معین قبل انقلاب کجای موسیقی بوده؟؟؟
چند تا دیگه از این موردا هم هست....
بعد خواننده کوچه بازاری و گذاشتی کنار کلاسیک خون یا....؟؟؟
در هر حال من به داریوش هایده و فرهاد رای دادم که به نظرم تو سه قشر متفاوت سرامد بودن
نمایش نسخه قابل چاپ
معین قبل انقلاب کجای موسیقی بوده؟؟؟
چند تا دیگه از این موردا هم هست....
بعد خواننده کوچه بازاری و گذاشتی کنار کلاسیک خون یا....؟؟؟
در هر حال من به داریوش هایده و فرهاد رای دادم که به نظرم تو سه قشر متفاوت سرامد بودن
Just Siavash Ghomeyshi (sm50)
ویگن ، بانو هایده ، فریدون ، فرهاد ، سیاوش(sm127) (هر جا اسمش باشه دستم میلرزه رأی میدم ، دست خودم نیست) -- داریوش جاموند..
امین !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین اون زمان نبود ؟!
کلا نظرسنجیش مشکل داره ، فقط مونده بود شجریان رو هم بذاره که شگفتی ها ما رو ببلعن
داریوش رو از لحاظ موسیقی نمیشه با فرهاد یا فریدون فروغی مقایسه کرد ، محبوبیت داریوش باعث شده بیشتر شناخته شده باشه ...
در هر صورت تک رأی من فرهاد مهراد هستش ، اگه بخوایم یکی رو انتخاب کنیم
اول اینکه سیاوش موفقترین آلبوماشو قبل از انقلاب خونده : عروسک شب - فرنگیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه ببینید خیلی از خواننده ها تا یکی دو سال بعد از انقلاب هم تو ایران بودن و فعالیت میکردن که ما اون یکی دو سال ابتدایی انقلاب رو هم مد نظر داریم .
عزیزم بفرمایید کجاش مشکل داره ؟ استاد شجریان و شهرام ناظری و امثالهم در بخش سنتی هستن و کاملا از بخش های کلاسیک و پاپ جدا هستن ما سعی کردیم بیشتر تمرکزمون در اغلب نظرسنجی ها روی سبک های عام پسند مثل کلاسیک و پاپ باشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید اساس کار به این صورته که اونی که شما بیشتر باهاش رابطه برقرار کردی رو بهش رای میدی , مثلا ببین الان شما به فرهاد رای دادی پس یعنی سبک استایل و رنگ فرهاد از داریوش برات بهتر بوده و بهت بیشتر چسبیده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی ایران دیگه هیچ کس مثل داریوش به خودش نمیبینه...
همه ی آدما یه دوره از زندگیشون عاشقش بودن...
کسی درباره موسیقی ایران حرف بزنه اسم داریوش تو حرفشون انتخابش نباشه هم باید به سوادش و هم باید به گوشش شک کرد
کلا باید به عقلشم شک کرد