بهتر نبود بزنی پراید کوفتر (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط تن ماهی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتر نبود بزنی پراید کوفتر (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط تن ماهی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببینید خواب از سرتون بپررررررررره
قلبم الان گرفتهههه خیلی ارزشش داره.....(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران بالخره کاور تگ داری که گذاشته بودی رو آواتار حذف کردی کار خوبی کردی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه موشکلی داش ارادتم به باران بود(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوروش تگ میزاره رو کاورا همین ا سرمونم زیاد اونوقت تو اومدی آواتارتو هم تگ دار گذاشتی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای دشواری
منم هیچ بشر کار نداشتم .تو اونو نشان من بده حالا . جنابالییییییییی(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم رو سر در مخابرات کرمانشاه حرام زاده ها واسه شب که میشه هیچی نمیزارن براش (sm1)
بچه ها شما هم نت ضعیف میشه 1 به بعد ؟ (sm142)
نیومد ؟ (sm70)
تن ماهی خدا بگم چی کارت بکنه با این یوزر انتخاب کردنت هر وقت میبینمت ضعف میکنم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)نقل قول:
حالا بزار یه دنده کباب برات بسازم که دهن سرویس پر کنه فقط [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعلهههههههههههههههه بلاخره منتشر شد(sm51)
(sm128)
وقتی گریه نمیتونه راتو بگیره ****** یعنی اینکه یکی داره جامو میگیره
بگو به کی تو این روزا میگی عشق من ****** از این جمله دیگه داره خــنـــــــــ(sm2)ــــــــد میگیره
بگو سهم کیه دستات ****** که سهمم رو ازت کم کرد
کی دنیات شده این روزا ****** که دنیامو جهنم کرد
فقط عطرت تو این خونه تموم یادگاریته ****** حواسم جمع میدونم،حواست به کناریته
نه انگار البومش خوبه
دو سه تراک اول گوش کردم خوب بوده
تراک 5 هم قشنگه میترسیدم
وقتی گریه نمیتونه راتو بگیره/ یعنی اینکه یکی داره جامو میگیره
بگو به کی تو این روزا میگی عشق من/ از این جمله دیگه داره خندم میگیره
از دستش در رفته فکر کنم البومش خوب شده (sm30)
شعراش دم دستیه. ملودی ها که اصلا نمیشه گفت ملودی فقط مثل نوحه خون میخونه. تنظیما عالی بودن فقط. ولی از آلبوم علی کاور بهتر بود
7 تا اهنگ اول البوم قشنگن
از 7 به بعد سلیقه ای میشه
ملودی ها یکم قدیمی هست و همچنین باز هم موسیقی ترکیه
ترک 9 هم جالبه
ولی در کل اون البومی رو که شادروان نیما وارسته براش تنظیم کرد رو نمی تونه دوباره تکرار کنه
میکس و مستر خوبی داره
فکر کنم هرچی باشه بازم بهتره این البومای تین ایجریه فلانی یهو دلم خواست و اجازه دسته شماست و ..... باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
تا الان همش خوب بوده(ترک5)
ترک 5 هم ازون ترکاست که مدله خوندنش مخصوصه خوده عسکریه.
خوب بود !
مُسلم دوگانه یاد بگیره !
ترکه 5 خیلی خوبه و خوشم اومد چون فضاش مثله ستارست.
من ستارشو خیلی دوست دارم.
کلا الان میفهمم چرا حس ششم هی دیشب میگفت منتظر بمون اگه قرار باشه بیاد که نیومد.
بهترین البوم این چندوقتست.خیلی بهتره دوگانه و عبدلیه.منتظره مثله مجسمه میمونیم که درسته سبکشون مثله هم نیست ولی از نظره کیفی به نظرم یراحی بهتر کار کرده.
(sm2)(sm2)(sm2)
درد.چشام درد میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نخوابیدی دیشب؟
نه بابا مگه این اینترنته کوفتی میزاره(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت یه چرتی زدم
(sm2)دیوانهههههه برو بخواب مغزت می پوکه.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم امروز باید برم کنسولم بفروشم....(sm120)
جدی جدی خوب شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت پایینه دانلود نمیشه
لینک ها خرابه
همین الانش فکر کنم مغزم یه چیزیش شده احساس میکنم رد داده(sm2)نقل قول:
چرا؟360؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورا رو بذارید ببینیم کی به کیه
خداروشکر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن چه کاریه چرا میخوای دان کنی؟البومش افتضاحه. حیفه انالیزای گوهربارتو خرجش کنی برو یه انالیزه تکنیکی تاکتیکی از البوم عبدلی بکن(sm2)
موهای سینش رو کاور از صانسور دراومده(sm2)
گردنبند منو برداشته تو کاور
یکم متفاوت باشید حمید جان
(sm70)
دریغ از یکم خلاقیت واسه طراحی کاور
اینترنت هنوز قعطه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی تو این حرفارو از قصد میزنی و واقعی نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مگه داریم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!(sm2)(sm2)(sm2)