگ خیلی قشنگه و اکثرا راضی میشید
در ضمن اینو بگم ک تنظیم کننده سعید زمانیه نه میلاد هاشمی پس از همین الان پیش قضاوت نکنید
ترانه سرا کیه؟
ارش محرابینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اهنگو داده باشن ایتونز تا ظهر میشنویم
توی پست جدید شادمهر نوشته کلام ف . ننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره نداده باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کردم(sm25)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرنوشت اهنگش برا البوم تصویر بود ؟
اره من بد متوجه شدم چون محرابی رو هم تگ کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جون داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ریپ چرت خودشون میدن بعید میدونم بدن ای تونزنقل قول:
ببینم تا شب می تونید فی خالدون اهنگ در بیارید یا نه
خیلی عجیبه همه آلبوم را میگفتند آرش محرابی ترانشو گفته حالا ف.ن این وسط کیه؟؟؟
از دمو خوشم اومد تنظیم قشنگی داشت
حالا بذار آهنگ بیاد .اساتید موسیقی ک کلا تو این فروم نیستند سرازیر میشند اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد(sm77) خودتی داداش؟؟؟؟!!!!(sm77)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید تعصب رو کنار گذاشت تا بشه از موسیقی لذت برد
فاضل نظری(sm120)
همونقد که سرنوشت رو دوس نداشتم از این دمو و سبکش خوشم اومدنقل قول:
(sm70)این ویدیو مثل تجربه کن غافلگیرتون میکنه
آفرین آدم باید حرف دلشو بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه کن چ غافلگیری داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم ترانه سراش ی خانم باشه
از نوازنده های خوبی استفاده کرده
هر چند هیچ کدوم بند انگشت خودشم نمیشن
امیدوارم مثل سرنوشت لذت ببرم از آهنگ
از دموش خوشم اومد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]امیر حواست به ایتونز باشه امیدمون تویی
فدات آقا پارسا...سایت خیلی سنگین شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از خودت که واقعیت داری
هر انچه دیدم همه تزیینیست
نقل قول:
فعلا که شادمهر غافلگیرمون کرده ..
من انتظار پخش این و ویدیو و آهنگ رو برای امشب نداشتم و دوستان میگفتن ویدیوها اسفند یا نهایتا بهمن ماه میاد .. اگه هفته دیگه دیدین شادمهر پست گذاشتم فردا شب آلبوم قابل فروش در آیتونز و ... تعجب نکنید چون کاراش غیر قابل پیش بینیه .. خوشحالم بازم یه آهنگ جدید قراره از شادمهر بشنوم ...
این فروم بعد از پخش آهنگ پذیرای اساتید بنام موسیقی میباشد(sm120)