مگه نسخه نصبیشم هست؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه نسخه نصبیشم هست؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمی کنم/ من اطلاعی ندارم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** شکنی که روی خروجی دیتا ویندوز اثر داره : مثل کیریو و ، وی p ان و امثالهم هستن ولی مثل این ها روی مرورگی که نصب هست فق اثر دارن
ای دی ام هم برنامه ای مستقل از مرورگر است و خروجی خود را از آی پی سیستم می گیره و با مرورگر کاری نداره به کجا روت میشه !
آفرین منم منظورم همینهنقل قول:
به زبان ساده تر این هیتلرشکن تمام سیستم رو پروکسی نمیکنه
اگه شما می خواهی برای دانلود با ای دی ام و... آره جواب نمی دهه ولی برای دیدن همه سایت ها میشه استفاده کرد و دانلود با استفاده از دانلود منیجر خود مرورگر مربوطه قابل انجام است! ( کلا در حیطه مرورگر ف یلتر ی نیست و خارج از اون هست )نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) احسان بگو این https رو باهاش چه کار کنم؟
(sm86) نمی دونم اینرتنت و سیتم تو از کدوم سیاره اومده که اینا جواب نمی دهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کدوم مرورگر استفاده میکنی عزیز؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کروم دارم ازش استفاده می کنم نمی دونم شاید برای فایرفاکس هم این افزونه باشه وقت نکردم ببینمنقل قول:
من با فایرفاکس استفاده میکنم
ولی مشکل افزونه اینه که فقط خود مرورگر هیتلرشکن میشه
خوب همین دیگه عرض کردم بالا خدمت شما!نقل قول:
این ها افزونه هستن مرورگر هستن و برای مرورگر هستن ، در مرورگری دیگر و برنامه های دانلود مجزا جواب نمی دهد