[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو نگاه به خدا (sm102)
بــازم دلــم گــرفـتــه
گریم اختیاری نیست
این نت ما هم ما رو مایید هی قطع و وصل میشه(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm64)
از آش و عاشورا و قصاب متنفرم . . . (sm50)
(sm132)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
من که به اینجور سایت ها و کارها اعتمادی ندارم . هیچ وقت هم قبول ندارم
ما حضورا رو در روی مردم درخواست کار میدیم فرم پر میکنیم هیچی گیرمون نمیاد وای به حال این جور سایت ها
ببین دوست خوب من این سایت ها یک مشت دروغ تحویل مردم میدن یکجور کسب درامد برای خودشان هست
واقعا اگر میان برای کسی کار پیدا کنند نمیان بگویند پکیج یا فلان تومان بریز به حساب تا ما به شما کار معرفی کنیم
اینا دکان باز کردند جیب مردم خالی کنند الکی کاری معرفی کنند که اخرش معلوم نیست چی از اب در بیاد.
این سایت اولا هیچ توضیحی در مورد کاری که میخواید انجام بدید نداده پس اعتباری ندارد
تا گفتن فلان مبلغ واریز کنید کلاهبرداری بیش نیست.
کار فقط باید برای رضای خدا باشه و نه هیچ پولی در میان باشه و صادقانه با یک شماره تلفن کار باید معرفی کنند و در مورد کار توضیح بدن
که شما از کاری که بهت پیشنهاد میشه خوشت میاد یا خیر
من که با کسی مشکلی ندارم جز اون یکسری افراد هم نیستم