(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
به اینم فک کن اگه الکلاسیکو شد فینال و باخیتم چی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از شرط های رئال واسه فروش بیل داوید دخیاست
گفته باید دخیا رو بدید به ما
تا راضی به انتقال بیل بشیم
دی ماریا هم گفته تو منچستر راحتم جایی نمیرم
پریرا رو هم خریدیم
دخیا اگه بره احتمال 90 درصد هندانوویج رو میخریم
من این امارارو سیو تو کله م دارم بعضی وقتا قاطی میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
من شنیدم دروازبان امید چیه مال صربستان بود فک کنم نزدیک به 2 متره(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا هم هوگو لوریس و بگوویچ(sm98)
چاووش؛ جریانی انقلابی در موسیقی ایران(sm2)پشت این یوزر من دریایی از معنیه
بد بخت اینقدر رقو نباش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسا تو الکلاسیکو هم شانس اورد اگه کریم و لوکا برسن میزنیمشون (sm120)خط هافبک اونا هم تعطیله با این راکتیچ و ماسچرانو و اینستا (sm120)
خوبشون بوسکتسه (sm120)
ممد ارزش داره تلویزیونو روشن کنم ؟(sm2)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]