والا.....
نمایش نسخه قابل چاپ
والا.....
یه دکل بی ار تی ایرانسل و همراه بالای ساختمان روبروییمون هست=سرعت فول
قبلا یه 2 بار ازین بسته 3 ساعته ها گرفتم ایرانسل دانلودم دفالت رو 9 بود 12 هم میرفت
یه بارشو هاوس اف کاردزو فول 1080 گرفتم امشبم میخوام وایکنگارو فول 1080 همشو بگیرم
البته خودم که وقته دیدنشو ندارم
نکته اینه که سروره سایته هم باید سرعتو بکشه اگه سرور تخمی باشه فایده نداره.البته سایت مفتی نداریم سرعتش مال باشه اخرش باید اکانت خرید
گجلر فیکرینن یاتا بیلمیرم
بو فیکری باشمنان آتا بیلمیرم(sm172)
عشق است قمار منو بازیگر آنم...(sm81)
اسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این
زنه
اواتارت
چیه؟(sm54)
ننه ی فرانچیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور مگه؟ اقا بجای اینکه اینقدر به اسمه این گیر بدید اگه میخواین بزنید،دنباله کیسه خفن هستید بگید من 2-3 تا اسم بهتون بگم قشنگ تا 6 ماه تامین بشید(sm2)
(sm2)
همینونقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگی
یه
سالو
بیمه
میکنه(sm2)
من تا 10 دقیقه دیگه اینجام بعد میرم کار دارم تندتر حرف بزن من سریع جواب میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو چرا فکر میکنی این اینکارست؟(sm2)
اگه به هیکل و قیافه و ممست،ما اصن یه مدلایی داریم که مدل لختی یا نیود مدل هستن.تمومه سک و سوراخاشونم تو عکساشون هست ولی فیلم بازی میکنن و نمیدن به قوله خودمون.خب شاید اینم اونطوری باشه