[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه بید رو امیر گذاشته (با تشکر از Sed Saleh) صفحه 76 تاپیکش.
تشکر عباس عزیز دوست گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر از امیر و سید صالح عزیز این آلبوم برداشته شد.
محمد جان باتشکر ولی چگونگی خرید البوم هارو نگفتی اگه میشه بگو که اگه امکانشو داشتم منم شرکت کنم چون تو سایت بییپ تونز نیست این البوم ها..؟؟(sm10)
براتون پیام فرستادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hojjatmc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرید آلبوم های موسسه آوای شیدا
لیست آلبوم ها ( 9 آلبوم ) به پست اول همین تایپک اضافه شد.
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 . Muhammad
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 . devil1976
دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر
تو پست اول که 6 تا آلبومه فقط (sm120)
البومای لیلی افشار رو خریدین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 تاست دوست عزیز صحفه رو یه بار دیگر نوسازی کنید میاد
الان لیست آلبوم ها رو همین جا پست می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد عزیز هنوز نه اما این آلبوم ها هم مد نظر داریم دوست گرامی
محمد جان منم هستم با تشکر دوست عزیز..(sm10)
همین هاست یا بازم اضافه می شه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hojjatmc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر حجت عزیز
نقل قول:
اگه آلبومی مد نظرتون هست میتونید بهم بگید در خدمتتون هستم.
ممد جون واقعیت من به خرید البومایی که گذاشتید علاقه ندارم ولی کارای لیلی رو دوست دارم اگه خریدمشون واستون لینکشو میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی، ببینیم اول بچه ها چندتا می شن ;)
اگه کسی قافله سالار رو نخواست بدش به من.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر میلاد عزیز چشم من هم اگه کاری از لیلی افشار رو خریدم براتون می فرستم.
پیشنهاد می کنم آلبوم گریه بید رو که امیر عزیز تو تایپک خودشون در صفحه 76 گذاشتن دانلود کنین و گوش بدین دوستان گرامی ....
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 . Muhammad
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 . devil1976
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر
منم اعلام امادگی میکنم واسه این مجموعه!
لطفا واسم پسغام کنید اونی رُ که باید بخرم و باقی ماجرا....
2 . Muhammad
4 . devil1976
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر
دنگمون چقدر میشه؟
محمد جان تکلیف چیست ؟؟؟؟
الان چند نفر هستیم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم هرکسی که دسترسی به خرید این آلبوم ها رو نداره، یه آلبومی که نسخه دیجیتالیش تو بیپ نیست و دسترسی به خریدشو داره،تهیه کنه و آپ کنه، اینجوری فک کنم بهتر باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرهام با شما و وحید اگه مشارکت کنین میشیم 8 نفر یه نفر دیگه بیاد دیگه کار تمومه
برای این ایده تون هم یه برنامه خوب دارم حالا بزار خرید این بار هم تموم بشه.
سلام به همگی
دوستان گرامی اگه خودم برم از فروشگاه موسسه آوای شیدا که دیروز باهاشون صحبت کردم ،آلبوم ها رو بگیرم دنگ هر نفر میشه 7000 هزار تومن
اما اگه دوستان خودشون هر کدوم یه آلبوم رو تهیه کنن هزینه هر آلبوم تقریبا میشه 11 تومن که با احتساب هزینه پستی برای خرید غیر حضوری این مبلغ به 18 تومن هم می رسه (این مبلغ رو سایت فروشگاه نغمه باران برای خرید یک آلبوم به صورت پستی زده)
به هر حال دوستان هر جور صلاح می دونید که این کار رو انجام بدیم.
آلبوم زخمه ساز رو من آپلود میکنم.
من میتونم خودم با هزینه کمتری آلبومو تهیه کنم ، همون 7000 تومن ، اگه بشه من یکیشو خودم بخرم ؟؟؟نقل قول:
دوستان هر جور راحتید می تونید آلبوم ها رو انتخاب کنید.
اگه کسی در خرید آلبوم ها مشکل داره می تونه پیام بده تا راهنماییش کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز ممنون میشم با همون قیمت 7 تومن یا به قیمت کمتری شما آلبوم ها رو تهیه کنید اینطوری تو وقت من هم صرفه جویی می شه با تشکر اگه شما اعلام آمادگی کنید ممنون میشم.
من با هر روشی جمع بگه مشکلی ندارم، فقط محمد جان نتیجه رو پخ کن یا ایمیل... من این روزا خیلی کم سر میزنم، ممکنه یادم بره چک کنم (sm10)
سلام. محمد جان منم هستم.... بگو چیکار باید بکنم (sm127)
2 . Muhammad
4 . devil1976
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 .p@RH@mدوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
اگه تعداد افراد بیشتر بشن تعداد آلبوم ها رو هم بالا می بریم.
با تشکر
دوستان نظرتون چیه با کیفیت Flac آپ کنیم؟
نقل قول:
عباس عزیز به نطر من ایمیج گرفتن از سی دی ها بهترین گزینه است. چون ایمیج سی دی ها تفاوت چندانی از لحاظ حجم با فرمت flac نداره.
دوستان تا فردا صبر کنید ببینم پرهام عزیز چکار می کنه بهتون خبر میدم.
ایمیج باشه که خیلی عالیه.نقل قول:
ایمیج خوبه ولی یکی بحث آپلود و دانلودشِ، مثلن قافله سالار ایمیجش میشه 570 مگ و ریپِ خوب flac ش میشه 300 مگ، یکی هم اینکه این آثار با چه کیفیتی ضبط شدن و فرق کیفیت ایمج با flac چقدره توشون.
تو بحث دانلود الان شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت دارن تایم های رایگان شبانه رو حذف میکنن، من الان تا یه ماه دیگه بیشتر شبام مفت نیست، مخابرات هم اینترنت های نامحدودش رو فقط برای 512 به پایین داره ارائه می کنه و سرعت های بالاش رو حذف کرده. که خب اینا یه مقدار دست آدم رو می بنده تو دانلود.
کدوم شرکت ها دارن شبانه شونو حذف می کنن؟نقل قول: