دوستان این ویندوز 10 رو کرک کردن؟ یعنی فردا که نسخه نهایی میاد کرکش سریع منتشر میشه یا چند ماه طول میکشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان این ویندوز 10 رو کرک کردن؟ یعنی فردا که نسخه نهایی میاد کرکش سریع منتشر میشه یا چند ماه طول میکشه؟
آغا این ویندوز 8.1 اعصاب منو خورد کرده یه بازی اجرا میشه یکیش نمیشه عباس جان این ویندوز 10 که با بازی مشکلی نداره؟ چون فردا که بیاد سریع میخوام نصبش کنم.
نه پشتیبانی کامل از بازی ها داره! حتی قدیمی ها ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بگیر نصب کن فردا با روش دوم که زدم تو پست اول ویندوز رو قانونی اکتیو کن! تو rtm که این روش جواب داده حالا نسخه نهایی رو نمیدونم ولی به احتمال زیاد نسخه نهایی هم اکتیو میشه با این روش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدا رو شکر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس من بازی gta رو خریدم از بازار نمیدونی کدوم ورژنش هست؟
Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
DLC داستانی بازی grand theft auto IV هستش چرا رفتی 4 رو خریدی دیوانه ؟ نسخه 5 رو میخریدی که جدید اومده این ماله ساله 2009 هستش grand theft auto V رو میخریدی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه خو 30 تومن بود منم نداشتم واسم مهم نیست فقط خواستم ورژنش رو بدونم من 8 سال دفاع مقدس با یه کامپیوتر با گرافیک 64 مگابایت کار کردم الان تازه یه کامپیوتر نو دارم انتظار بهتر از من نداشته باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من که دانلودش کردم مفت و مجانی (sm120)
منم خواستم دانلودش کنم ولی حجمش خیلییییی زیاد بود چجوری دانلودش کردی؟(sm120) اگه میشه لینک از جایی که گرفتیش رو بهم بده مرسینقل قول:
من از سایت novadl دانلود کردم که اونم بش گیر دادن پاک کرده از رو سایتش از اینجا بگیرنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تقریباً یه هفته ای دانلودش کردم تو ساعات شبانه رایگان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب ساعت 2 آپگرید رو شروع میکنم (sm118)
کاش سایت ورژن موبایلی هم داشت . صفحه اول تاپیک روی نمایش محتوا مخفی کلیک میکنم اصلا دکمه ش کار نمیکنه . (sm74)
.
.
.
KMSAuto Lite Version 1.2.1.0 | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | آپدیت شد!
نصب کردی Panter ?
حجم ندارم شب ساعت 2 تو وقت رایگان آپگرید میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Fuck it
زدم رو آپگرید دیگه نمیتونم تحمل کنم (sm120)
عی شیطوون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس اگه نت هم قطع بشه دوباره بزنی میاد از ادامه دانلود میکنه از اول دانلود نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیتت پاک باشه هیچ موشکولی پیش نمیاد (sm2)نقل قول:
کاره خوبی کردینقل قول:
انقدر شلوغه سرورها که داره با سرعت لاک پشت دانلود میکنه (sm3)
ویندوز رو آپگرید کردم ولی مثل RTM با اون روش دومی که گذاشتم دیگه اکتیو نشد...
ولی با برنامه KMSAuto Net 2015 1.3.5.0 به راحتی اکتیو شد!
عباس سلام خوبی؟ من وین 10 از سافت 98 گرفتم نصبیدم واقعا از لحاظ ظاهرش که فوق العادس فقط اون آ÷دیت بی صاحاب وامونده رو نمیدونم چجوری غیر فعال کنم؟ البته اون روش رو که گذاشتین انجام دادم ولی دیشب داشت دانلود میکرد نمیدونم چرا اینجوریه.
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که اون بازی gta که اسمش رو در این تا÷یک گفتم نصب کردم ولی اجرا نمیکنه راه حلی نداره؟
سلام قوربونت تو خوبی ؟نقل قول:
از اون فایل های رجیستری که گذاشتم تو پست اول استفاده کن
gta رو نمیدونم سرچ بزن تو گوگل حتماً راه حلی داره حالا یا مشکل از کرک بازی هستش یا پچ میخواد! من با کنسول بازی کرده بودم اینو
نقل قول:
چاکرتم عباس جون منم خوبم(sm127)
حالا یه مشکل جدی تر دارم net framework 3.5 رو چه آفلاین چه به صورت آنلاین از طریق دی وی دی ویندوز نصب نمیشه توی سافت 98 هم تاپیک ویندوز 10 گفتم ولی راه حل درستی کسی نداده تو هم همین مشکل رو داری؟
واسه من با KMSAuto Lite Version 1.2.1.0 اکتیو شد
کسپر چرا نصب نمیشه؟ (sm81) الان ویندوزم سرما میخوره
یه مسئله دیگه چرا نور صفحه کم و زیاد نمیشه؟ (sm120) هیچ تغییری نمیکنه
درایورکارت گرافیکت باید نصب شه نشه این مشکل پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه درایورا اوکیِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکی نیست منم همین مشکلو داشتم الان درایور جدید دانلود کردم نصبیدم درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این نبود همه ریده بودن (sm120)نقل قول:
اونم چه ریدنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باس نسخه مخصوص وین 10 نصب بشه به اون دیوایس منیجر نیسنقل قول:
همه ی درایو های مخصوص 10 میاد باید صبر پیشه کرد
ما ایرانیا از همه ی دنیا جلوتریم (sm2)
فدامدا، از طریق این برنامه که گذاشتم پست اول نصبش کردی ؟نقل قول:
آره همش این ارور رو میده:نقل قول:
Error: 0x800f0922
DISM failed. No operation was performed.
For more information, review the log file.
The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
دی وی دی ویندوز 8 یا 8.1 نداری ؟ اگه داری بزار بعد دوباره با این برنامه درایوی که دی وی دی توشه رو انتخاب کن و بزن ببین نصب میشه ؟نقل قول: