@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایع - کرم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایع - کرم ... (sm50)
با اون جنسی که سورنا میزنه باید هم همچین چیزایی بنویسه ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خوب یاس رو رنگی کرد ...
کل البوم کرم عالیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش عشق را زبان سخن بود ـ دستای تو کجاست ـ من درختم تو زمینم ترک های خیلی خوبی بودن دچارم هم کار خوبی بود
تنظیما بهتر شدن تو این آلبوم
در کل از دوتا البوم قبلی بهتر بود ولی بازم چندتا کار تخیلی داره (sm25)
تو البوم جدید؟ یا منظورت تو همون اوار؟نقل قول:
شایع دهن سرویس کرمیکال میزنه ، اکثر چیزایی که مینوسه رو من تو فاز کرمیکال از نزدیک دیدم و میبینم و خواهم دید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم کویر ، تریاق ...نقل قول:
اینارو دیگه نمیدونم(sm2)نقل قول:
مصی منصفانه نظر میدهد ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل مصی باشید ..
(sm176)(sm46)
خوب هنوز موشکافانه نگوشیدم... تو اوار که ی ترک کامل افتابه گرفت یاسو(sm120)نقل قول:
تویی که توو شهرِ خفه خونی لالنقل قول:
یه توئه مصلحت خواه با گوش های کر
توئه بی ثمر ، توئه خاک نشین ، توئه بی خطر
تو نفهمیدی نه ، تو که چسبیدی به ریشت أ ترس برگت
واسم مهم نیست زندگی یا حتی مرگت
فهمیدم با صدای باد ، ریشه زنجیره برگه با نقاب خاک
Rammstein - Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen (Live In Paris 2015)
(sm118)
شاید حضرت استاد رضا یزدانی طی 70 سال آینده بتونه این کار رو کاور کنه ، یعنی بعد از 70 سال بازم نمیتونه به حداقل های این اثر برسه ...
در جریان باشید که این اثر قبل از سال 2000 میلادی منتشر شده است ...
(sm2)
نزدیک 100 سال جلوتر تشریف دارن ...
هر جای کشور زلزله میاد اراک میلرزه ، دیشب بروجرد زلزله اومد اراک هم لرزوند با خودش ...
لخت می میریم ،
دنیا پرِ یتیمه ،
ما باز جفت می گیریم ... (sm27)
(sm174)نقل قول:
(sm120) استاد کرمانی فیت استاد یزدانی به زودی
یه کامیون علف همش بوده شوهر مغزت
زیر یکی خوابیدی اونم کولر بود
زیرت یکی خوابید، تشک تختت(sm120)
خوشمان نيومد البوم خاطرات مبهم بهتر بود
نظرتون کاملا محترم تشریف داره ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) مقوا
میلاد بیخیال... شیرت دهن همه خواننده ها.. چیه باو الکی به جون هم میفتین
من اصلا کاری به کسی ندارم میاد اینجا دری وری میگه
میره اونجا با چندتای دیگه دری وری میگن
باید امیر قانون تردد بین تاپیک بزاره(sm2)
(sm2) خشم میلاد
(sm77) من ؟ (sm120) کو؟ کجا؟ کِی؟ چگونَه ؟(sm120) مثه اینه که الی با یکی درگیر شده باشه (sm2)(sm2) تا این حد غیر ممکنه (sm2)نقل قول:
به جان خودم بهترین اسپم تاریخ عضویت خودت و تاریخ موزیک باران رو تف دادی (sm2) گور بابای هر چی خواننده مواننده (sm2)نقل قول:
خودمونیم رسیدی به 30 سال بیخیال شدیا (sm2)یه کلام گفتم آلبوم چاوشی ضعیفه ، خشتکم را از سر در انجمن آویزون کردی (sm2)
روزنامه هفت صبح (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه رضا یزدانی گارد جاویدان سلتنطی و ارتشبد جرمی نداره (sm2)
میلاد ارتشبد جرمی رو راضی کن حمله کنین روزنامه ها رو به آتش بکشین (sm2)پشتیبانی توپخانه بر عهده خشی (sm2)
مال خیلی سال قبل.. حداقل 4.5 سال پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ریده
اونموقع با هم اشنا نبودیم.. گفتی یعنی چی... درسته اهنگ خوب نبود ولی من رو استاد تعصب دارم دیگه اینجوری نباید گفت(sm2)
والا کیون لقشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس تو هر 10 دقیقه ی کامنت میدادی که البوم ضعیفه.. هر ی کامنتم که میدادی یکی باهات درگیر میشد(sm2)منم گفتم ول کن اقا ی بار گفتی.. 10 بار گفتی ریده مام فهمیدیم .. چرا هی میگی(sm2)
(sm77)غیر ممکنه (sm120) تازه اگه هم گفتم ، گفتم دیگه که چی (sm142)(sm2)نقل قول:
یادمه تاپیک شادمهر بودم یکی پرسید آلبوم چاوشی منم گفتم معمولی نیست بلکه ضعیف اینور سینجول گفت بیا تا فحش کشت کنم گفتم خب فحش بده دیگه نداد (sm2)نقل قول:
ینی اگه صد سال دیگه هم بگذره رو دست من نمیاد تو دعوا معوا (sm2)فک کنم یه جوری ام که همه دوست دارن باهام جعلول بحث کنن (sm2)
زن و بچه نداشتی یادت نیست(sm2)نقل قول:
برو بمیر(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نامرد (sm2)نقل قول: