آخه 10 رو میگن برای game خیلی جواب نمیده خوب بعد میگن که آپدیت میخواد زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه 10 رو میگن برای game خیلی جواب نمیده خوب بعد میگن که آپدیت میخواد زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه داداش واقعا همینقدر هم که وقت گذاشتی ازت ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بنظرت ویندوز عوض کنم ؟ اگه ویندوز خوب داری بهم معرفی کن
آپدیتش رو میشه غیر فعال کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی به منم گفتن ولی من کال اف و جی تی آ 4 و 5 نصب کردم هیچ مشکلی نداشت فقط ممکنه بعضی از بازیا(خیلی کم پیش میاد) نصب نشن معمولا اکثر بازی هایی که وین 8 پشتیبانی میکنن روی 10 هم نصب میشن.
نمیدونم ولی فکر میکنم 8 ساده تر باشه نسبت به 10نقل قول:
نه اینطور نیست 10 همون 8 هست ولی جذاب تر با امکانات بیشتر و صد البته سریعتر. خودم قبلا 8.1 داشتم ولی 10 رو ترجیح میدم در کل هر جور خودت دوس داری.(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز 10 از بازی هایی که زمان XP هم اومدن اجرا میکنه راحت، آپدیت هاشم میشه با یه ترفند راحت غیرفعال کرد.نقل قول:
خواهش میکنم،نقل قول:
والا من اگه جات بودم بی معطلی 7 نصب میکردم چون از 8-10 همه جوره سرتره هم سرعتش هم عملکردش تو بازی ها ولی چون مایکروسافت به خاطر سیاست بازی که همه رو بکشه به ویندوز 10 DX12 رو فقط واسه 10 داده سره همینم واسه اجرای یه سری از بازی های جدید به مشکل میخوری تو 7 چون DX12 نداره تا DX11 بیشتر پشتیبانی نمیکنه!
ولی من اگه جات بودم 7 نصب میکردم، چون کارتت DX12 پشتیبانی نمیکنه همون ویندوز 7 نصب کنی خیلی بهتره تا 8 و 10
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خودمم موافقم با پیشنهادت فقط یه سوال دارم واسه آنتی ویروس بنظرت چی خوبه نصب کنم ؟
نقل قول:
ممنونم ازت داداش تا ببینیم چی میشه (sm127)
Avast هم سبکه هم نسبتا قوینقل قول:
ولی 8 و 10 نیازی به آنتی ویروس نداری همون ویندوز دفندر عالیه