(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این مورد با شما هم اندیش هستم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این مورد با شما هم اندیش هستم(sm10)
دقیقا همینطوره که عنوان کردی نیما جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جماعت تجربه گر اصلا این کاره نیستند
کلا تا شادمهر خودش کاراشُ نسازه بازم این داستان ادامه داره بدبختانه
هارمونی تنظیم های خودش (sm172)
این کار جدید متاسفانه ترانه جالبی نداشت
ولی صدای شادمهر و تحریرای شادمهر عالی بود
راجع به ملودی و تنظیم هم علمی ندارم که بخوام راجع بهش نظر بدم
ولی روی هم رفته کار متوسط به پایینی بود
امیدوارم اهنگهای بهتری در البوم تصویر شاهد باشیم
دقیقا شعرش رو از آهنگ ترس برداشتننقل قول:
ترس ، ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم ، نیاد اون نیاد اون روزی که دیره واسه ي داشتن عشقم ، نیاد
ترس ، ترسم از اینه که روزی من به یاد تو نباشم ، دیگه دل دیگه دل سرد بشم از توبرم و با تو نباشم ، برم و با تو نباشم
قبلا خیلی منطقی تر بودی!!!سرالبوم تجربه کن نظراتت واقعا خوندنی بود ولی الان ناراحت نشی داری اب دوغ خیاری نظر میدی!!اول که میگی در یک کلام قشنگ وزیبا بعد میکنیش متوسط ...تعصبی نظر ندید خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هنوزم میگم قشنگه ولی واسه شادمهر این ی کاره متوسط ب حساب میاد...من شنیدم نقطه ضعف خیلی قشنگه..آقای ابی حامد هم میگه اعتراف معرکست..تصویر هم قطعا باید قشنگ باشه و اسم آلبوم هم تصویره...پس ناامید نشید و منتظر خود آلبوم باشید چون هنوز 6تا ترک هاش مونده و شنیده بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرف دارم بزنم .ولی دیگ رمقی نمونده. یعنی دیگه حس وحالی نداریم. این شاعر مربی مهد کودک دختر برادرم تو مهد کودک یاد میدن بخدا.شعراین مرانه؟؟؟؟خیلی زیاد کنسرتی شده لبته حق هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریراش.... توی هر آهنگی یه تحریر جدید رو میکنه!! توی وکال واقعا دیگه استادی شده(sm127)
هی منتظر باشید بلکه وحید کچل شاهکار بسازه کی میخواید بدونید این ارازل همینن دیگه
همیشگی احتمالا خود شادمهرم میدونسته هاشمی بیشتر از این از دستش برنمیاد بیخیال نظارت شده. خخنقل قول:
ولی ادامه میدمت خداییش با اون سازی که خودش میزنه جایی واسه حرف نزاشته بنظر من
تا این گروه بی شرف دست از سرما بردارن وضع همینه
وحید کچل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه خبری از ebihamed نیست از وقتی آهنگ پخش شده
درمورد ویدیو دوتا احتمال میدم:
یکی اینکه اون زمون که یه ویدیو از پشت صحنه این کار پخش شد شادمهر یه گیتار هم دستش بود ولی الان خبری از اون گیتار تو ویدیو نبود شاید تنظیم عوض شده و اون صحنه هایی که گیتار میزده حذف شده
دومی اینکه اگه احتمال بالا غلط باشه این سبک ویدیو تاحالا تو موزیک ایران من ندیدم و بنظرم دوباره سینارت خلاقانه کار کرده هرچند بنظر ساده میاد ولی سبکش مث این می مونه که یه صحنه هایی از یه فیلم رو کات کنی و روش یه موزیک بزاری تو همچین مایه هایی
خدایش تنظیم به این قشنگی ترکیب گیتار و الکتریک رو گوش کنید لذت ببرید تنها مشکلش ترانه ش بود که اونم ایده پردازیش خوب بود ولی پرداختش خیلی ساده بود
خب میرسیم به سوال خیلی از دوستان که نام ترانه سرای آهنگ " تو بی من " کی میتونه باشه...!
طبق برسی های صورت گرفته😊 مشخص شد که ترانه سرای این کار خانم ((((( فرانک نجفیان )))) همسر جناب آقای (((( امیر فرشباف )))) میباشند که واقعا اوج مافیا بودن و افتضاح بودن این آقا رو میرسونه من اصلا حرفی راجب ترانه این کار ندارم چون ارزش بحث نداره ولی روی حرفم با شادمهر عزیزِ که تو باتلاق این آقا کامل فرو رفته شادمهر جان ( مونا برزوی) ( مهدی ایوبی) ( الناز اسفند فر ) ( سروش دادخواه ) و... اینار و پس زدی که برسی به این ترانه سرا که فکر کنم بار اول و آخرش بوده که دست به قلم برده و این ترانه نابود کننده رو بخورد شما داده؟؟!!!!
دوستان فکر کنم دلیل این همه حرص و جوش مار و دیگه قشنگ متوجه شدین...
خدایا شکرت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Live
به به به... نور علی نور شد(sm30)
تف تو روحت گلیم بافه ک شادمهر را نابود کردی(sm74)
پس بگو چرا نقطه ضعف عقب افتاد تو بی من پخش شد...کثافت گلیم بافه از بس خانمش ترانش قشنگ بوده میخواسته زودتر پخشش کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یعنی تو روحت امیر قالیباف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بزرگوار فرشباف
(sm2)
منو بگو فکر کردم شادمهر از تجربه گران کشیده بیرون رفته سمت ی ترانه سرا دیگه ولی نمیدونستیم کرده تو اصل کار(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ب دوستت گلیم باف بگو خیلی پستی...ترانه آبکی خانمتو ب شادمهر غالب میکنی آشغال(sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شما هر جای دنیا بگی یه موزیسینی هست که ماندگارترین کارای پاپ دو دهه ی اخیر کشورشو تنظیم و آهنگسازی کرده ، بعد الان داره کارای خودشو میده بقیه بسازن، طرف بهت میگه شوخی نکن توروخدا (sm81)(sm50)
من نميگم ترانه بد بود يا هرچي ولي حيف ترانه هاي نيلوفر لاري پور و غيره كه دوستان اسم بردنند واقعا حيف اما خب انتخاب شادمهر بوده ديگه .....
هااااااااااااااااا (sm77)(sm77)(sm77)همسر فرشبافه!!!؟؟؟(sm178)(sm178)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافق هستم(sm19)(sm19)(sm19)
فرشباف کثافت آلبوم را عقب انداخت ک این ویدئو مسخره با ترانه افتضاح خانمش پخش بشه...چقدر ی آدم میتونه کثیف باشه ک چند میلیون آدمو بازیچه کنه و منتظر بذاره ک ترانه مضخرف خانمش پخش بشه
الان دوباره ی عده میاند میگند اینا را خود شادمهر انتخاب کرده و خودش میدونه و... والله بخدا اینجوری نیست..شادمهر اسیر باند فرشباف شده ک حق انتخابش ی تعداد آدم خاص و محدودند...خداوکیلی اونایی ک میگفتند ترانه قلب ساعتی ضعیف بود یا همون ترانه ک شادمهر نخوند و اون دوتا داداش خوندند بیاند بگند اونا ضعیف بودند یا این ترانه آبکی زن فرشباف؟؟ شادمهر را حق انتخاب ازش گرفتند...مثل این میمونه ک ما ک تو ایرانیم بگیم میتونیم بریم دیسکو ولی خودمون نمیریم... شادمهر گیر ی آدم عوضی و باندی افتاده ک بخاطر اینکه ویدئو ک خانمش ترانشو گفته پخش بشه ی آلبوم را عقب انداخت...لطفا سرتونو از لای برفا بیارید بیرون و واقعیتو ببینید
من جای شادمهر بودم همین امروز نقطه ضعف ک آهنگسازش خودش هستو پخش میکردم ک همه اینا را بشوره ببره
از اول این کثیف هارو شناخته بودم
سفر(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من نه تایید میکنم نه تکذیب و تا جایی که میدونستم فامیلی زن فرشباف هم همون فرشباف بود و اینو که گذاشتم یه فن پیج مدعی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا (sm81)
من خودم چون کارم به هنر مربوط میشه با کثیف کاری های پشت صحنه آشنایی دارم ولی انصافا این یه مورد را (اگه صحت داشته باشه)دیگه باید جزء شاهکارهای باندبازی قلمداد نمود(sm178)نقل قول:
دیشب دوستم داشت یه اهنگ ترکی گوش میکرد، اوجش کپی تو بی من بود...(sm178)
اهنگ طبق سلیقه ی من نبود اگر چه عده ای هم دوست داشتن
ترانه هم واسه خانم فرشباف نبود میخاید باور کنید میخاید نکنید
پس چرا الکی قبل اومدنش جو دادی ک از نظرت قشنگه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اعتراف و بقیه آهنگای آلبوم هم از نظرت اینجوری قشنگند پس همین الان فاتحه آلبوم را باید خوند
من جوی ندادم و گفتم کارها تو سبکهای مختلفه سلیقه ی خودم کارایی مث سرنوشت و اعترافهنقل قول:
ضمنا منم مثل تو یه هوادارم نه توی تیمم نه با فرشباف رفیقم یه چیزایی رو میدونم گفتم به شماهام بگم خودتم دیدی
که از قلب من انتقاد کردم اینم گفتم سلیقه ی من نیست
هنوزم تو سبکهای دیگه آهنگ هست ممکنه اونام خوشتون نیاد