کدوم کاره؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط محو کمالاتش شدم میخوام بیشتر باهاش اشنا شم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم کاره؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط محو کمالاتش شدم میخوام بیشتر باهاش اشنا شم(sm120)
تامین که گفتم یعنی فیلم **** دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فکر نمیکنی **** استاره
p o rn
نه میدونم اون کاره نیست احتمالا بازیگری چیزیهنقل قول:
حالا اگه باشه چی؟ بدت میاد ازش؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه باشه که شیر مادرش حلالش میگی یا برم بخوابم(sm120)نقل قول:
یه چیزی بگم قضیه اسمشو تموم کنم
اسمشو بلدم خوبم بلدم ولی اصلا نمیگم چون میخوام یه بازی طراحی کنم به وسیله اون اسمشو خودتون بفهمید این عکسم تو هیچ دیتابیسی نیست الکی با عکس سرچ نکنید خودم اینو از یه جایی شات کردم(sm2)
بخواب دیروقته(sm2)نقل قول:
همون روز که پرسید اومدم بهش بگم بعد یهو فکره 20 سوالی افتاد تو ذهنم که با سوال کردن جواب بدم بعد دیدم فایده نداره یه جور دیگه باید بازی درست کنم
خب من رفتم