دپرس ترین فیلمی که تو عمرم دیدم...
اون جایی که انگشتره رو...
نمایش نسخه قابل چاپ
دپرس ترین فیلمی که تو عمرم دیدم...
اون جایی که انگشتره رو...
يه فيلم با فيلمنامه متفاوت
دفاع يه زن از مردش
جالب بود
In The Blood 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازيگر زن نقش اولش اصلا رزمي كاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
THE HUNT
یکی از فیلمایی که خیلی دوست دارم ....
و خیلیا هم با من مخالفن(sm70)
کارگردانش اصغر فرهادی دانمارکیاس
هم داستانشُ دوس دارم هم بازیاشون....(sm25)
دیدنش خالی از لطف نیست(sm120)
یادم نمیاد فیلم غیر انگلیسی زبان دیده باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم برم سراغشون
انگلیسی باز یه چیزایی آدم حالیش میشه و زبونش باحاله اما بقیه یه جورین (sm120)
در ضمن Rate Last Seen Movie Or Tv Series
یادمه 2 ماه پیش گفتی دیدم اینو (sm59)
گفتم که این عنوان دزدیه باید به امیر بگم عوضش کنه بذاره ALL(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچی نمیگم واسه اینه که 1ساله فیلم دانلود نکردم شفاف سازی کن خب از همون اول (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الان میتونی از کازابلانکا شروع به تعریف کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پیشنهاد یکی از شما دیدم....
برا کسایی که این سبک فیلما رُ دوس دارن شاید بد نباشه....
ولی من دوست نداشتم زیاد(sm54)
کلا با این فیلما ارتباط برقرار نمیکنم....(sm120)
نمره ی من فوقش 5(sm120)