قربونت برم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخش اگه این مدت حرفی زدم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونت برم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخش اگه این مدت حرفی زدم(sm10)
اون موقع دارم مسافر کشی میکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خرج صافکاری رنگ 206 هم کمترِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با شیب ملایم 30% واست حساب کردم شدی 90 ساله... بر همین مبنا 3سال دیگه 100 سالت میشه (sm120)
امیدوارم همیشه موفق باشی احسان
ارزوی شادی واسه خودت و خانوادت (sm10)
نموندی گیتاریست شدن منو ببینی اما (sm120)
میگی میبرمت سر کار میخوای بذاریم سر 4راه فال بفروشم؟ (sm138)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرو نیگانقل قول:
ما داریم میکشیم خودمونو که نره، این میگه به سلامت (sm70)
قربونت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم (sm10)
سیم ِ گیتارتم (sm120)
زندگی خرج داره (sm2) شغل دوم شبا مسافر کشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی فیلم اومده اما همه کیفیتشون dvdsc هنقل قول:
میخوای ؟(sm120)
حالا مگه ازدواج كني صبحها سر كار نمياي مثل قبل (sm120) خب اونموقع بيا كامينگ سون حالا جاي ديگه نخواستي سر بزنيم نزن (sm59)