نشنیدی؟؟ (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین ترک 6 !
نمایش نسخه قابل چاپ
نشنیدی؟؟ (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین ترک 6 !
والا من که گوش میدم حس میکنم مشکل داره نسبت به اهنگای دیگه هم شاهین هم محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا... البته تنظیماش خوبه این ضعفا رو میپوشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم تا بعد دان کنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که مثل شما هدفون مانیتورینگ نداریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد به گوش من نیومد ولی شاید تا حدی
چند مگ بیشتر نبود(sm168)نقل قول:
هر وقت اهنگ گوش میدم دعات میکنم (sm176)خیلی هدفونه خوبیه برادرزادمم 203شو گرفت اونم خیلی خوبهنقل قول:
این چرا شبیه خاله قزی شده(sm2)
لطف داری....مبارکتون باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هو ؟؟؟(sm120)نقل قول: