(sm120)من یک برنامه نویس جاوا میخواستم گیرم نمیاد اقا پولت میدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)من یک برنامه نویس جاوا میخواستم گیرم نمیاد اقا پولت میدم
کمتر 15 نگاش نمیکنم خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط mokhche [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسم به عشقمون قسم، همش برات دلواپسم
سلام
زیرنویسش هم بزار مرسی
یه درایور جدید از سایت گیگا گرفتم نصب کردم .. گوش شیطون کر 2 روزه درست شده ... اگه دوباره اینطوری شد بایوس رو فلش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mokhche [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) نه خراب بشه بخندیم (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوام بگم از ترس شماها یه تاپیک هم نیتونیم بزنیم ... کسی بلد هم باشه وقتی میاد میبینه چت رومه جواب نمیده ...
خب بذارین جواب مشکل رو پیدا کنم بعد فاتحه ی تاپیک رو بخونین
تقصیر سهیل بود داش پیمان؛ دیوث ما یه چی گفتیم کشش داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو ب من قالب نکن نمیخامت زوره؟دختر انگا قطیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوص تو خودتو قالب کردی میگی شوهرم شو منم نمیخوامت زن قطیه مگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]