مسی (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
مسی (sm118)
این یعنی رفت برا 2 سال دیگه (sm120)
آرزو بر جوانان عیب نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئالی نبود ؟(sm120)
باشه واست میخرم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم تو دهه اول مهر میاد (sm98)
بعد محرم و صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محرم دقیقا کی هستش؟
دقیقن رو میخوای چیکار ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم 7 آبان اول محرم باشه
آقا تو داری حدس میزنی من خبر قطعی بت میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که از خدامونه آلبوم زودتر بیاد ولی من میگم بعد محرم و صفر میاد چون به مشکل خورده بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
فاز منفی نده (sm74)
دیگو کاستا تو 4 بازی 7 گل زده واسه چلسی (sm70)
خدا کنه زودتر بیاد
همینطور ادمه بده نیم فصل آقای گل میشه کفش طلا بهش میدن(sm120)نقل قول:
Pink Floyd - Coming Back To Life (sm74)
فکر نکنم کفش طلا بگیره ، لیگ انگلیس بیشتر از 30 گل نمیشه تو یه فصل زدنقل قول:
مسی سه سال پیش تو یه فصل 50 گل زد (sm2)
نگو این چیزا رو که سبب سوزش میشه (sm120)نقل قول:
امیر البوم جهانبخشو چرا نمیذاری؟
دهن لق اگه بود الان میگفت اون گلا نصفشون پنالتی بوده نصفشونم داور زده (sm2)نقل قول:
پلاتینی و یوفا رو فراموش کردی بگی(sm120)نقل قول:
الیاس رای نیاوردن دوست داشتم چه ربطی به تو آلبوم بودن یا نبودنش داره ؟ (sm59)
اونا از کجا باید بدونن که مثلا چاوشی این تراک رو گذاشته تو آلبومش ، پس تو نظرسنجی نذاریمش (sm70)
یادت نیست سیستمشون خراب بود نمیشد به دوست داشتم رای داد ؟ (sm89)
(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو میای لعنتی (sm81)
داشتم فوتبال بارسا رو میدیم یه لحظه فکر کنم دور تند گذاشتم دنبال کنترل میگشتم(sm120)
لیگ ایران کمتر نگاه کنم بهتره(sm120)
(sm132)
این علیفر دیوث بعضی وقتها به بازیکنای بارسا فحش میده (sm2) میگه آلبا بچه پرروئه ، یه سری هم هر چی از دهنش دراومد به پویول گفت (sm2)
(sm74)نقل قول:
گاهی اوقات خودشو لو میده ، یه صحنه بود گفت انصافن پنالتی نبود (sm120) به عنوان ه رئالی میخواد با انصاف گزارش میکنه(sm120)نقل قول:
والیبال دو ست نگیریم از لهستان حذف میشیم(sm25)
(sm2)دروازه توی دروازه بان (sm2)نقل قول:
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلن میگفت تهه توررررر(sm2)
یه مدت با 10 تا از رفقا هر روز میریختیم خونه یکی پیس یا فیفا میزدیم
من واسشون با صدای علیفر گزارش میکردم از خنده میریدن به خودشون
(sm2)
اون موقعا که بازیای آلمان پخش می شد بازی هامبورگ اسم بازیکنشون " لاس" بود
طرف گل زد گفت لاس می زنه بعد فهمید گند زده یه 30 ثانیه سکوت کرد
(sm2)
یادمه یه مدت میخواست از فردوسی پور کم نمیاره ، چیزای جالبی از خودش در می آورد(sm120)
حالا توز میزنه و تهههه تورررر(sm2) صداشم میندازه تو گلوش(sm2)
(sm132)
لیورپول یه بازیکن داشت به اسم Cyriacus ، اینو تو پی اس 2009 گزارشگره میگفت کیریاکس ، من هر روز میشتستم بازی لیورپول میدیدم تا این بازی کنه صداش بزن ، یه بار جام حذفی فیکس بود ، خیابانی اصلا صداش نمیزد تا اینکه یه پنالتی داد
خیابانی چند بار داد میزد کاریاکایاش ، کیراکیاش ، کاریکیایاش خطای بزرگی رو انجام داد(sm2)