سعید دادا از کجا میدونی آخه ؟ اون پوری از خودش ک.ش ول میده تو چرا پخشش میکنی ؟ پوری آدرس وبلاگ رو هم گذاشت رفتم دیدم یه وبلاگ در پیت منبع خوبی نیست . شایدم اصلا ترانه این نیست از کجا میدونی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سعید دادا از کجا میدونی آخه ؟ اون پوری از خودش ک.ش ول میده تو چرا پخشش میکنی ؟ پوری آدرس وبلاگ رو هم گذاشت رفتم دیدم یه وبلاگ در پیت منبع خوبی نیست . شایدم اصلا ترانه این نیست از کجا میدونی ؟
اینکه 100% ترانه ی کار جدید نیست. یکی از ترانه های نرگس جعفری اینیه که بالا گذاشتم. احتمال دادن که این باشه، که البته بعید میدونم. فکر نمیکنم علی بخواد یه کاره اجتماعی بخونه. این که یه جورایی اعتراضیم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اون ممل و پوری و حمید و الوداع و ... بعضی وقتا از خودشون چرت و پرت ول میدن مثلا همین جدایی قلی از علی خودش یه شایعه اس و هنوز قطعی نیست .
انگار باید دلمونو خوش کنیم به همین شایعات. سایت رسمی که فقط کارش شده تغییر طراحی و خفه خون گرفته. فیس بوکشم که هیچی، یه چند وقت یه بار یه عکس سلفی میذاره. میمونه فنس که اونم از 10 تا خبرش 2-3 تاش اتفاقی درست در میاد. اصن دیگه تا فیس خوده علی عبدالمالکی چیزی رو اعلام نکرده منم از جاهای دیگه چیزی نمیذارم. شدیم مثه چوپان دروغگو. والا.
همش تقصیر علیه گوه زده به طرفدارا فقط بلده موهاشو سیخ کنه بزاره تو فیس بوکش دو تا در و **** بیان لایکش کنن و بگن عشقم عزیزم جیجلم دیگه گوه زده شده به فیس بوکش و سایتش و دم فنس گرم که باز حداقل دو تا خبر درست ول میده از خودش .
چرا کلمه ی ج ن د ه ستاره میشه ؟
خب میخوای نورانی شه برات خب باید ستاره دار بشه دیگه برای جلوگیری از شیلتر سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی این قضیه زلزله تهران جدیه
70-80 ساله زیلزله شدید تهران نویمده این ارامش قبل طوفانه اونم چه طوفانی میگن در ان واحد 5 میلوین نفر میمیرن شبم رخ میده
البته این چیزا قایل پیش بینی نیست ببینیم چی میشه خلاصه اگه بعد زلزله ندیدین مارو حلال کنین(sm54)
(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
سلام مهربونا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرداشب منتظر باشید.
تهران شلوغه دستمو بگیر........
عاشقتونم شدید.
معلوم شد اون شعر درب و داغونی که لو فته بود نیست خدا رو شکر (sm87)
شُــمــــارش معـــــکـــــــــــــوس ...!
ســــاعـــت 8 !
کاملا اختصاصی ..
امشـــب یکی از بهترین کارای عـبدالمالکی منتشر خواهــد شُـــد ...
تهران شلوغه ...میترسم از این شهره لعنتی / از بام تهران از شمال شهر ، از کافه های دنج با کلاس ، از قهوه های تلخ مثله زهر ...
میترسم از اینکه گمت کنم . میترسم از اینکه عشقم بی اثر بشه، دریاچه چیتگر بدون تو میتونه با عشقم خزر بشه
تهران شلوغه دستمُ بگیر ... هم دست من باشُ ولم نکن ...تا دقایقی دیگر
دریاچه چیتگر...خاطره...(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه
بازهم تک ترک!
مردیم به خدا
به به نظر به زودی ...
جالب نسيت آقا !
تو يادگار ِ من بودي...
يادش بخير/
اینبار ترانه در سطح قابل قبولی بود. فقط این تیکش
"تو بام تهران با چشای خیس , هر چی چراغ زرد میشمرم" به دلمان ننشت.
می ترسم از این شهر لعنتی , از بام تهران از شمال شهر
از کافه های دنج با کلاس , از قهوه های تلخ مثل زهر
میترسم از اینکه گمت کنم , میترسم عشقم بی اثر بشه
دریاچه ی چیتگر بدون تو , میتونه با اشکم خزر بشه
تهران شلوغه دستمو بگیر , هم دست من باشو ولم نکن
این جا منو دور از تو میکشه , این ظلمو در حق دلم نکن
پیشم نباشی گریه میکنم , پیشم نباشی غصه میخورم
تو بام تهران با چشای خیس , هر چی چراغ زرد میشمرم
این شهر اینقد دود داره که , میترسم عشقم دود شه بره
تهران شلوغه دستمو بگیر , تا دل هورم نابود شه بره
جاتو با هیچی پر نمیکنم , هیچ کس نمیتونه بیاد به جات
پشت چراغای تموم شهر , بعد از تو هم گلم میخرم برات
تهران شلوغه دستمو بگیر , هم دست من باشو ولم نکن
این جا منو دور از تو میکشه , این ظلمو در وقف دلم نکن
پیشم نباشی گریه میکنم , پیشم نباشی غصه میخورم
تو بام تهران با چشای خیس , هر چی چراغ زرد میشمرم
به امید ترانه های بهتر
خوب بود اما انتظارم ازش بیشتر این حرفاس
بابا تهران شلوغه حرف نداشت شما 10 بار گوش بدید بعد از بار 11 ام دیگه عشق میکنید با ترانه قشنگ ارتباط برقرار کنید .
- (sm81)
کاره مناسبتی علی عبدالمالکی ویژه محرم :وکالیست - آهنگ و تنظیم :علی عبدالمالکیترانه سرا : علیرضا مرتضی قلی*** ترانه ای درباره حضرت زینب (س)
پخش : 5 ام آبان ماه 93
* البته من باز طبق معمول میگم اگه مشکلی پیش نیاد (چون همیشه باید احتمالاتم در نظر گرفت!)
:. کاملا اختصاصی :.
انصافا ترانه که خوب باشه دیگه همه چی کامله برای علی عبدالمالکی.نقل قول:
پنج شنبه 24 مهر ، میهمان مردم خونگرم آباده هستیمبه امید دیدار شما عزیزان .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه خداحافظی نکرد؟ --- (sm29)
ناراحت بود جو گرفتش خدافظی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد مدیر برنامه هاش اومد گفت به خاطر اینکه اذیت شده بود میخواست بابای کنه ولی الان حالش بهتره(sm128)
آهان --- اوکی --- مرسی از اطلاعات --- (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود آهنگ های مناسبتی علی عبدالمالکی ویژه محرم
پخش آهنگ نشد به عنوان تیتراژ برنامه نوا و نما شبکه شما
لینک پخش برنامه یکشنبه شب
اولش یه چند ثانیه پخش میشه دقیقه 13 کلشو پخش میکنه(sm176)
آهنگ جدید و بسیار زیبای علی عبدالمالکی به نام دو تا داداش ...
کاور سایز اصلی:
دانلود آهنگ:
با سلام خدمت همه طرفداران علی عبدالمالکی
این پست رو حتما بخونید
علی عبدالمالکی، اسم وشخصی که خیلی وقتا شانس نداشته و خیلیا سعی کردن نادیده بگیرنش
در اکثر اوقات مظلوم واقعه شده!حتی تو جمع دوستانش و همکاراش
نمیدونم چرا!!!علی عبدالمالکی شخصی بود که از سالها قبل کنار مرتضی پاشایی بود
همیشه در هرشرایطی حتی زمانیکه...باز علی عبدالمالکی به هر بهونه ای
از مرتضی پاشایی رو صفحش حرف میزد!
سعی کرد تو رفاقت براش کم نذاره و تاجایی که شاهدیم کم نذاشت.
علی عبدالمالکی ومرتضی پاشایی رفیقایی بودن که باهم آهنگ چند روزو تو سال 89 ساختن!
بعد از فوت مرتضی پاشایی که خیلی خیلی ناراحت کننده بود
اطرافیان مرتضی پاشایی حتی اسمی از علی عبدالمالکی به عنوان دوست مرتضی پاشایی نبردن!
وکسایی خودشونو به عنوان دوست صمیمی با فوت مرتضی پاشایی
مطرح کردن که اصلا تا یکی دوسال پیش مرتضی پاشایی رو نمیشناختن
و متاسفانه اطرافیان هم دست به دست آونا دادن
وبازهم علی عبدالمالکی رفاقتشو بین خودش و دوستش نگه داشت و دم نزد
فقط یکی از علی عبدالملکی برای مرتضی پاشایی تشکر کرد و حرفاشم خوندید
فقط محسن یگانه جرات داشت دروغ نگفت و حرف حق رو زد!
علی عبدالمالکی تو رفاقت قبول شدی آفرین به معرفت و شرفت
جای همه ما طرفدارات ازت تشکر میکنیم
کاراشون کیفیت خوبی داره.صدای خوبی هم دارن نمره قبولی رو میگیرن ایشون
از سه تا جملت جمله ی وسطتتو کامل قبول دادم اولی و اخری رو نه ولی تا حدودی میشه گفت، ارزش این صدا بیشتر از ایناس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر عزیزم نخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی این صدا ارزش ملودی و شعرو تنظیم بهترو نداره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی عبدلمالکی در مراسم ختم زنده یاد مرتضی پاشائی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عستاد قلی هم که هستش(sm2).... رفته مراسم ختم نیشش تا بناگوشش بازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]