Coming soon ماه رمضون
نمایش نسخه قابل چاپ
Coming soon ماه رمضون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستی بلا؟(sm2)
ماه رمضان = ربنا شجریان
داریوش :(sm50)
شب آشیان شب زده چکاوک شکسته پر
رسیده ام به ناکجا مرا به خانه ام ببر
کسی به یادعشق نیست کسی به فکر ما شدن
از آن تبارِ خود شکن تو مانده ای و بغض من
- (sm50)
نیستی فرشید جان
تا شروع ى روز شيرى دگر، بدرود(sm27)
رفقا بالاخره میخوام برم اسکنر بخرم یه اسکنر خوب بهم معرفی کنید(sm50)
اسکنر بخرم دخل دیسک هام در اومده (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم آلبومای مایکل جکسون و مادرن تاکینگ رو میخواستی؟
رسول جان زحمت میشه برات
من فول میخواستم به شوهر دختر عمه ام تو لندن هستش سفارش دادم بیاره برام.
تو مگه داری آلبوم هاشون رو؟(sm77)
داش ميثم چقدر پول. کنار گذاشتى!؟
یک میلیون و سیصد البته 900 تومنش قرض هستش میخوام انحصاری اسکن بزنم برای انجمن و رفقای گلم چون آلبوم های مدرن تاکینگ و مایکل هم داره میاد بخوام برم هی کافی نت حساب کردم خیلی پولش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اصل سی دی ها رو داشته باشی که فوق العاده است ولی خیلی گرون در میاد. اگه آلبومای خاصی مد نظرته لیست بده ببینم میتونم با کیفیت عالی جور کنم. فعلا اینو داشته باش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Jackson - Thriller (1982) {Sony Mastersound LP} [24/96].zip.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم جان این پولا رو جای دیگری خرج کن (البته غیر سیگار و ...)!!
داداش رسول زندگیمون به فنا رفت 1300 به کجا میخره حالا؟
من یک و سیصد میدم به اسکنر ولی عوضش انقدر باهاش مشغول میشم درگیر میشم که حواسم خیلی جاها نمیره
نقل قول:
پس تصمیم گرفتی ی اسکنر حرفه ای بخری اما می تونی کمترم هزینه کنی داداش
این نباید چیز بدی باشه حالا می تونی بری سمت ولیعصر و جمهوری اونجا از فروشنده ها امارشو بگیری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عرض کنم میثم جان. نگرش و اندیشه شما برام محترمه. حالا آلبوم Thriller رو گوش بده و با سی دی معمولی مقایسه اش کن!(sm10)نقل قول:
حتما رسول جان عشقی تو رفیق.(sm127)(sm10)
ساسان عزیز دست تو هم طلا بزار چک کنم این مدل دیجی کلا را(sm127)(sm10)
ساسان جان بعضی از کاورها سه قسمتی هستن یعنی سه تیکه هستن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی سه بار تا خورده شدن اکثر کاورها دو تیکه هستن ولی من میخوام جوری باشه که سه قسمت کاور را که باز میکنی کامل اسکن بگیره و کاورها به صورت کامل رو اسکنر بخوابن
من خودم به این باور هستم آدم یا نباید جنسی بخره یا اگر میخره درست و حسابیش رو بخره.
ا کیلو سیب قرمز استخونی که کیلوش میشه 4000 تومن بهتر از 3 کیلو سیب معمولی که میشه 4000 تومن هستش
آها متوجه ام چی می گی!!!
مدل خاصی مد نظرته؟
مدل خاص که نه ساسان جان کاور اخراجی ها را دیدی که امیر گذاشت سه تیکه بودنقل قول:
میخوام اسکنری باشه که سه تیکه را کامل بگیره لامصب اگر پیدا کنم خوبه
پس امیر می تونه کمکت کنهنقل قول:
صابرم همینطور @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات بشدت موافقم منم همینطورم یا ی چیزی رو نمی گیرم یا اگه بگیرم درجه یکشو می گیرم که مث خسیسا دو بار صبحونه نخورم(sm176)نقل قول:
صابر که میگه از اسکنرش راضی نیست (sm25)
آره اما شاید ی مذلی درنظر داشته باشه در حد حرفه ای
کیفیت اسکن خیلی مهمه
(sm2)(sm2)دهنت سرویس ساسان اوس کردی ما رو؟
آره اما شاید ی مذلی درنظر داشته باشه در حد حرفه ای
دو ساعته دارم مانتور را تمیز میکنم لکه بره اخر فهمیدم نقطه ذ هستش (sm2)(sm2)
ن داداش چاکریم(sm51)
وقتی می خوای بالای یک بخری حرفه ای دگه(sm54)
خودتو دسته کم نگیر
اسکنر خوب پیدا میشه ولی باید با یه آدمی که سال ها تو این کار بود مشورت بگیره
یک میلیون و سیصد میخوام پاش پول بدم نمیخوام یه چیزی بخرم که بعد پشیمون بشم(sm25)
دیووانه ای مگه یک میلیون و نیم بدی پای اسکنر دیگه ته اکسنر رو بخوای بخری نهایت بشه سیصد تومن
(sm100)
میلیک مدل خوب سراغ داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اولی حرفه ای به حساب میاد
البته به نظر من آخری بهترِ
هادى پاکزاد(sm50)