خیلی خوب بود آلبوم
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب بود آلبوم
واقعا آلبوم خوبیه.از همه لحاظ...تمومه تراک ها عالین...ولی عشق یعنی و ببخشید ی چیز دیگن
قبل از اینکه آلبومو گوش کنم کامنتتو خوندم جوکر... خیلی ناراحت شدم از کامنتت. من یک سال تمام منتظر این البوم بودم... وقتی آلبومو گوش دادم متوجه شدم که حتی همون تراک قهوه خونه ها که گفتی هم قشنگ نیست... راست گفتی که دیگه هیچی حال نمیده... سالهاست که دیگه هیچی حال نمیده. متاسفم برای خودم که انقد عاشقانه منتظر این البوم بودم...
من باورم نمیشد!
یه روزی بیام از آلبوم فریدون تعریف کنم.
.
واقعا البومش حرف نداره.
تک تک آهنگاش قابل گوش کردن هستن بدون اینکه از ثانیه ای از آهنگ بدت بیاد.
.
واقعا لذت بردم.
واقعا باقیه خواننده ها یاد بگیرن.
که نابود کردن خودشون رو/.
من واقعا لذت برم/.
امیدوارم این روندش ادامه داشته باشه.
آلبومش هم تهیه شد.
آلومایی که باهاشون تا الان عشق کردم.
محسن چاوشی.فریدون.بهنام صفوی.
عالی بودن.
دمشون گرم.
امیدوارم آلبوم احسان هم عالی باشه!
فردون حرف نداری...
همیشه با همین تیم کار کن بفهم داداشم بفهم.
همش کار بهروز صفاریانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعجوبه ایه این بشر
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesipesi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم عالی بود
میبکس و مستر زیاد خوب نیست باز
(sm50)عجیب قشنگ شده البومش
كردي تو كيون ِ ميكس و مستر درم نمياري ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی نه مال یزدانی خوب بود نه فریدوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مستر خوب نباشه نصف لذت شنیدن آلبوم از بین میره
البوم ساعتا خوابن رو با این البوم جدید رضا مقایسه کنید خودتون می فهمید
تو قبلا گفتي كه ميكس و مستر اونم خوب نيست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خدايي اين ميكس و مسترش زياد خوب نيست
(sm120)
اره ولی اینقدر دیگه داغون نبودنقل قول:
هیچ کدوم از البومای رضا تو سبک راک میکس خوبی ندارن
به طرز غافل گیر کننده ای خوب بود آلبوم!
اینقدر تک آهنگ بد داده بود امیدی نبود به آلبوم!!
ولی خیلی خوب بود!
كم كم داره به دل ميشينه (sm172)
سه چهارتا آهنگاش به لطف ِ صداي دوست داشتنيش خيلي قشنگ شده
آهنگ ستاره و هنوز همونم خیلی زیباست
نه انگار که چیزی عوض کرده مارو هنوزم همونیم ببین روزگار مارو
منو یاد آلبوم غریبش میندازه
خیلی قشنگه دمش گرم(sm81)
قشنگترین آلبوم امسال تا اینجا(sm155)
جای ملودی صفاریان تو آلبوم خالیه(sm178)
تو این چند وقت بهترین آلبومی بود که شنیدم
خیلی قشنگه
بازم صدای دوست داشتنی فریدون... (sm127)
آلبوم قشنگيه
عالیه عالی عالی
آلبوم خوبیه و توی یک سطحه و خوبیش اینه که یکدسته ولی خب نمیشه گفت خیلی عالیه...کلا چون فریدون صدای قشنگی داره آهنگارو قشنگ میکنه صداش!! ترک 1 که فوق العادس مخصوصا تیکه ی اولش...ترک 6 هم همین شکل فوق العادس(ولی فکر میکنم شعرشو قلا با یه ملودیه دیگه شنیدم) ترک 7 و 8 هم خیلی دلنشینن مخصوصا 7 حس نوستالژیکی داره و 8 هم ترجیع بندش خیلی خوبه که میگه"بهونه های من کم نیست،کسیو جز تو یادم نیست..." ترک 9 رو خوشم نیومد چون فکر کنم واسه پر کردن آلبوم بود و با بقیه آهنگا زیاد وصل نبود!!آهنگ"هنوز همونیم" هم که خیلی حس قشنگی توش داره و بازم اوجش تو اون ترجیع بنده خوبشه و اونطور که شنیدم گفتن واسه مادرش خونده که این خودش کارو قشنگتر کرده و مضمون زیبایی داره!!
آهنگ 11 هم معمولی بود. آهنگ آخر هم که "قهوه خانه ها" نام داشت خوب بود!!
آهنگه 2 هم تنظیمش خوب بود!!
آهنگ 3 هم آهنگه قشنگیه و فقط تکرار عبارت"یاده تو میفتم" یکم تو ذوق میزنه ولی کار قشنگیه!!
ستاره هم ریتم خوبی داره یکم شبیهه آهنگای قدیمیشه و قشنگه!!
آهنگ 5 هم معمولیه نه خیلی خوب و نه خیلی بد!!
من احساس میکنم سلیقه شما خیلی نزدیک به سلیقه منه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون منم دقیقا همین نظرو در مورد تک تک ترک ها دارم
چه جالب..احتمالا آره سلیقه هامون شبیهه همه اگه تو موزیک اینطوریه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesipesi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ يادش بخير
دقيقه ي 2:31
صداي درامز، صداي دبه ميده قشنگ
(sm2)
آهنگ هنوزم همونیم عالیه
(sm2)
آلبوم خیلی قشنگیه
ترک شماره 6 رو چند ماه قبل یه خواننده به اسم پویان خونده بود که آهنگسازش تورج شعبانخانی و تنظیم کامران میرزایی بود
آهنگ شماره 6 رو چند نفر خوندن ؟ (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه وقتی خودشون به حقوق هم احترام نمیزارن چطور توقع دارن مردم برن البومای زیقیشون رو بخرن (sm120)
تورج شعبانخانی از اون دسته موزیسین هایی که هیچ وقت به جایگاهی که حقش بود نرسید (sm25)
فریدون آسرایی درباره آلبوم «عشق یعنی» که چندی پیش از وی منتشر شد، گفت: «از فروش آلبوم بسیار راضی بودیم و فکر نمیکردیم که به این سرعت به چاپ دوم برسد اما چاپ دوم آلبوم نیز با تیراژ بالا در حال چاپ است و بزودی در بازار عرضه خواهد شد.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتگوی اختصاصی ساز و قلم با فریدون آسرایی
(sm74)(sm81)(sm127)
کاش تو این تاپیکا یه نظرسنجی هم بذارین که کدوم ترک بهتره که اونایی که بیشتر رای میارن رو بیشتر مورد توجه قرار بدیم(sm59)
من خودم همشو پاک کردم غیر از هنوز همونیم(sm25)
سلیقه ایه اما قهوه خونه ها ... فراموش کن ... اینا هم خوب بودن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما قهوه خونه ها یه مقدار خاص پسنده ...
رفتم دوباره دان کردم بازم پاکشون کردم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]