آخی گوگولیِ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آخی گوگولیِ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیه؟
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثنا(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزگار دلگیرم (sm50)
از تیکه تیکه ی قلبم (sm54)
هدست ایسوس وصل شد(sm135)
دیوس موزن بعضی جاها میکس مشکل داره صداش نمیاد ..
دهن خودمو سرویس کرده بودم بازار تجریش ۳ بار رفتمو اومدم پایتخت ۲ بار رفتمو اومدم جمهوریو گشتم عینک محسنو پیدا کنم، تو توپ خونه پیدا کردم اخر یادم رفت بگیرمش (sm81)
(sm120)نقل قول:
شبیه بچه یکی از دوستای منه!
اون اسمش دانیلا ست ارمنیه! فارسی رو خوب بلد نیست!
تنها چیزی که خوب تلفظ میکنه :"کرم نریز" هست
یوسف فقط اینجوریه ، فکر کنم خودشون از قصد اینجوری کردن (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]