آلبوم احتمالا تا عصری پخش میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم احتمالا تا عصری پخش میشه
بعضی وقتا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا تو فکرشم دانش کنم ببینم چیا توش خوبه.تک ترکاشو دان میکنم.
اره به نظرم 100% امروز میاد ولی مارو سره کار گذاشت فکر کردم زودتر اومده(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو با سامان با توجه به سنشون خیلی عالی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش دانیال یه زنگ زدم هنر اول گفت فردا میاد دیوس .(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا از من بشنوید من دارم میگم فردا صبح ساعت 11 میاد تموم (sm2)
اره به هرحال نمیشه تا ابد همین خواننده های حال حاضر بخونن برامون(البته پاشایی خدا بیامرز نمیدونم جریانش چیه هر روز داره ترکه جدید میده بیرون)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید خواننده های جوون و جدید هم بیان تو کار.
ولی کلا نمیدونم چرا صداشونو که میشنوم ناخداگاه یاده یگانه میوفتم.(sm29)
تو تاپیک نگاه گفتم اگه یگانه اهنگای مثلا احمدوندو میخوند خوب چیزی میشد
امثال یگانه و چاوشی و عسکری و کسای دیگه هم اول اومدن همه گفتن شبیه این و اون هستن.. بعد که صداشون جا افتاد و مستقل شدن خودشون رو نشون دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه 100%نقل قول:
اگه قرار بود از کسی تقلید بکنن که اصلا شرکت روی البومشون سرمایه گذاری نمیکرد.
تــــــا ســــــاعــــــاتــــــی دیـــــــــگــــــر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]