خیای خستس(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیای خستس(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگران جون سعیدم با این کدی که زده تو قالب اگر طولانی مدت ***** نشبم سرش به باد میره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دانشگاه گفتم اومدم ببینم چی شد استاد برگه ها رو صحیح کرد گفت خیلی وقته چرا اینقد دیر اومدی و ... وایسا ببینم استرس داشت پارم میکرد گفت قبول شدی گفتم اقا شوخی نکن گفت باور نمیکنی باور نکردم تا برگه رو دیدم(sm2) رفتم تو دانشگاه یه دور افتخار با برگه زدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستس میفهمم خستس..(sm172)نقل قول:
تنظیم اهنگ خواب همونو که میگفت گوش میدی انگار میری تو خواب بعد بیدار میشی ؟؟؟؟ همونه ؟
اقا امین گفت منظورش مورینیو بود نه اغا(sm89)بن نکن(sm89)نقل قول:
خیلی حال میده اگه اینجور شه (sm120)نقل قول:
من تو این تعداد ترم ارشدمم گرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه . اون کار حسامی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ میگه اسطوره ها قربانی نمیشن قربانیشون میکنن(sm50)نقل قول:
مشکل اسپانیا دروازه نیست دروازه یکیشه ولی همه رو ایکر زوم کردن(sm50)اتفاقا خوشحال میشم ایکر بشینه رو نیمکت تا بفهمنن مشکل از نسلی که تمام شد و سبکی که نابود شد(sm50)
ا