05 - Cry No More ... (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
05 - Cry No More ... (sm74)
سلام
بازم بعد سالها بالاخره وارد سایت شدم تا در مورد آلبوم محسن چاوشی عزیز نظر بدم.
فقط میگم عالی بود همین(sm127)
03 - Abandon ... (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** چتم میای ؟
ایرانسل یا همراه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ابر انسانمنقل قول:
دهنت صاف دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
یکی بود میگفت لب تاب نو 2 تومنی میگیرم یه شب تا صبح میام (sm2)(sm30)
همراه بسیار است اما
همدمی نیست ...
مثل تمام غصه ها
این هم
غمی نیست ... (sm50)
الان دیگه نمیده نامحدود قبلا میداد ها (sm120) 4 جی میگن 10 برابر 3 جی هستش سرعتتش چند مگ در ثانیه ست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خلق جهان کناره میگیرد
آن را که تو در کنار میآیی ... (sm50)
زلف تو و عمر من ؟ چه راه درازی !
چشم تو و حال من ؟ چه روز سیاهی ... ! (sm50)
و من چگونه بی تو
نگیرد دلم ... (sm50)
خابم میاد یه زور خودمو نگه داشتم آرمین (sm39)
من که باور نمی کنم تو گوشی نداشته باشی(sm59)نقل قول:
تو که بیرونی مثلا باهات کار دارن مثلا می خوان بگن اومدونی وسایل بگیر
مگه میشه مگه داریم(sm59)
می سوزد از غمت ، ایل و تبار من
سیگار میکشد پروردگار من
از آن زمان که دید، چشمان مست تو
بانو فقط همین ، امشب بمان نرو ... (sm50)
الان هستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو بگو(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبای من روزی که رفتی با خودم گفتم
چیزی که دیگر برنخواهد گشت زیباییست ... (sm50)
شب هات که پر می شود از بیداری
یعنی که به درد بی کسی بیماری
در کام همه هر سخنت شیرین است
در کام خودت زهر هلاهل داری ... (sm50)
لعنت به تنی که در کنار تنش است ... (sm50)
نخیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریال طنز ایرانیه تو اون سایت که اون روز فرستادی فیلم ایرانی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام دادم بخون (sm10)
یه لحظه دیدم فک کردم نوشته بودی فلافل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و رضا آرین اتفاق نظر داریم که کوشان ری-ده
کوشان هر روز ریده تر از دیروز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اون موزیسین تمام شده بعد ده سال یه کار نسبتا قابل شنیدن زد ولی این عقب افتاده روز به روز پسرفت میکنهنقل قول:
امیر بی گزند - چنگیز - جنگ زده - پریشان- شاه مقصود - شرمساری - آخرین اتوبوس - تریاق
انصافا همشون خوبن (sm50)
11 - Nacht Musik ... (sm81)
این چهارتا با متصل رو بیشتر دوست میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه هیچ شکی ندارم که این آلبوم بالاتر از پاروی بی قایق هستش (sm50)
هیچکدوم از آلبوم های چاوشی بالاتر از پرچم سفید نیستن
(sm3)نقل قول:
پرچم سفید از نظر من دوتا ترک خوب داشت
یه کلیپ دیدم قدیمی بود از یه گیتاریست اسمش نمیدونم چیه گیتارش دو دسته داشت یکیش سمت چب بود اون یکیش دست راست حیرون مونده بودم
کسی میدونه اسم این گیتاریست چیست ؟
صفحه ی 2523 باز نمی شه
گفتم اکثر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا سطح این دوتا از بقیه بالاتر بود.همه جوره خوبن.
درست شد :|
الله اکبرنقل قول: