قربانت داداش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربانت داداش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت اصلی اهنگ حفظ میکنه علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حسین جان، کیفیتش، حفظ میمونه.نقل قول:
نرم افزار خوبیه، خودمم چند سال دارم ازش استفاده میکنم.
دوستان یه برنامه معرفی کنید برای بریدن فیلم ها و چسباندن و همینطور تبدیل ts به mp4 و همینطور کیفیت به 480 و 720 و 1080 (sm10)
داداش برنامه ها را داری که گفتم اگر داری بی زحمت بگو دانلود کنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه تبدیل خیلی توپ به هرچی میخوای تبدیل کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کن ....
همین اگه بشه، خوبه داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط من امتحانش نکردم که ببینم فایل ts وارد نرم افزار میشه یا نه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین شرکت یک نرم افزار دیگم داشت که تخصصش فایلهای ts و mts بود.
میگردم برات اسمشو پیدا میکنم.
نقل قول:
دمتون گرم شرمنده کردین . عشقین (sm127)(sm176)نقل قول:
خواهش میکنم محمدحسین جان (sm19)نقل قول:
قربونت داداش (sm19)نقل قول: