با وراتی هم میشه تاخت زدا (sm14)
ولی پرز واسه اینکه ضایع نشه حداقل یکی دو فصل دیگه نگهش میداره (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
با وراتی هم میشه تاخت زدا (sm14)
ولی پرز واسه اینکه ضایع نشه حداقل یکی دو فصل دیگه نگهش میداره (sm14)
کاسمیرو از این بهتر بود خدایی(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باشم به شخصه با توجه به سود 60 تایی که کردیم بنز رو نگه میدارم سوارز رو میارم موراتا و خسه رو قرض میدم تیمای خوب(sm14)
هوملز هم میارم +یکی از هافبکای فوق الذکر(sm14)
تنها بازیکنی که موافقم جدا شه در نهایت کریم هستش و ایارا ولاغیر لوپز هم نباید فروخت نیمکت نشین خوبیه تو این سن
آربلوا هم اگر بفروشیم کارواخال بی جانشین میشه دیگه(sm14)
موراتا باید به فروش بره ولی مثل فروش کارواخال باید یه بندی بزاریم که بتونیم برش گردونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم خدیرا با اینکه خوبه و خیلی به دردمون میخوره ولی تو سال بعد بش بازی زیاد نمیرسه و اگه یه مشتری خوب داشت ردش کنیم بره اگه نداشت که هیچ
سوارز رو با قیمت بالای 60 تا بخریم به نظرم خریت کردیم چون سنش هم دیگه رفته بالا نهایت بتونیم دوسال ازش بازی بگیریم
من البته واسه خط حمله به نظرم باید یه خرید ارزون قیمت نهایت 20-30 تایی کنیم بهتره ...
اگه یه جایگزین واسه روزایی که کریم کمرش خالیه بخریم بهتره
هافبک هم ویدال و پوکبا و وراتی خوبن ولی صبر کنیم ببینیم جام جهانی کسی رو رو نمیکنه
برای بار سوم امضا و اواتار میزارم (sm14)
ما بریم بخوابیم که صبح زود ساعت 10 باید بیدار شیم (sm14)
خو دیگه زیاد زر زدی پاشو بریم فردا شب ادامه میدیم(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به گزارش El Confidencial، کارلو آنچلوتی، فلورنتینو پرز و خوزه آنخل سانچز در یکی از رستوران های مرسوم رئیس باشگاه ملاقات کرده و ناهار خوردند.
فلورنتینو و آنچلوتی مدتی قبل در مراسم معارفه کتاب 'لا دسیما' با هم ملاقات کوتاهی داشتند. (لا دسمیا. پادشاهان اروپا 2014-1956) که در آن مربی ایتالیایی نماینده آخرین قهرمانی این تیم در اروپا محسوب می شود.
گفته می شود در این ملاقات فلورنتینو و آنچلوتی در مورد آینده و مسائلی که باید در باشگاه حل شوند صحبت کرده اند: وضعیت کاسیاس، احتمال انتقال قرضی ایارامندی، خرید یک یا دو هافبک، انتقال احتمالی یک شماره '9'، وضعیت بنزما و فروش احتمالی دیگو لوپز (با وجود پیشنهاد از ناپولی) و موراتا (با وجود پیشنهاد از یوونتوس).
سرمربی ایتالیایی رئال مادرید که این روزها پس از کسب دسیما برای کهکشانی ها در استراحت به سر می برد، عکسی جالب از خود در شبکه های اجتماعی منتشر کرده است.
کدوم زنشه کدوم دخترشه(sm51) عجب چیزین(sm51)
وحید-میلاد-امین-ممد اگر حال داشتین پر کنید (sm25)
www.farsimeeting.com
کارواخالو خط زده(sm3)
ایسکو هم نبرده بجاش ژاوی رو برده که این فصل اندازه ایسکو بازی نکرد(sm3)
رئال قهرمان سی ال 3 نماینده
غارسا بی جام 7 نفر(sm3)
پدرو چیه خدایی(sm3)
تیم پیرمردها شده(sm70)
بارسلونا به دنبال هیگواین ؛ گونسالو مهاجم آرزوهای لوئیس انریکه
شنبه 10 خرداد ساعت 18:26
هیگواین همان مهاجمی است که بارسلونا و لوئیس انریکه به دنبالش هستند. سالها نیز به دنبال او بودند اما زمانی که او در رئال حضور داشت به خدمت گرفتنش تقریبا غیر ممکن بود.
آی اسپورت - بارسلونا روزهای پر شایعه و پر خبری را می گذراند. قبل از پایان فصل بود که مدیران بارسا اعلام کردند که چه فصل با قهرمانی به پایان برسد چه خیر ، شاهد یک انقلاب اساسی در تیم خواهیم بود.
در واقع چنین نیز شده و بارسلونا از همان روزهای آغازین فصل نقل و انتقالات به دنبال جذب بازیکنان جدید بوده . مهمترین نیاز این روزهای بارسا خرید یک مهاجم شماره 9 گلزن است.
از گزینه های زیادی تاکنون یاد شده از جمله آگرو و ایموبیله ، اما جذب هر دو بازیکن با دشواری های خاص خود همراه است.ایموبیله که به تقریبا به دورتموند پیوسته است و اگرو نیز در تیمی عضویت دارد که به سادگی اجازه خروج به وی را نخواهد داد.
امروز خبر رسید که نام گونسالو هیگواین نیز به این لیست اضافه شده است. مهاجمی گلزن با توانایی های بسیار بالا که سال گذشته رئال مادرید با 40 میلیون وی را به ناپولی واگذار کرد.
هیگواین همان مهاجمی است که بارسلونا و لوئیس انریکه به دنبالش هستند. سالها نیز به دنبال او بودند اما زمانی که او در رئال حضور داشت به خدمت گرفتنش تقریبا غیر ممکن بود.
اما حالا که او در ناپولی حضور دارد می توان به خریدش امیدوار بود. آخرین نمونه از این دست بازیکنان ساموئل اتوئو بود که پرز بارها اعلام کرده که از فروش قطعی او به مایورکا پشیمان است.
در حالی که او سالها بازیکن قرضی رئال به مایورکا بود و کهکشانی ها می توانستند اتوئو را در نزد خود حفظ کنند ، اینگونه نشد و او پس از آزاد شدن از باشگاه مادریدی به بارسا پیوست.
قرارداد ال پیپیتا تا سال 2018 با ناپولی اعتبار دارد. بدون شک هیگواین در بارسلونا جای مناسبی خواهد داشت. در سیستم سه مهاجمه بارسا او می تواند یک شماره 9 بسیار با ارزش باشد و دغدغه ای همچون نیمکت نشینی که در مادرید با آن دست به گریبان بود نیز در بارسلونا انتظارش را نمی کشد.
سال گذشته هیگواین 17 گل برای ناپولی به ثمر رساند و همراه این تیم قهرمان کوپا ایتالیا نیز شد.
بارسلونا تماس های خود با باشگاه ناپولی را آغاز کرده است و باید منتظر روزهای آینده بنشینیم. باشگاه کاتلانی در این راه رقیبی همچون منچستر سیتی را کنار خود می بیند.
منبع : موندو دپورتیوو
ما آرژانتینی هستیم(sm70)
گوه میخوره هیگواینو بخره(sm102)
از هیگی خیالم راحته تعصب این بشر مثال زدنی بود(sm50)
کاپیتان تیم بود ناسلامتی(sm1) بازی اخر هم با بازوبند کاپیتانی گل زد و خداحافظی کرد
خیلی دوسش دارم.نره یه وخ(sm74)
محاله هیگی بره... مصاحبه 10 سالگیش اثبات کننده عشقش به رئاله... سگ درصد مطمئنم نمیره (sm14)
کم کم داره دل بوسکه دارم برام منفور میشه... از حمایتهای بی خودی سالهای قبلش از اونوریا گرفته تا امسال با این لیست دادنش (sm3)
البته خط زدن کارواخال حماقت محضیه که خودش نتیجه شو خواهد دید، حالا دعوت نکردن ایسکو بماند (sm3)
حداقل خوب شد خسه مصدوم بود وگرنه مطمئنا اونم خط میزد، روش اثر بدی میذاشت (sm3)
اون روز کلی زر زدم هاست ترکید، مجبورم تکرار کنم (sm3)
در مورد خریدها به نظرم گرفتن هافبک از پوگبا گرفته تا وراتی، کلا نیازی نداریم... اینقدر ترافیک بالا هست که نیازی به هیچکدوم نداشته باشیم... البته منکر ارزشهای یکی مثل پوگبا نیستم ولی اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم باید خیلی های دیگه رو هم بخریم ولی قرار نیست این اتفاق بیفته
در مورد ایارا با این که این فصل همه جوره ریده ولی به نظرم اگه بهش زمان بدیم پیشرفت میکنه، البته زمان دادن به این معنی نیست که هر بازی بهش بازی بده... باید کم و به موقع (تو بازی های غیرمهم) بهش فرصت بده... فعلا هم که آلونسو حدود یک سال و خرده ای قرارداد داره، خدیرا و مودریچ هم که هستن پس اصلا نیازی به هافبک دفاعی نداریم (تازه اگه کاسمیرو رو قرضی ندیم، اونم هست!)
در مورد فوروارد، بهترین گزینه الان همون سوارزه ولی یه مشکلی که داره اینه که ممکنه خیلی با کریس و بیل نسازه! یه خورده کله شقه نگرانم نکنه اختلاف بیفته بینشون...
از یه طرف فالکائو هم هست، هم قیمتش پایین تره هم کاملا دلش با تیمه، هم از نظر فنی خوبه، هم با کریس و بیل سازگاره... راحت تر هم میشه بذاریش رو نیمکت!
البته اگه این دو تا بیان احتمالا بنز رفتنی میشه...
به هر حال در کنار فوروارد اصلیمون (حالا بنز یا هر کدوم از اون دو تا)، نیاز به یه فوروارد داریم که هم مطمئن باشه، هم گرون نباشه، هم با نیمکت نشینی مشکلی نداشته باشه... بهترین گزینه ها از نظر من الان جکسون مارتینز و لوکاکو هستن... ایموبیله هم به نظر بد نبوده که ظاهرا دورتمند باهاش تموم کرده... بعد از اینا گزینه های دیگه ای هم هستن ولی اصلا در حد این دوتایی که گفتم نیستن...
دفاع چپ به نظرم اصلا نیاز نداریم، دفاع راست اگه آربلوا بره در صورتی که ناچو رو به عنوان دفاع وسط روش حساب کنیم، یکی لازم داریم، خیلی هم مهم نیست کی باشه چون فیکسمون همون کارواخاله...
دروازه هم که لوپز بره، یه جوون بیاریم، هنوز بهش فکر نکردم که کی (sm2)
چقد زر زدم (sm14)
قسمت دوم بعد از شام (sm14)
خب من برگشتم ولی انگار کسی برنگشته (sm14)
یه سری نکاتی بود که گوشزد کردنش خالی از لطف نیست (sm59)
1- خوشحالی زیدان بعد از گل بیل از پهنا تو حلقم؛ چه جوری میپره رو سر بازیکنا... لوکا هم که با پرش سه گام میاد رو سر زیزو... گفتم شاید دقت نکرده باشین (sm14)
2- خداوکیلی چند درصد فکر می کردید، راموس بعد از اون مقطع فاجعه آمیزی که وسطای فصل داشت، یهو اینجوری بشه؟
3- دی ماریا علی رغم بازی های فوق العاده ای که مخصوصا بعد از تنظیمش (sm2) ارائه داد، ولی بازم بعضی بازی ها نوسان داشت، به ازای هر یکی دو بازی خوب، یه بازی کاملا معمولی هم داشت!
4- درسته الان کاسیاس الگوی اخلاق تیمه، ولی حاضرم شاهرگمو بذارم تا چند سال آینده، دنی کارواخال الگوی اخلاق کل دنیا میشه، بلکه شاید هم تاریخ!! واقعا خونسردیش بعد از بدترین برخوردهایی که باهاش شد منو اینجوری میکرد (sm77) ... چه بعد از اون سیلی که ریبری بهش زد، چه بعد از چند بار زدن و هل دادنش تو بازی اتلتیکو و ... ندیدم تا حالا کسی که اینجوری باشه
5- هنوز درک نکردم که کارلتو بعضی وقتها چرا اینقدر تخمی سیستم میچینه... کلا یه جور عجیب و غریبیه
6- اشکهای دی ماریا بعد از بازی هم برام خیلی غافلگیرکننده بود، هم خیلی ارزشمند!
7- قضیه بی تعصب بودن کریسو که تو پستهای قبل مطرح کردید اصلا قبول ندارم... اصلا معنی تعصب چیه؟ مگه غیر از اینه که هر موقع بازی میکنه، با تمام وجودش بازی کنه؟ مگه کریس غیر از این بوده؟ اصلا الان تو بین فوق ستاره های دنیا دو نفرو نام ببرید که متعصب به همون معنایی که منظورتون هست باشن
وحید مختصر جواب میدم
در مورد هافبک دفاعی که کلا قبول ندارم حرفاتو(sm70)تو الانو میبینی 2 سال دیگه آلونسویی در کار نیست.خدیرا هم به هیچ وجه آلونسو نیست
فرض بر اینه که مودریچ ثابته کنارش یکی باید باشه که آلونسو هست در حالت عادی که دیگه آخرای بازیشه و خدیرا
در حالی که پوگبا میتونه 10 سال بیمه کنه اون پستو یا وراتی
ایارا و کاسمیرو هم باید قرض بدیم ی تیم تو همون لالیگا که درس حسابی بازی کنن
میگن موراتا با یووه کارش تمومه هر چند که به نظرم باید به یه تیم میدادن با شرط بازگشت.فالکائو مصدومیتاش زیاد شده مخصوصا مصدومیت خطرناک آخر.من با سوارز بیشتر موافقم هر چند که کسایی مثل لواندوفسکی یا کاوانی هستن که نمیشه جداشون کرد
امروز پرز با مالک پی اس جی داشتن تنیس میدیدن امیدوارم برا انتقال دیماریا نبوده باشه...
نمیدونم چرا میگن دفاع چپ لازم داریم؟(sm55)
امسال هافبک دفاعی و مهاجم بسه برامون اما سال بعد حتما مدافع هم لازم داریم.کلا تیمی که قهرمان میشه نباید با همون تیم پارسال روونه میدون بشه...نظر منه که بعد از قهرمانی رئال تو لیک هم گفتم و خیلیا مخالفت کردن(sm25)
کلا اگر یه خرید قراره بکنیم هافبک دفاعی اگر 2 تا هافبک دفاعی و مهاجم اگرم خیلی پولمون زیاده یه مدافع هم روش (sm70)
در مورد کارواخال هنوز زوده شاید چون هنوز استار نیست آرومه...
اما مهمترین بحث بحث رونالدو هستش...من نگفتم بی غیرته گفتم موفقیت فردی رو به باشگاهی ترجیح میده...اینی که میگی با مصدومیت بازی میکنه هم نشونی از غیرت نیست.چه بسا اون بازی رو که مجبور شدن تعویضش کنن و با پزشکا درگیر بودنش به خاطر آقای گلی و کفش طلا و ... بود و اگر اینکارو نمیکرد شاید هفته آخرمون تشریفاتی نمیشد...من میگم بازیکن اگر تیم براش مهم باشه 2 تا بازی استراحت میکنه میگه گور بابای کفش طلا ....
خیلی هم مختصر نشد(sm70)
اگر میشد کورتوا رو از چلسی بخریم ولی قرضی در اختیار همون اتلتیکو باشه خیلی خوب میشد(sm14)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال نظرم در مورد هافبک دفاعی همونه که گفتم (sm44) الان اگه بخوایم پوگبا رو بخریم، حداقل 60-70 تا باید پیاده بشیم، اگه سال دیگه اقدام کنیم فوقش 10 تا باید بیشتر بدیم، پس منطقا اگه یه سال دیگه (تا آخر قرارداد ژابی) به ایارا فرصت بدیم خیلی بهتره! در مورد وراتی هم چون تعداد بازیهایی که تو این فصل ازش دیدم زیر 10 تا بوده، نمیتونم قضاوت قطعی بکنم...
کاسمیرو هم که قطعا امسال باید قرضی بدیم تا پیشرفت کنه
در مورد فوروارد امیدوارم موراتا قرضی بدن، نفروشن... تو پست قبلی گفتم بهترین گزینه سوارزه، ولی دردسرهایی هم که گفتم داره، فالکائو اگه باشه حتما باید یه فوروارد جوون دیگه کنارش باشه مثل لوکاکو (مارتینزو نمیدن بهمون) که حتی اگه فالکائو مصدوم بشه، مشکل چندانی نداشته باشیم... در مورد لوا که بحثی نیست چون رفت بایرن، فقط اعتراف می کنم که پارسال در مورد اشتباه کردم (sm25) خیلی فوروارد خوبیه (یا بهتره بگم بود (sm70)) ... کاوانی هم بعد از اینایی که گفتم گزینه خوبیه ولی فعلا تا آخر جام جهانی دست نگه داریم بهتره... کلا نظرتو در مورد نیمکت نشین فوروارد اصلیمون بگو روشن شم (sm29)
خرید دفاع چپ خریت محضه و لاغیر (sm3)
در مورد کارواخال: شخصیت آدما معمولا تغییر چندانی نمیکنه، الان تو همه تیمای دیگه هم حتی بین بازیکنای خیلی جوون اینجور آدمی پیدا نمی کنی!
در مورد رونالدو، من نگفتم چون با مصدومیت بازی میکنه با تعصبه، با مصدومیت بازی کردن خیلی اشتباهه ولی چون رونالدو یکی دوبار انجام داد مشکلی پیش نیومد براش، جو گیر شد فکر کرد سوپرمنه (sm14) من گفتم با تعصبه چون همه توانشو میذاره... اینکه برای خودش بازی میکنه در مجموع قبول دارم ولی این مشکلو همه فوق ستاره هایی که پستشون مهاجمه دارن، یکیو نام ببر که نداشته باشه (sm14)
پ.ن1: جواب مختصرت تو حلقم (sm70)
پ.ن2: همگی با هم: سگ تو روح حامد فلاح (sm70)
موافقم (sm70)نقل قول:
یه مورد دیگه که یادم رفت بگم(sm70)
رد کردن خسه به هر عنوان اعم از فروش دائم یا قرضی، خریت محض است و در روایت آمده هر کس این کار را بکند، شیطان شخصا دهان او را مورد عنایت قرار خواهد داد... اَمام (ره)
با قصد اختصار اومدم ولی اینقد زر زده بودی نشد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا رو ما نگیریم چلسی یا بارسا میگیرن هر چند که بعید میدونم بارسا از این پولا بده(sm70)همینی که گفتم بوگو چشم حسین آقا کوچیکتم هستیم(sm70)
مهاجم که اگر به من باشه موراتا و خسه رو قرض میدم بنزما رو میذارم ذخیره سوارز.خسه و موراتا خیلی شبیه رونالدو شدن هم دویدناشون هم دریبلاشون هم شوتاشون هم خود خواهیشون(sm70)لوا و کاوانی رو که نمیشه در آورد دیگه(sm25)آگوئرو هم فارغ از تمایلش به بارسا(راست یا دروغ) به دلیل مصدومیتای زیادش خیلی حال نمیکنم بیاد(sm70)من رونالدو رودوس دارم ولی به نظرم افتش خیزش اوجش فرودش همیشه به خاطر توپ طلا و کفش طلا و آقای گلی بوده.بیل هم متاسفانه داره راه اونو میره.به غیر از پاس گلش جلوبایرن و اوایل فصل خودخواهیشون تا به فنا بردن تیم پیش رفت.موقعیت های بیل تو فینال یا بیل و کریس تو بازی رفت بایرن نمونشه(sm14)مسی هم همین طوره اونم همیشه اصرار بی جهت به بازی داره.به نظر من اسم اینا غیرت نیس.کاری که کاستا تو فینال با اتلتیکو کرد بیشتر شبیه خیانت بود تا غیرت(sm14)
با تمام تنفری که دارم ازش نیمار حداقل تو این فصل خیلی خودخواه نبود(sm98)البته منظورم از خودخواهی خودخواهی برا گل زنی نیست اون خصیصه یه مهاجمه که اعتماد به نفس داشته باشه.خودخواهی ینی گرت بیل تو فینال.2 نفر رو دستش حرکت میکنن تو بهترین شرایط خودش 1 درصد شانس داره ولی میزنه.یا رونالدو که 2-3 نفر کنارش فرار میکنن و یه هو شوت میزنه تو آسمون.ولی بیشتر از اونم به اصرارشون به بازی کردن اشاره میکنم که به فناشون میده.هم خودشون هم تیمشون.
پ.ن:نه سگ نه روح *** تو *** حامد فلاح(sm70)
مونتولیوو(sm74)
روزنامه های امروز اسپانیابه فهرست اعلام شده ی دل بوسکه برای جام جهانی و همچنین نقل وانتقالات بارسلوناپرداختهاند.
روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر "23 قلب در یک رویا" به اعلام لیست 23 نفر نهایی توسط دلبوسکه پرداخته است
روزنامه ی آ.اس چاپ اسپانیا با تیتر " این اسپانیاست" به اعلام لیست 23 نفر نهایی توسط دل بوسکه اشاره دارد
روزنامه ی موندو دپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر " 6 بازیکن مورد نظر" به گزینه های بارسلونا برای تابستان اشاره دارد. این روزنامه در تیتر دوم خود نوشته : "دل بوسکه 6 بازیکن از بارسا و کاستا را دعوت کرد".
روزنامه ی اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر "تیم لوییس انریکه" به تیم احتمالی فصل بعد بارسلونا و گزینه های خرید این تیم اشاره دارد
اموزش شیرجه زنی به مارسلو توسط استاد بیمار و استاد گالوز (sm54)
سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی پرتغال توانست ایران را برای چهارمین بار به جام جهانی برساند. او در این راه توانست صعود سختی را با ایران تجربه کند چرا که تا قبل از سه بازی پایانی در انتخابی جام جهانی شرایط صعود این تیم مشخص نبود.
ردهبندی 32 مربی حاضر در جام جهانی 2014 به انتخاب بلیچر ریپورت به شرح زیر است:
1- ویسنته دلبوسکه (اسپانیا)
2- یوآخیم لو (آلمان)
3- لوئیس فیلیپه اسکولاری (برزیل)
4- اسکار تاوارس (اروگوئه)
5- خوزه پکرمن (کلمبیا)
6- چزاره پراندلی (ایتالیا)
7- آلخاندرو سابیا (آرژانتین)
8- خورخه سامپائولی (شیلی)
9- لوئیس فانخال (هلند)
10- روی هاجسون (انگلیس)
11- مارک ویلموث (بلژیک)
12- فابیو کاپلو (روسیه)
13- پائولو بنتو (پرتغال)
14- دیدیه دشان (فرانسه)
15- صبری لاموشی (ساحل عاج)
16- یورگن کلینزمن (آمریکا)
17- جیمز آپیاه (غنا)
18- اوتمار هیتسفلد (سوئیس)
19- آلبرتو زاکرونی (ژاپن)
20- وحید هلیلهودزیچ (الجزایر)
21- فرناندو سانتوس (یونان)
22- استفان کشی (نیجریه)
23- سافت سوسیچ (بوسنی)
24- خورخه لوئیس پینتو (کاستاریکا)
25- رینالدو روئهدا (اکوادور)
26- لوئیس فرناندو سوارس (هندوراس)
27- کارلوس کیروش (ایران)
28- وولکر فینکه (کامرون)
29- هونگ میون بو (کره جنوبی)
30- میگوئل هره را (مکزیک)
31- نیکو کواچ (کرواسی)
32- آنژه پوستج اوغلو (استرالیا)
اینم برا تنوع در بحث هیتسفیلد 18 سابیا 9(sm14)
البته این تمرینا فایده نداره باید تو زمین بازی یاد بگیره ایشالا بخورن به اسپانیا زیر نظر استاد بوسکتس به مدارج عالی میرسه(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرم استعداد خیلی خوبی داره مارسلو فقط باید این اساتید کمک کنن که این استعداد شکوفا بشه (sm14)نقل قول:
حسین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیدی (sm77)
تماشاگرا انگلیسی تو بازی شیلی یه موشک کاغذی درست میکنن میره میره راست میخوره تو کله بازیکن شیلی (sm77)
این فرنگی عجب موجوداتی هستن باید بریم خارج پس(sm30) بقول مهران مدیری
یوزر پس میخواد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم تو سریالای خارج از تلویزیونش بهترین کار مدیری بود(sm58)
شل کردن لب ساحل(sm2)
«موراتا» یووه شرایط خرید این بازیکن را تمام و کمال پذیرفته و آرسنال،یونایتد و تاتنهام در این مورد شکست خوردند.
وکیل و دوست لوئیز سوارز یعنی «آلخاندرو بالبی» گفته که سخت میتوان راهی برای پیوستن لوئیز به رئال پیدا کرد.
اگر کسی بتونه یانوزای رو از من یو به هر قیمتی بخره به نظرم معامله 6 سر برد کرده(sm70)نقل قول:
بیا از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بگیرنقل قول:
کاشکی کل سریال رو خودش میومد فقط حرف میزد ایتم ها رو بیخیال میشد (sm2)
چه خوب میره(sm2)نقل قول:
ها خدایی حرف زدن خودش که عالیه آیتم مهران غفوریان هم خیلی خوبه(sm2)
ولی یکی از بهترین آیتمایی که دیدم اونی بود که هدایتی اومده بود سازمان ارائه طرح های سریال(sm2)
یه خانوم تو ترمینال؟کلا حساسیت ایجاد میکنه(sm2)
بچه خوشگله منچستر (sm70)نقل قول:
اره لاشی عالیه شماره هفت اینده منچستر (sm29)
یه استعداد خیلی خوب دیگه تو لیگ برتر هست راس بارکلی اورتون
18 سال سن مث بلدوزر میدوه و شوت میزنه (sm70)
ها ها (sm2)نقل قول:
بهترین سریش ولی اقتصاد بود طنز تلخ (sm25)
اون قسمتش که میگه مردا 3 دسته ان (sm2)
سری دوم مردای دندش نرم (sm2)
وضعیت اقتصادی دو نوع داره
وضعیت اقتصادی اخیر که همیشه خرابه
و وضعیت اقتصادی پیش رو که یه ماه دیگه میشه وضعیت اقتصادی اخیر که همیشه خرایه (sm2)
(sm2)نقل قول:
خودش که خیلی خوبه تو آیتما گفتم(sm2)