-
سلام داداش گلم . خسته نباشی . ممنونم بابت مستند های خیلی خوبی که برای استفاده ما میذاری ... لطفاً به کارت ادامه بده ... مطمئن باش اکثر اونایی که دانلود میکنن منکر زحماتت نیستن ... ولی بعضی وقتا شاید یادشون بره تشکر رو بزنن ... منم بعضی وقتا یادم میره تشکر رو بزنم ... ولی بعد برمیگردم تشکر می کنم ..... ولی مطمئناً همه ممنون زحمت شما هستیم داداش . ایشالله پاینده باشی و به کارت ادامه بدی
-
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز که زحمت میکشید و این مستند با ارزش رو اینجا اپلود میکنید.من شخصا واسه کار شما احترام زیادی قائل هستم و ضمن تشکر فراوان از شما تقاضا میکنم که ادامه این مستند و مستندهای دیگری که دارید رو لطفا اینجا قرار بدید.با تقدیم احترام و تشکر مجدد.
-
-
درود و تشکر
داداش دمت گرم ادامه بده .... مستندهای دیگه هم راجع به همین موضوعات داری بزار با تشکر(sm10)
-
-
درود
مستند خ . می . نی شبکه من و تو رو هم قرار بدید با تشکر(sm10)
-
سلام
داادا مستند خمی نی رو نزاشتیش
-
سلام و خسته نباشید ممنونم بابت همه زحمات
-
-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستند پرواز 752
در این مستند با خانوادههای کشتهشدگان و همینطور کارشناسان هوایی و نظامی همراه میشویم تا وقایع و رویدادهای مرتبط با این سانحه را بررسی کنیم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]