(sm77)فقط برای یه نوازندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)فقط برای یه نوازندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَلال تنم را(sm50)
یه اهنگ خوندم همه چیش از خودم به جز اهنگسازیش ، یه فرد مورد اعتماد میخوام گوش کنه (sm2)
(sm50)اصل کار صدا سازیشه که کار حسامیه.. 3 روز بی وقفه روش کار کرد فرشادنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوس دارم این دوتارو + خواب ..
تازه دوست داشتم صدای دوم بماند !!!! (sm50)
حسامی باید به اون طرف میگفت که کاریه که خودم تنظیم کردم تا اون میومد گیتار الکتریک میزد ، مثل همین بابک ریاحی که به خاطر امید حجت میادباس میزنه
محسن یک هفته قبل این روش کار کرده بود ، بهادر میگفت شبا دو ساعت میخوابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان چند ماه رو یوسف کار کرده (sm54)
البته یحتمل کوشان 20 دیقه کار میکرده رو یوسف بعد یک آلبوم واسه سامان جلیلی تنظیم میزده بعد دوباره یک ربع میومده سراغ یوسف (sm2)