دیوث میگم خو منظورت من بودم که گفتی هالو ولی میدونم شوخی بوده ناراحت نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث میگم خو منظورت من بودم که گفتی هالو ولی میدونم شوخی بوده ناراحت نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا این جقیو بکش یه ملتو راحت کن
احمق معنیش تو انگلیسی میشه سلام به تخمم که میخوای ناراحت بشی(sm2)(sm2)
منتتظرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تو اون سری گفتی چندسالته؟ میزان تحصیلاتت چقدره؟
دیوث تو کنایه زدی .. نگفتی که هلو .. خر که نیستمنقل قول:
تو اولش گفتی به قول مستر جاکش هالو .. خب خرم باشه میفهمه .. (sm70)
خوبه هست پستت (sm2)نقل قول:
اتفاقا خیلی خری که یه فکرای دیگه میکنی
اخه دیوث من مگه از تو میترسم بگم هالو(احمق) بعد بگم نه منظورم یه چی دیگه بوده.
این خراب شده هم نمیشه وویس داد تا فردا هم هی بنویسم عینه بز نمیفهمی.اصن هرچی دوست داری فکر کن خستم کردی(sm2)(sm2)
نگفتی چندسالته
نخیر توام احمقی که نمیفهمی من کاری ندارم که منظورت چی بوده .. ولی اون پست اولت که گفتی من نمیدونستم فک کردم با منی هر کی هم جای من بود همون جوری فک میکرد (sm98)نقل قول:
اشتباه از توئه که هنوز نمیفهمی چه حرفی رو کجا باید نزنی خوب نیست ..
(sm98)احترام حفظ نمایید
همدیگر را دوست بدارید(sm98)