دل فیل داریا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دل فیل داریا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 1 (sm100)نقل قول:
(sm70)به تو بسته بودا شانس اورد ایران به نیجریه خورد غنا میترکوند ایرانو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اين كه جام جهاني جذابي اما دلم واسه وبازي هاي باشگاهي خيلي تنگ شده (sm50)
سگ خور 2 1 بوسنی (sm3)میدونم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل ميگه نيجريه (sm59)
ولي ميخوايم بزنيم بوسني (sm55)
(sm29)
بعضی پستا خوبن ولی بعضی پستا داغونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه هافبک دفاعی درست ندارن ..دفاع راست ...دفاع وسطاش هم که من اصلا ازشون خوشم نمیاد مخصوصا از مرته ساخر
امین چرا آخه چرا (sm81) من 1-1 زدم نرین (sm81)
خيلي سخته اين بازي (sm98)نقل قول:
ولي همون بوسني رو بزنيم