ببخشیدا ناراحت نشی شایدم بلد نیستی دانلود کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط رویا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشیدا ناراحت نشی شایدم بلد نیستی دانلود کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط رویا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی یاران.الان ویدیو بیرون میدن اچ دی،کامل حجمش80تا هم نمیشه،چجوری اونا ایقد حجم دارن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حق با شماست
نه بخدا مینویسه http error.خب من چکار کنم.این کجاش از ناواردی من هست؟؟
رویا جان اگر نمیتونی دانلود کنی بگو تا بصورت تصویری کمکت کنمنقل قول:
اقا تصویری نمیخاد...دانلود رایگان رو که زدی ...وای میسی 40 ثانیه تموم شه...بعد دانلود فایل رو میزنی...بعد وسطای صفحه لینک معلومه کلیک میکنی میاد رو دانلود منجرت
قربون اون شکلت بشم.عزیز میدونم منظورت چیه.بار اولم که نیست میخوام از سایت دانلود کنم.میگم همش مینویسهHTTP erroreنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا کسی مشکلی ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا نمیتونی دانلود کنی
مودمت رو خاموش روشن کن بلکه درست بشه!!
شکل منو از کجا دیدی؟ (sm120)نقل قول:
منظورم داریوش بود(sm128)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
سلام خدمت صالح جان و همه دوستان
یه سوال داشتم دوست عزیز..چرا این لوگو کلتکس رو از پایین ویدئو حذفش کردید.قرار بود یه تاپیک بزنیم با اثارهای اورجنال معین.با بالاترین کیفیت.همینطور که در تک اهنگهای استاد دقت زیادی میشه که اهنگ اصل و اورجنال باشه.بقیه اثار استاد هم به همین نحو باید باشه.اخه قرارمون از اول همین بوده.ویدئوهای استاد یا لوگو شرکت ترانه پایینش هست یا شرکت کلتکس.
باز هم ممنون که زحمت کشیدی،اگه اصلاح بشن بهتره.ممنون عزیزم(sm10)
من نمیدونم تو تاپیک معین چرا اینهمه تفرقه وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط روزگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه از خداشون موزیک ویدیوی که میبینن تگ نداشته باشه
اون وقت شما میگید چرا تگ نداره
سلام یاراننقل قول:
خب اگه نداره مشکلی نیست.حالا این داشته ولی حذف شده و اون قسمت هم تابلو هست.بخاطر این میگم.
یه مهمونی بیاد و ویدئوها رو دانلود کنه با بالاترین کیفیت و اورجنال،بعد ببینه اینجوریه،بنظرت درسته...
چرا شما ویدئوهای داریوش رو با کیفیت اورجنال میذاری.ما هم دوست داریم ویدئوهای استاد رو با همون کیفیت بالا.مگه ما دل نداریم.(sm81)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط روزگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا تمام ویدیوهای اورجینال باید بدون تگ باشه...اینای که با تگ کالتکس و شرکت ترانه میبیند همش توی یو توب موجوده که خود شرکت سازنده ویدیو اینارو به اشتراک گذاشته با تگ خودشون تا کسی که ویدیو رو میبینه اگه خوشش اومد بره اورجینالشو سفارش بده
دوما تو تاپیک داریوش تمام ویدیوهای قدیمی با کیفیت ماهوارست...به جز این جدیدا که با پیشرفت تکنولوزی با کیفیت خوب به دست ما رسیده
حالا اگه اورجنالش گذاشته بشه، بهترهنقل قول:
بازهم از تلاش دوستان ممنونم
بازم متوجه نشدی چی میگم ولی ولش کن (sm10)نقل قول:
چی متوجه نمیشم دوستم...گفتم اگه ارجنالش قرار داده بشه ،بهترهنقل قول:
این چه ربطی به متوجه نشدن داره(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان.ممنونم از همگی که نسبت به این تاپیک و آثارش،حساسیت زیادی به خرج میدید.ان شالله که تاپیک روز به روز،کاملتر و با کیفیت تر بشه.
چکارش میشه کرد،عشق به استاد دیگه...(sm127)(sm10)
5 موزیک ویدیو آپلود شدند (26 آذر)
تاج سر (نسخه استدیو)
تاج سر (نسخه موزیک ویدیو)
طنین صلح
سایه
تو خوبی
دوستای عزیزم پست اول از صفحه اول آپدیت شد
خوندنش خالی از لطف نیست ...
موزیک ویدیوی مناجات امام علی اضافه شد
سلام دوستان
موزیک ویدئو گذشته با کیفیت DVD ارجینال ، تقدیم به همه دوستان خودم
225 مگابایت
دانلود کنید،ضرر نکرده اید
اقا صالح یه تصویر براش بذار و بنداز صفحه اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کنسرتو میخوااااااااااام (sm74)
اینو خود استاد هم نداره...
یعنی دوست دارم یه نفر یه هنرمند معرفی کنه این قدر مهربون سر به زیر و مظلوم و شیرین ...
سلام صالح جان.ممنون از ویدیو هایی که گذاشتی.تاپیک داره عالی و عالی تر میشه.یه خواهش برادرانه دارم،اگه امکانش هست انجام بدید.کیفیت ویدیوها نصف هستن.شما که زحمت میکشید و روزی چندتا میذاری،اگه روزی دو تا ولی با کیفیت بالاتر بذاری،خداییش جالب تره.البته بخاطری که دوست داری پیشنهاد و انتقاد در تاپیک ازتون باشه اینو گفتم.تو رو خدا از حرفام ناراحت نشو.اگه شد یه کم باکیفیت تر.ممنون از مدیر مهربون تاپیکمون و همچنین از moein1366 عزیز بخاطر این ویدیو بی نظیرشون(sm127)(sm127)
موزیک ویدیوی گذشته به صفحه اول اضافه شد
با تشکر از moein1366 عزیز
بله حق با شماست رویا جان ، چشششششم قرار میدمنقل قول:
ولی بدونید اینا فقط ویدیوهای اولیه هست و در آینده به امید خدا کیفیت اورجینال جایگزین میشه
همیشه لطف داشتی ، ممنون (sm127)
سلام صالح خان
ممنون بابت این موزیک ویدئوهای خوبت..
اره حق با رویا جون هست و اگه کیفیت ویدئوها بالاتر بره،بهتر و بهتره.ان شالله همینطور که گفتی به زودی جایگزین کنی.
یه تشکر هم به دوست خوبمون معین 1366 بابت ویدئ گذشته،پدرم در اومد تا دانلودش کردم ولی انصافا ارزشش رو داشت.(البته سرعتم زیاد نبود.)
تشکر از همه فعالان تاپیک(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)(sm10)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کنسرت استاد در نیویورک به مناسبت روز پدر اجرا کردند و به جز چند عدد تصویر دیگه چیزی از کنسرت در دسترس نیست.1385
سلام به همه دوستان
یه سوال دارم.موزیک ویدئو بیقرار چند ورژن داره.صالح جان ورژن3تاج سر و ورژن3الهه ناز پس چی؟
دوستان این موزیک ویدیوهایی که نام میبرم ، کیفیت اورجینالشون که بدون تگ باشه سخت پیدا میشه
اگر کسی اورجینال داره لینکش رو اضافه کنه:
لحظه ها
گذشته که معین13366 عزیز اضافه کرد
جدایی
ملاقات
خوشبینی
طلوع
تیزرهای آلبوم طلوع
خاطره ها
برو تو یو توب مثل چی ریخته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
کیفیتی که صالح میخواد اونجا نیست.
تمام شرکتهای سازنده ویدیوی ایرانی اونجا اکثر ویدیوهاشون رو به اشتراک گذاشتن ویدیوها هر چی جدیدتره کیفیتاشم بهتره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیک سلامنقل قول:
منظور من رو نگرفتی.ویدئوهایی که میخواد بیشترشون تگ های شبکه های ماهواره ای دارن.مثل :ملاقات ، خاطره ها،جدایی و تیزر و..........(sm176)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دقیق منظورشونرو فهمیدم الان نگاه با یه گشتن چند دقیقه تیزر البوم طلوع رو پیدا کردم
بدون تگ تبلبغاتی...بقیه ویدیوها هم اگه وقت بزارید پیدا میشه
میدونی مشکل ما چیه همیشه خاستیم همه چی حاضر باشه وبه خودمون زحمت ندیم
اینم لینک تیزر البته حجمشرو اوردم پایین تا سریع اپلود بشه
سلام.بزرگوار قدری که من این چندسال یوتیوپ رو برا اثار معین زیر رو کردم،بنظرم کسی نباشه که اینقد سرچ کرده باشه.امکان نداره این ویدئوهایی که گفتم رو بدون تگ ماهواره ای پیدا کنیم.این تیزر هم در یوتیوپ هست ولی با همین حجمی که گذاشتی.اگه با کیفیت تر بود که منم میدیدم.
البته ممنون که زحمت میکشی و در این تاپیک هم فعالیت میکنی.تشکر دوست عزیز(sm176)
خواهش میکنم...ولی حجم اصلی ویدیو 40 مگابایت گفتم که حجمشو اوردم پایین تا سریع اپلود بشهنقل قول:
از صفحه رسمی سنتوری