سلام، میخواستم تشکر کنم از مدیران سایت موزیک باران و دوستانی که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن، خسته نباشید.
امیدوارم سالی خوب و سرشار از سلامتی و پر از اتفاقای خوب پیش رو داشته باشین.
دلتون شادولبتون خندون.
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، میخواستم تشکر کنم از مدیران سایت موزیک باران و دوستانی که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن، خسته نباشید.
امیدوارم سالی خوب و سرشار از سلامتی و پر از اتفاقای خوب پیش رو داشته باشین.
دلتون شادولبتون خندون.
ممنونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک به 7 ساعت از این ویژه برنامه رو تونستم بگیرم که براتون آپلودش می کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع تر دانلود کنید چون دیگه اگه فایل ها پاک بشه نمی تونم دوباره آپلود کنم
ضبط شده از ماهواره و با پسوند ts هستن و بدون دستکاری براتون گذاشتم .
از دوستی که برنامه طپش را ضبط و اپلود کرده تشکر فراوان دارم(sm127)
برنامه شب خیز فقط مونده امیدوارم کسی ضبط کرده باشه
رمز میخواد ک...
itn رو کسی بصورت کامل ضبط نکرده؟
itn رو کسی نداره؟(sm74)
حمید جان سپاسگزارم که این چهارده پارت را که در مجموع در سه پارت است را گذاشتید که البتّه با فرمت TS هست . واز تمام دست اندکاران و امیر عزیز در این سایت فراگیر تشکّر نوروزی و ویژه دارم و برای اسی عزیز که در این شوی نوروزی سنگ تمام گذاشتند آرزوی بهترین ها را دارم و البتّه برای امیر قاسمی مجری ومدیر محترم طپش و برای تمام خوانندگان و هنرمندان محبوب ملّت بخصوص داریوش اقبالی و استاد محمّد رضا شجریان استاد حسین خواجه امیری و ... و همه سالی نیکو و خوش آرزو مینمایم و بدرود
1397
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویژه برنامه نوروزی شبکه ITN
(قسمت اول )
1080:
720:
480:
قسمت دوم بزودی ......
محمد حسین جان داداش ITN چند قسمت هستش؟