بعد مدت ها که هیچ حسی به اهنگای شادمهر نداشتم امروز سفر اشکمو در اورد(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد مدت ها که هیچ حسی به اهنگای شادمهر نداشتم امروز سفر اشکمو در اورد(sm74)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاضل نظری ...
نود درصد ترانه سراها و شاعرا تو دوره ای که ایشون تو ارشاد مسوولیت داشته و دست راست حضرت عاقا بوده ممنوع الکار شدن ...
مونا برزویی ، روزبه بمانی ، یغما گلرویی ، حسن علیشیری ، ساناز یوسفی ، مهدیه عرب و ...
(sm2) اوه اوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنقدر حاشیه درست نکنید..شادمهر هیچوقت نمیاد از کسی ک ب قول شما دست راست آقاست ترانه بگیره..اگرم ف.ن همون فاضل نظری باشه ب کسی ربطی نداره
اساتید آماده هجوم باشید(sm120)
یارو اینستاگرام پست جدید گذاشته آلبوم حسرت بنا به دلایلی کنسل شد(sm2)(sm2)
من ک بهتون گفتم اینا همش الکیه...کاملا مشخص بود فقط سفر را داشت و واسه جمع کردن فالوور جوسازی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره. ۹۹.۵ درصد همینه! اون نیم درصدم شاید تهدید به ترور شده :)))نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امكان داره آدرس پيج رو قرار بديد نتونستم پيدا كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاشیه کجا بوده ، حقیقته دیگه ، بخون یاد میگیری خیلی چیزارو ، بخون متوجه میشی خیلی چیزارو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد چطور میشه که شادمهر از یه آدم ارشادی ترانه بگیر نیست ولی اگه بگیره به کسی مربوط نیست ...
یه خورده فکر کن قبل از حرف زدن ، توضیحاتی دادم راجع به ترانه سرای کار جدید خوانندتون و حالا شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه بگی حاشیه درست نکنید و آماده هجوم باشید ، خود درگیریتون داره تبدیل به مریضی میشه ...
هنوز اونقد تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی(sm127)
ولی در کل اگه شخصیتش رو کنار بزاریم ، شاعر خوبیه و شعرای خوبی داره ...
میشه شما بری فروم خودت و اینجا ب ما اطلاعات ندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شاعر عوض شد بازم خوبه از این حصار تجربه گران بیرون بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ابی حامدی کجاست
سرو کلش پیدا نیست
از همون اول میدونستم ایشون با تیم حسرت زد وبند داره
ادعا هم میکرد تا قبل البوم اهنگی نمیاد
خوب مردک چیزی رو نمیدونی مجبوری دروغ بگی
یکم از بچه های قدیمی اینجا خجالت بکش
اقا مسعود
اقا فربد
شما با بزرگواری خودتون این شخص منفور رو ببخشین
اون تیم بلوف زن آلبوم حسرت هم که کنسل کردن پخش رو . پس گلیم باف نیس که فقط کنسل کنه اینا بدترن 😄😄😄
ای بابا شما اینجا بودی
حواسم نبود
اگه این شخص همون فاضل نظری باشه میشه گفت که شادمهر از اون ترانه نگرفته بلکه این فاضل نظریه که ترانه شو به شادمهر داده و شادمهرم خوشش اومده و خونده یا ترانه با ملودی و تنظیم در اختیار شادمهر قرا گرفته که در اینصورت ترانه شو به فرشباف یا وحید پویان داده و این مسائل ربطی به شادمهر نداره .. بهتره فراموش نکنیم که شادمهر خودش جزو کسانی بود که ممنوع الفعالیت شد و ممنوع الفعالیتی اشخاصی مثل یغماگلرویی که بیشتر اشعار آلبوم آدم و حوا رو گفته نمیتونه شادمهر و خوشحال کنه و اینا مسائل حاشیه ایه .. بدون جبهه گیری های الکی بیایم فضای باحال امشبو خراب نکنیم و از آهنگ لذت ببریم ..در مورد نظرات قبلیت هم بگم اون اساتیدی که میگی بزار بیان و بگن شادمهر وطن فروشه یا اصلا خوانندگی بلد نیست یا بد صداست .. بزار خوش باشننقل قول:
ابی جان خبر رسیده که موزیک ویدیو جدیدتون با نام نفس نفس روز یکشنبه دهم دی قراره پخش بشه .. تبریک میگم ..
دور از شوخی منتظر آهنگ و ویدیو ابی که قراره دهم بیاد هم هستم ..
به نظر من فرشباف پول داده نذاشته اینا آلبوم حسرت رو پخش کنن که فقط آهنگایی که خودش توش دست داره پخش بشه (sm128)
(sm77)
بچه ها یه سری به کانال تلگرام موزیک باران بزنید .. من از اونجا دانلود کردم
حسی به اهنگ ندارم.
در حد خواننده های درجه 3 بود این اهنگ ....
کجا داری میر ی شادمهر ....
(sm127)
صد رحمت به شعرای ارش محرابی(sm25)
ممنون امیرجان که با وجود اینکه هاست سایت خراب شده با هر روش دیگه ای هم که شده آهنگ رو به دستمون میرسونی .. (sm127)
مسعود جان کجایی که این اساتیدی که پیش بینی کرده بودی تشریف آوردن (sm51)
حالا هنوز مونده صبر کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگرد عشقم تو بی من (sm88)
الان این اهنگ جا واسه تعریف و تمجید از شادمهر داره؟
یکم کلاهتونو قاضی کنین
من از آینده ی بی تو
من از هر ثانیه بی تو میترسم
هنوز خیلی دوست دارم
از اینکه اینو ندونی میترسم
داری بی من کجا میری
از اینکه تنها بمونی میترسم
میترسم میترسم برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام که نذارم
دور بمونی برگرد عشقم
برگرد عشقم من از فردای این خونه
از هرچی که بینمونه میترسم
یه نشونه از جای خالیت
از این نشونه میترسم من از این جای خالی
که نباشی خالی میمونه
میترسم میترسم میترسم
برگرد عشقم تو بی من نمیتونی
بمونی هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی برگرد عشقم تو بی من
نمیتونی بمونی هنوز اونقدر
تو رو میخوام که نذارم دور بمونی
برگرد عشقم برگرد عشقم برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام که نذارم
دور بمونی برگرد عشقم تو بی من
نمیتونی بمونی هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی
برگرد عشقم برگرد عشقم
بازم سبک متفاوت (sm127)
حالا زوده راجع به آهنگ صحبت کنید
هرچند موزیک سلیقه ایه ولی یکم بیشتر گوش کنید بعد نظر بدید
من از فردای این خونه
از هرچی که بینمونه میترسم
یه نشونه از جای خالیت
از این نشونه میترسم
من از این جای خالی
که نباشی خالی میمونه
چرت نگو باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی حالیت نیست
اهنگیه که مورد پسند خیلیا میشه همه چی ساده ولی دلنشین
aliyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(sm127)(sm118)(sm118)
خیلی ساده و دوست داشتنی بود برام اهنگ
مرسی
در یک کلام آهنگی ساده ولی دلنشین و قشنگ
مودبانه حرف زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخاطبم شما نبودی
مودب باش