هه ایی که چیزی نیستو کا (sm51) وچه ها کشتی موگورفتن لب شط چند نفرا غرق موشودن کا هیچکیا عینو خیالشا نبوود کا(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
هه ایی که چیزی نیستو کا (sm51) وچه ها کشتی موگورفتن لب شط چند نفرا غرق موشودن کا هیچکیا عینو خیالشا نبوود کا(sm51)
آره داداش چند سالته شما ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتوم بزنوم به شط از گرمای خرما پزون راحت شوم کا (sm51) مو بچه ی شطوم مو مار هفت خطوم کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بوده لب به لب (sm156)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه از نیشی که در میاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتیاط شرط عقله کا (sm51)
نه بابا اشتپ املایی بود خخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو تقصیر تو هست دیگه تو استاد حاج یاسین نباید بهم یاد بدی که کلمه رو اشتپ ننویسم؟(sm2)
چند میخوره شما بگید؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری کو تا من به گرد پای شما برسم شما 2 تا شرت از من بیشتر پاره کردی کا (sm51) (sm30)
حرفی زدیا به نظرت قیافه تو دیدم که بدونم چند میخوری (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمم هنوز نوشتنو یاد نگرفتم ..تازه در حال تلفظ صدای آ ا..... هستم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]