به گزارش روزنامه وال استریت جورنال، آیتالله خا.منهای، به نامه باراک اوباما، ریس جمهوری آمریکا که در آغاز پاییز به او نوشته بود، پاسخ داده. یک دیپلمات ایرانی، نامه آقای خا.منهای را محترمانه توصیف کرده است.
نمایش نسخه قابل چاپ
به گزارش روزنامه وال استریت جورنال، آیتالله خا.منهای، به نامه باراک اوباما، ریس جمهوری آمریکا که در آغاز پاییز به او نوشته بود، پاسخ داده. یک دیپلمات ایرانی، نامه آقای خا.منهای را محترمانه توصیف کرده است.
آهنگ گوگوش قشنگ بود (sm98)
والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.ير بود زندگيييييي (sm50)
تيتراژ دانه هاي انار به زودي
با صداي ماني رهنما و فريدون آسرايي
ترانه : احمد اميرخليلي
موسيقي : بهروز صفاريان
........به سوی اوج ویرانی پل پرواز من بود
یکی از پستای مورد علاقه ای که پست کردم همین پست ولنتاینمه (sm19)
فاکین'ولنتاین'ز دی (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیصد هزار دانلود از «عشق» با صدای الهه هنر ایران، گوگوش در دوازده ساعت
فقط در سایت رادیو جوان
و مجموعا «یک میلیون و پانصد هزار» دانلود در دیگر سایت ها
از مهر بیشمار شما عزیزان در ساعات گذشته به قطعه «عشق» بی نهایت ممنونم. بزرگ ترین آرزوی هر هنرمندی این است که با اثرش در جان و خاطره مردمش حک شود و خوشحالم که «عشق» با صدای الهه هنر ایران، گوگوش را به این اندازه دوست دارید.
«عشق» تنها در سایت رادیو جوان در دوازده ساعت سیصد هزار دانلود داشته و طبق اعلام ادمین های محترم دیگر سایت ها مجموعا حدود یک میلیون و پانصد هزار دانلود در ساعات اخیر در سایت های مختلف دیگر داشته است که اتفاق ویژه و منحصر به فردی است.
مهر شما عزیزان شادی با ارزش و بزرگی برای همه ماست
نيما رمضان كه عشق ِ ممر ِ رشتيه (sm2)
نيما رشتي (sm2)
- (sm50)
هولی شت (sm2)لوازم خانگی اسنوا، مناسب برای زوجهای همجنسگرا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بیلبوردهای تبلیغاتی در تهران مربوط به یک نشان لوازم خانگی هستند. تصویری که در بسیاری از کشورهای جهان و احتمالا از نگاه توریستهای حاضر در ایران تبلیغ آزادی ازدواج همجنسگرایان و حمایت از آنان برای تشکیل خانواده برداشت میشود.
«غـار»
بیا به غار برگردیم!
به بدویترین بوسهها
که بوی عقدنامه و مهریه نمیدادند...
تا عریانی، زننده به حساب نیاید
و زیباترین هدیهی جهان
آتشی باشد که یک روز را
صرف روشن کردنش کنم برای تو...
بیا به غار برگردیم!
به روزگاری که
مایکروویو و تلویزیون را نمیشناخت
و در آن رنگینکمان اتفاقِ بزرگی بود؛
دنداندرد
خدا را به یادِ ما میآورد
و پیدا کردنِ غذا
سفری عظیم به حساب میآمد
که به عشق یک لبخندت تن میدادم به آن...
يغما
"قوي سياه"
پايه ي فرار ِ من باش، از تو اين شهر ِ خودآزار
بو گرفته اين تمدن، بيا برگرديم توي غار
بيا برگرديم به جنگل مثل انسان نخستين
شيميايي شدم اينجا توي ِ اين هواي سنگين
احسان گودرزي
روژه هانن بازیگر فرانسوی
علاقهمندان به سریالهای پلیسی دو روز گذشته شاهد انتشار خبری دربارهی درگذشت روژه هانن – بازیگر سریال معروف «ناوارو» – بودند؛ هرچند در ابتدا برخی از سایتها سعی در تکذیب این خبر داشتند، اما انتشار این خبر در سایتهای معتبر فرانسوی و اروپایی، سرانجام بر فوت این بازیگر ٨٩ ساله مهر تایید زد.
(sm98)
- (sm81)
chris lago (sm118)
«اقدام جدید مارادونا با عمل زیبایی و کشیدن پوست صورت» اسطوره فوتبال آرژانتین در اقدامی جدید در راستای جوانتر شدن پوست صورتش را کشید و چهرهای جدید پیدا کرد. «دیگو مارادونا» در آرژانتین، هرگز از تیررس رسانهها خارج نمیشود و رسانههای این کشور گزارش دادند که وی پوست صورتش را کشیده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) وات د فاك
نوید این جمله چی بود که شیوع قشر خاص ژست و عقده داشت توش هی دم به دیقه مینوشتی؟(sm120)
کاملش رو بنویس یادم رفته.(sm176)
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
با سپاس(sm120)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ كلنجار كاوه آفاق رو دان كن
پشيمون نميشي (sm120)
لینک؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک کاوه افاقنقل قول:
(sm132)اشکان آبرونم رشتی هستنقل قول:
درخشان: کسانی که نام برانکو و قطبی را میآورند دنبال حاشیهسازی هستندپی نوشت : از امروز شایعه بازگشت برانکو یا قطبی به گوش می رسد. اگر این اتفاق واقعی باشد کاش زودتر می افتاد . الان پرسپولیس یک بازی مهم را با درخشان برده و تیم روحیه گرفته. بازی بعد با صبا در تهران است و می توانیم این تیم را هم به راحتی ببریم و به مسابقات برگردیم. این شایعه ها باعث حاشیه می شود.
(sm74)(sm172)
به دو سه تا تنظیم البوم صادقی میشود امید داشت و دیگر هیچ
حتما همون دو سه تا تنظیم راک (sm2)
(sm50)بروبچ اهنگ مشترک سینا و محسن جدیه منتهی محسن باس پا تو میدون بذاره مث اینکه این روزا گم و گور شده خیلی درگیره نمیدونم البومش یا زندگیش ! ولی بدونین این قضیه فیت جدیه همون قضیه دیر و زود سوخت و سوز
اهنگ جدید یعنی قبل ضبط شده یا جدید ضبط کردن ؟ مگه نزدن به تیپ و تار هم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث ادمای خنگ و بی خبر حرف میزنی ادم نمیدونه چی جوابتو بده دیوث مگر قضیه سینا سرلکو نمیدونی
(sm120) اين رشتي ها چه علاقه اي به راك دارن خدا ميدونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
صداي رضا صادقي انگار كوك نيست (sm120)
يه جوري شده صداش (sm172)
درپی شکستهای اخیرش در کرکوک
«داعش قصد دارد ١٧ پیشمرگ کرد را زنده در آتش بسوزاند»
گروه دولت اسلامی، داعش باپوشاندن لباس نارنجی بر تن ١٧ نفر از پیشمرگههای کرد اسیر در دست این گروه و انداختن آنها در قفسهایی شبه آنچه که خلبان اردنی را در آن زنده به آتش کشیدند، در خیابان گرداندند.
بنابه گزارش روز شنبه چهاردهم فوریه، وبسایت «دیلیمیل»، پیشمرگههای اسیر در لباس نارنجی رنگ و با دستبند و پابند، در حالی که هرکدام در داخل یک قفس بودند در خیابانی مملو از جمعیت و در میان هیاهوی جمعیت حاضر گردانده شدند.
(sm25)
اسم البومش چيه؟(sm77)نقل قول:
گفت: "من از زنی خوشم می آید که موقعیت ها را خوب بفهمد."
گفتم که منظورش را نمی فهمم و دستم را عقب کشیدم.
گفت: "مثلا در آشپزخانه یک کدبانو باشد و در اتاق پذیرایی مثل یک خانوم باشد و نه آشپز، در اتاق مطالعه یک زن متفکر و دانا و در اتاق خواب مثل یک...."
حرفش را تند و با تحقیر قطع کردم.
گفتم: "مثل یک هرزه."
از حرفم جا نخورد، با خستگی روی فرمان قوز کرد.
گفت: " زنی که فکر می کند در اتاق خواب باید فیلسوف باشد احمق است."
رویای تبت، نوشته فریبا وفی
فقط گوش كننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)كي مياد البوم؟ اومده؟نقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فك كنم دو هفته ديگه بيادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نكردن هنوز
سخنگوی دولت دهم که در مسجد حضرت زینب (س) تهران سخنرانی میکرد در پاسخ به سوالی در ارتباط با پاکدستی دولت احمدینژاد و اینکه «چرا دولتی که ادعای پاک دستی داشت این چنین از آب درآمد» گفته است: شما رهبری و شهادتشان را قبول دارید. ایشان اعلام کردند محبوب ترین دولت بعد از مشروطه همین دولت است. چند بار هم بر پاک دستی این دولت صحه گذاشتند. حالا میخواهند نقطه قوت دولت احمدینژاد را خراب کنند.
غلامحسین الهام در ادامه با تاکید بر سالم بودن دولت احمدینژاد گفت: مطالعه کنیم دیگر! اسناد را بدست آورید. هر کس چیزی گفت دلیل و برهان بخواهیم. دزد بود؟ چه دزدید؟ امام راحل ارث پدری شان را که زمینهایی بود به مستضعفین بخشیدند، هر چه در حسابشان بود را دادند به جامعه مدرسین حوزه علمیه و چیز بسیار مختصری از منزل برای خانوادهشان قرار دادند. اقای احمدینژاد همین سیاق امام را داشت و دارد. دولت احمدینژاد در میان دولتها اولین دولتی بود که رئیس جمهورش شفاف و علنی گفت من این را دارم. امروز هم میگوید من این را دارم. (sm2)
الهام درحالی بر سالم و پاکدست بودن دولت احمدینژاد تاکید میکند که در دو سال اخیر هر روز گوشهای از فساد درون این دولت فاش میشود و همین ماه گذشته بود که محمدرضا رحیمی معاون اول احمدینژاد به جرم فساد مالی در دادگاه به زندان و جریمه نقدی محکوم شده است.
(sm2)