دقیقه ۲:۵۷ تا ۳:۱۰
زیر صدای ساکسیفون
کلا خوب بود.(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقه ۲:۵۷ تا ۳:۱۰
زیر صدای ساکسیفون
کلا خوب بود.(sm50)
تنظیم خوب بود
ازون دسته اهنگاس که اولش نمیگیرتت
ولی هر چی بیشتر میشنوی بیشتر خوشت میاد
تنظیم خیلی خوب بود
برام عجیبه چرا سعید زمانی برای دیگران ازین نوع تنظیم ها نمیکنه
اصن متفاوت و مدرنه
ترجیح میدم با یک بار نظر قاطع ندم، بار اول زیاد خوشم نیومد ولی خیلی از اهنگاش اینطوری بوده برام، نمونه بارزش تقدیر
دلیلش همون نظارت شادمهر روی تنظیم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه ضعیف ...
برگرد عشقم . این مدل ترانه های عشقم عمرم جونم تا کی قراره خونده بشه نمیدونم . اونم یکی مثل شادمهر
ترانه ی بی سر و ته
همه چی گنگه اصن
دریغ از یه مصرع خاص و تاپ :))
همین چند روز پیش البوم عصار اومد . ترانه های مقدم مغز ادم رو در میاره . اگه مشکل ملودی هست بخدا همین ملودی هارو بده مقدم یه چیز آبرومند بهت تحویل میده
همیشه تنها نگرانیم از اهنگای شادمهر ترانه هاش بوده و هست
حیف این ریتم و موسیقی که با این ترانه ( به نظر من ) خراب شد
تنظیم عالی . صدا عالی ...
سعید زمانی متفاوت و فوق العاده
از دقیقه 2:46 به بعد اهنگ فوق العادست به معنای واقعی
در کل خیلی حال نداد اهنگش
حالا شاید زمان بگذره بهتر شه ...
می ترسم هوووومممم
آهنگ در مقایسه با آهنگای جدید بقیه خواننده ها که به تازگی منتشر شده بسیار قشنگ تره .. من شادمهر و با خودش مقایسه نمیکنم اما در مقایسه با بقیه بهتره .. نمیگم خیلی زیاد اما از آهنگش خوشم اومده و با اینکه شادمهر مثل گذشته اش نیست و انتظارات بالاست اما خوب بود اگه ایراد به ترانه است که میگین ترانه اش خیلی ساده بود که شادمهر جدیدا یا بعد از خروجش از ایران اکثر ترانه هاش ساده بوده و ترانه های سنگین تو کارنامه اش نداره .. مثلا مشکوکم مشکوکم به تو یا عمرا اگه لنگمو پیدا کنی و .... اما توی ترانه هایی که اجرا میکنه کلمات نو و بکر وجود داشته و دارای جملاتی بوده که با شادمهر پایه گذاری شده مثل جمله ( هر عشقی به جز تو سوءتفاهم بود ) تو آهنگ حالم عوض میشه که الان تو اکثر ترانه ها شنیده شد که باعث میشه الگوی بقیه شه و همه تقلید کنند ازش .. آهنگسازیش هم که معلومه نمیتونه مثل آهنگسازیهای شادمهر باشه اما به غیر از ترجیح بندش که شاد بود بقیه جاهاش خوب بود تلفیق آهنگ احساسی و شاد یا همون ریتم چهار چهار میتونست بهتر باشه اما قابل قبول بود ... تنظیمای سعید زمانی جدیدن خیلی خوب شده و اگه تنظیمهای آلبوم عصار رو گوش کنید میفهمید داره رو به صعود حرکت میکنه و اگه همینطوری پیش بره و درجا نزنه در آینده جزو تنظیم کننده های برتر ایران میشه ..
این جور اهنگها جزو اهنگهای کنسرتی هست دیگه .(sm120)
من از آینده ی بی تو
من از هر ثانیه بی تو میترسم
*♬♬♪♪*
هنوز خیلی دوست دارم
از اینکه اینو ندونی میترسم
*♬♬♪♪*
داری بی من کجا میری
از اینکه تنها بمونی میترسم
*♬♬♪♪*
میترسم میترسم برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
*♬♬♪♪*
هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی برگرد عشقم
*♬♬♪♪*
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام که نذارم
*♬♬♪♪*
دور بمونی برگرد عشقم
برگرد عشقم من از فردای این خونه
*♬♬♪♪*
از هرچی که بینمونه میترسم
یه نشونه از جای خالیت
*♬♬♪♪*
از این نشونه میترسم من از این جای خالی
که نباشی خالی میمونه
*♬♬♪♪*
میترسم میترسم میترسم
برگرد عشقم تو بی من نمیتونی
*♬♬♪♪*
بمونی هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی برگرد عشقم تو بی من
*♬♬♪♪*
نمیتونی بمونی هنوز اونقدر
تو رو میخوام که نذارم دور بمونی
*♬♬♪♪*
برگرد عشقم برگرد عشقم برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
*♬♬♪♪*
هنوز اونقدر تو رو میخوام که نذارم
دور بمونی برگرد عشقم تو بی من
*♬♬♪♪*
نمیتونی بمونی هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی
*♬♬♪♪*
برگرد عشقم برگرد عشقم
چیزی که ازت توی خاطرمه
چشمای خیلی قشنگه مگه نه ؟
واسه اون نگاه پشت پنجره
دل من دوباره تنگه مگه نه ؟
چیزی که ازت توی خاطرمه
موهای مشکی و صافه مگه نه ؟
یکی دوست داشت که یه شب
تا خود صبح اونارو به هم ببافه مگه نه ؟
چیزی که ازت توی خاطرمه
اینه که یه روز تو یه عکس بودیم
یه غمی چشمامونو گرفته بود
شاید اون روز هر دو بد عکس بودیم
تو بگو ازم چی تو خاطرته
درد دل خیلی زیاده مگه نه ؟
شال و روسریت به جای دست من
حالا تو دستای باده مگه نه ؟
یک عدد ترانه ی آبرومند :))))
ترانه در مقابل ترانه سراهای خوبی مثل افشین مقدم و روزبه بمانی و اردلان سرافراز و نیلوفرلاری پور و..... خیلی ضعیف بود و حرفی برای گفتن نداشت و کاملا حق با شماست اما شادمهری بود فقط کاش کمی طولانی تر بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه گنگه اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طولانی تر هم بود به نظرم چیزی ازش در نمیومد
قلب من احتمالا از نظر خیلیا اینجا فوق العاده ضعیفه
ولی ترانه ی همون کار هم به نظر من از این اهنگ خیلی بهتره
اصن هرچی تو این اهنگ موندم یه مصرع یه بیت جالب بخونه دیدم نه :))))
نمیدونم والا
ولی به نظرم میتونست خیلی بهتر باشه این اهنگ
اینکه میگی میتونست خیلی بهتر باشه این آهنگ که کاملا باهات موافقم چون با اینکه از نظر من قشنگه اما ماندگار نمیشه ..خب آهنگ و شعرش دیسکویی بود .. مخصوصا شعرش .. ولی تنظیمش باحال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو سمیه نرو (sm2)
هیچی نگیم بهتره تصویرسازان نارحت میشن
فقط یه چیز بگم ساده مختصر
شادمهر دو سه سالی هست برای رقابت با مارکت موسیقی نمی سازه
زیاد خودتونو اذیت نکنین
چه ویدئوی مسخره ای
کاش همونقدر که برای تنظیم و میکس و مستر وقت گذاشتن واسه شعر و ملودی هم وقت میذاشتن .. آهنگ انتخاب که یادم میفته از این بدم میاد ، هر چقدر به خودم میخوام تحمیل کنم آهنگش خیلی قشنگه تا لذت ببرم اما آهنگای قدیمیش میاد تو ذهنم و موفق نمیشم .. (sm178)
الان بگم چرا خودش نمیسازه میگین حس و حالشو نداره پس در مورد ترانه چی دارین بگین .. (sm25)
به هر حال آهنگش خوب بود ، یه آهنگ قشنگ پرانرژی و هات با تنظیمی خیلی خوب و اکتیو که میشه گفت یه بار مصرفه و به هیچ وجه جاودان نمیشه ..(sm50)
هنوز ویدیو رو ندیدم (sm132)
فضای سایت یا حجمش ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم سایه ت بود نه سایت.... نظرت در مورد آهنگ چیه پارساجان؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ آهنگ خوبی بود ولی ب نظرم جزو آهنگای متوسط آلبوم باشه...تا حالا 3تا ویدئو داده بیرون قلب من ضعیف بود...تو بی من متوسط و سرنوشت خوب..شادمهر آس هاش را نگهداشته واسه خود آلبوم...آس هاش نقطه ضعف. تصویر..اعتراف هستند..اون 3تا آهنگ دیگه معلوم نیست چجوری باشند
ولی بازم میگم کاش بجای تو بی من نقطه ضعف پخش میشد..اینجودی بازخورد بهتری داشت نسبت ب تو بی من
مثل هميشه متفاوت (sm127)
البته اگر ناراحت نمیشین مثال نقضش هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه ش تنظیمای آبگوشتی و افتضاحی نظیر همیشگی و ادامه میدمت
اثری از نظارت شادمهر روی تنظیم اینها به چشم نمیخوره (sm120)
اختیار داری داداشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم سعادتم
کمو بیش سر میزنم
نظرم راستش خیلی قاطع نیست چند بار گوش دادم
باید بیشتر گوش داد تا بشه نظر داد
یه نکته خیلی جالبه اونم ادا کردن کلمات شعر توسط شادمهره
یه جور خاصیه گوش آدمو قلقلک میده تا بشنوی
مثل شروع من از این جای خالی که میم رو قبل من میگه ثانیه 1:54
در کل به نظر شعر ساده بود و حرفی برای گفتن نداشت یعنی سر و ته نداشت
تو رو به جایی نمیرسونه
کلی به ترانه قلب من گیردادیم اما به نظر هم مفهوم بیشتری داشت هم هدف داشت
ملودی هم متوسط بود به نظرم شاید بیشتر گوش بدم چیزی توش پیدا بشه
تنظیم اما درخشان بود کار سعید زمانی واقعا خیلی خوب بود تو آهنگ
نوازندگی و میکس و مستر هم اون چیزی که باید میشد شده بود و دلنشین بود
نوازندگی هومن نامداری رنگ و بوی آهنگ رو عوض میکنه تو اون قسمتی که ساکسیفون میزنه
و علاقه شادمهر به زیر صدای گیتار و مخصوصا گیتار الکتریک که تو تنظیم سعید هست و ادهمی هم خوب میزنه
اجرای شادمهری که دوس داشتم و خوب بود جز خواننده های هست که همه زیر و بم صداش استفاده میکنه
در کل آهنگ صاف و ساده و دلنشینی بود و نمره قبولی میگیره تو این مارکت
اما به نظرم این آهنگگا تو قالب آلبوم خیلی جالبتر میشه
شمای کلی آلبوم رو که متصور میشی به نظرم آلبوم خوبی میشه
به امید کارای بهتر
اتفاقا هر دو تا کاری که گفتی جز آهنگای خوب آلبوم قبل بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا ادامه میدمت
پارسا جان در مورد نقد آهنگ نظراتمون کاملا مثل هم میمونه و فکر کنم اکثر شادمهری ها هم با ما هم نظر باشن .. آفرین (sm93)
جالبه، علیرضا طلیسچی هر موقع آهنگ جدید از شادمهر میاد سریع استوری میذاره :) خیلی شادمهرو دوس داره
بحث من تنظیمشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کارشناس موسیقی نیستم پارسا جان ولی هیچ کدوم از آهنگایی که اسم بردم تنظیم قابل دفاعی ندارن چه بسا بسیار جای نقد هم دارند
(sm10)
اصلا از کار جدید خوشم نیومد هیچ حرفی متاسفانه برای گفتن نداشت (sm9)
ویدیو رو هم دیدم .. این کلیپ بیشتر در حد الکس فررا بود تا سینارت .. سینارت تا الان 7 تا ویدیو واسه شادمهر ساخته که این بدترینشون بود .. انتظاراتمونو با کارگردانی خوبش برد بالا و یهو همچین کلیپی ؟ از سینارت بعید بود .. نمیخوام کلیپ رو بکوبم چون در حد خودش خوب و قابل قبول بود اما با ریتم و انرژی آهنگ همخونی نداشت و به نظرم اگه کلیپ آهنگ ادامه میدمت رو فاکتور بگیریم سینارت کلیپ آهنگای غمگین و احساسی رو بهتر انجام میده
حالا چی گذاشته؟ ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرمن
جالب نبود
با نظرت کاملا موافقم...گفتم ک شادمهر فعلا آسای آلبوم را بیرون نداده..3تا کار داده بیرون ک توش قلب من ضعیف بود. تو بی من متوسط و سرنوشت خوب ..نقطه ضعف و تصویر و اعتراف جزو آسای آلبومندنقل قول:
یک عده از دوستان عزیز ترانه های شیلا، امون از تو یا خیلیا را مثال میزدن و میگفتن ضعیفه و فلان و از آرش محرابی و کارهاش دفاع میکردن
ممنون میشم یکی منو توجیه کنه به این دو خط شعر که نصفشم میترسم میترسم بود میگن ترانه قوی آیا؟؟(sm98)
توی ماشینش گذاشته گوش میده.. با یه استیکر قلب :)نقل قول:
من به شخصه زیاد درگیر ترانه نیستم ولی این چی بود آخه؟ (sm25)
همون شیلا را گوش میکنه آدم کیف میکنه
اون به خاطر موزیک و تنظیم فوقالعادشه :) شادمهر از وقتی که رفت خارج از کشور خیلی شعر محور نبود. ولی استاد اینه که با شعر ضعیف آهنگ خفن بده!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این کار از دست پویان و زمانی و هاشمی بر نمیاد و باید یه ترانه قوی هم باشه...
بچه ها کار را چندبار گوش دادم.
به نظرم شعرش دلچسب نیست.
ملودی تقریبا متوسطه و نمره قبولی را میگیره.
تنظیم را خیلی دوست داشتم.
اجرای شادمهر هم که مثل همیشه بی نظیره.
درسته که این کار هم نتونست انتظارمو از شادمهر براورده کنه ولی نسبت به حال و هوای مارکت این روزا باید بگم کار خوبی بسته شده(sm10)(sm10)(sm10)