به به، داش حالشو ببری، حالا ضبط صوت داری که پلی کنیشون؟ (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
به به، داش حالشو ببری، حالا ضبط صوت داری که پلی کنیشون؟ (sm59)
آره یه ضبط سونی با کیفیتم همراه پکیجه(sm59)
لحظه ای که پیداشون کردی یه عکس خویش انداز(به قول شبکه 5)(sm120) از خودت مینداختی میذاشتی اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم قیافت این شکلی بوده(sm185)
پس همه چی جوره (sm59) این آلبوم ها که دوتا کاستیِ مخصوص آرشیوداراس؟
شدیدا خوش بحالت داشتن چنین غنایمی ارزومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام Fanom جاننقل قول:
من تا دیشب برای باز کردن فایل های cue از KMP استفاده میکردم(برای استفاده از آلبوم های تک فایله که با کیفیت flac یا wav یا tak هستن حتما باید از cue استفاده کرد تا راحت تر بشه یک ترک خاص رو پخش کرد)
چون با MPC خیلی راحتم به فکرم زد آپدیتش کنم و بعد از آپدیت خیلی از مشکلاتش رفع شد واسه همین در یک اقدامی حماسی(sm120) KMP رو پاک کردم چون MPC جواب تمام نیازهامو داره میده(sm59)
ولی یه مشکل پیش اومد اونم اینکه فایل های cue فقط با KMP و foobar2k و potplayer باز میشن
به نظرت میتونم کاری کنم که فایل های cue رو با WMP باز کنم؟(تو چند جا انجمن خارجی این مشکلو داشتن)
با WMP فلک گوش بدم بهتره یا با foobar2k یا با potplayer و چرا؟
(sm93)
Inna Hot iTunes all Countries Edition
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
wmp cue رو ساپورت نمیکنه پلاگین خاصیم براش پیدا نکردم کلا من حالم از ویندوز مدیا پلیر بهم میخوره ...من که بر اساس گوش موسیقیایی خودم با jet راحت ترم و mpc فقط توصیه میکنم برای فیلم KM که کلا به درد نخوره به خصوص برای فیلم HD ...همیشه هم گفتم میگم برای اینکه تفاوت بین پلیر ها و فرمت ها و ... مشخص بشه باید یه سیستم حرفه ای داشت با سیستم معمولی 192 به بالا تقریبا یه کیفیت خروجی صدا میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mp3-Wav >>> jet audio
M4a >>>>itunes
Flac >>>>fobar
نمیدونم احتمالا اسم خاصی داره این نوعش....دو تا آلبوم چاووش 4 و 5 با همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل های tak و aif رو با چی گوش بدم استاد؟(sm132)
(sm59)AIFF اپل به وجود اورده پس ITUNES این فرمت TAK من نداشتم ازش چیزی ولی Fobar روش مانور دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm19)نقل قول:
میگم شما که jetaudio باز هستی از DFX هم استفاده میکنی؟(sm128)
دو تا آهنگ زیبا ،لطفا اگه مشخصاتشون رو می دونید راهنمایی کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون
اجرایی زیبا از عبدی بهروانفر و محسن نامجو
آیا این آهنگ ضبط استودیویی یا با کیفیت داره؟
خواننده: محمدرضا شجریان
نی: عبدالنقی افشارنیا
تنبک: همایون شجریان
سه تار: محمدرضالطفی
رقصم گرفته بود .
مثل درختکی در باد .
آنجا کسی نبود
غیر از من و خیال و تنهایی .
رقصم گرفته بود
پیرانه سر ، دیوانه وار .
تنها،
تنها رقصیدم .
۱۳۷۳ – قلات[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی آلبوم ترانه های رامی رو داره؟
استینگ ترانه این آهنگ تحت تاثیر دیدن یه زن روسپی در نزدیکی هتل محل اقامتشون در پاریس میگه وقتی که برای اجرای کنسرت به اونجا رفته بودن
متن ترانه آهنگ از دید یه مرده که عاشق یه زنی شده ولی اون زن یه روسپیه
اسم روکسان رو هم از پوستری که داخل هتل آویزون کرده بودن برداشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شاعر وخواننده وبازیگر هرمزگانی معروف به رامی و نیما یوشیج جنوب
با شعرهایی بسیار لطیف وزیبا و زندگی پر فراز نشیب که در نهایت با خودکشی این شاعر به اتمام میرسه
اولین بار اسم این شاعر به خاطر آلبوم ها و کارهای سهیل نفیسی شنیدم و بعدا متوجه شدم که چقدر قدرناشناخته است این بشر که حتی تو حوزه جغرافیایی خودش هم ناشناسه
به لطف یکی از دوستان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آلبوم ترانه های رامی که نشر ماه ریز منتشر کرده دریافت کردم و چقدر غمناک و تنهاست صدای رامی..از رامی آهنگ هایی که ترانه هاش کار خودشه و با همراهی گیتار خونده باقی مونده...در حال حاضر هم سایتی طرفداراش براش درست کردن که برای آشنایی بیشتر میتونین به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آدرس مراجعه کنین
تا تو قدر مه بدونی دیر ابوت
تا بیای پهلوم بمونی دیر ابوت
زندگی مثل نسیمن زود اریت
تا بفهمی بی جونی دیر ابوت
تا مه از یاد گذشتم دور بشم
بی دو چشم آسمونی دیر ابوت
ای که بی عطر تنت غمگین ابوم
تا بیای اسمم بخونی دیر ابوت
نوم خوبت رو لووم موندن هنوز
بی تو عشق و زندگونی دیر ابوت
خاطراتت بشته با یادم بیار
روح گشنم با خیالت سیر ابوت
ای که بی عطر تنت غمگین ابوم
تا بیای اسمم بخونی دیر ابوت
تا مه از یاد گذشتم دور بشم
بی دو چشم آسمونی دیر ابوت
دانلود آلبوم شاهین نجفی 1414
یه EP از شاهین نجفی
نکند پنجره ای پشت صلیبم باشد / نکند میکروفونی داخل جیبم باشد
نکند این این اس ام اس در جایی ثبت شود / نکند گریه ی پشت تلفن ضبط شود
نکند شاهد دعوامان در ماشینند / نکند داخل حمام تو را می بینند
نکند اسم تو را با دهنش بخش کند / نکند راز مرا تلوزیون پخش کند
نکند می داند آنچه که من میدانم / نکند پس فردا تیتر یک کیهانم
نکند رخنه کند در دل ایمانم شک / نکند لو بدهم اسم تو را زیر کتک
نکند نامه جعلی مرا پست کند / نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
تلخم و حل شده کابوس وجودم در سم / غیر تو از همه آدمها می ترسم
همه دانسته و نادانسته جاسوسند / دستشان حلقه دار است و تو را می بوسند
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد / کاشکی در بغلت راه فراری باشد
کاشکی از همه مخفی بشود این شادی / کاشکی وصل شود عشق تو به آزادی
کاشکی بد نشود آخر این قصه بد / کاشکی باز بخوابیم ولی تا به ابد
نکند رخنه کند در دل ایمانم شک / نکند لو بدهم اسم تو را زیر کتک
نکند نامه جعلی مرا پست کند / نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
نکند رخنه کند در دل ایمانت شک / نکند لو بدهی اسم مرا زیر کتک
نکند نامه جعلی تو را پست کند / نکند اینهمه بد قلب تو را سست کند
آلبوم نی نوا
سلام جناب فانوم.این البوم زیبا رااز حسین علیزاده من دانلود کردم.اما متاسفانه هنگام باز کردن از من پسورد میخواد.لطف کنید و پسوردش رو بفرمائید.با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir1354 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باید باشه رمزش
اگه نبود این رو امتحان کنین
هر دو کار نمیکنهنقل قول:
You give me just a taste, so I want more
Now my hands are bleeding and my knees are raw
'Cause now you've got me
Crawlin' crawlin' on the floor
And I've never known a girl like you before
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eessii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كپي نكنين با حروف کوچک تایپ کنین
یک شب دلی به مسلخ خونم کشید و رفت
دیوانه ای به دام جنونم کشید و رفت
پس کوچه های قلب مرا جستجو نکرد
اما مرا به عمق درونم کشید و رفت
یک آسمان ستارهی آتش گرفته را
بر التهاب سرد قرونم کشید و رفت
من در سکوت و بغض و شکایت ز سرنوشت
خطی به روی بخت نگونم کشید و رفت
تا از خیال گنگ رهایی رها شوم
بانگی به گوش خواب سکونم کشید و رفت
شاید به پاس حرمت ویرانههای عشق
مرهم به زخم فاجعه گونم کشید و رفت
تا از حصار حسرت رفتن گذر کنم
رنجی به قدر کوچ کنونم کشید و رفت
دیگر اسیر آن من بیگانه نیستم
از خود چه عاشقانه برونم کشید و رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 320
شعر:افشین یدالهی
موسیقی:فردین خلعتبری
آهنگ زیبای Sword of Hate از گروه ایرانی KATANA در سبک power metal
سلام جناب فانوم.این پسوردهایی که شما گذاشتین واسه ی البوم نی نوا حتی با حروف کوچک و تایپ شده هم کار نمیکنه.لطف کنید و فایل باز شده را قرار بدیدی ممنونتون میشیم.با سپاس از شما
نقل قول:
سلام جناب فانوم.این پسوردهایی که شما گذاشتین واسه ی البوم نی نوا حتی با حروف کوچک و تایپ شده هم کار نمیکنه.لطف کنید و فایل باز شده را قرار بدیدی ممنونتون میشیم.با سپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ami1354 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]..این نسخه هم کاورا همراهشه هم یه قسمت منتشر نشده از آلبوم نینوا که داخل نسخه رسمی وجود نداره
تشکر جناب فانوم گرامی.یک دنیا ممنون
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir1354 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست گرامینقل قول:
لینکهای این آلبوم ها از کار افناده است. ممکن است لینک های جدید قرار دهید؟
سپاس گذارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تمامی البوم ها در دسترس هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط lover phoenix [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه دوباره آپلودش کنی؟(sm93)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
تمامی آلبوم های نیروانا رو میتونین از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کنین
به مناسبت سالگرد فوت محمدرضا لطفی
مستند فوق العاده زیبای
لطفی،چهارفصل
اصلا دیدن این تعداد غول های موسیقی در یک قاب زیبا و دلچسبه
محمدرضا شجریان،حسین علیزاده،بیژن کامکار،هوشنگ ابتهاج،مجید درخشانی،قوی حلم ،سیمابینا و....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خوانید
شعر حافظ گاهی مرا در آواز به جایی میبرد که همیشه نمیتوان به آنجا رسید. حافظ همیشه برای من مطرح بوده و معلم و مربی و پدر بوده و همه چیز بوده است. عشق برای ملک نیست برای انسان است فرشته عشق نداند که چیست: فرشته عشق ندانست چيست قصه مخوان / بخواه جام و شرابی به خاك آدم ريز/ پیاله بر کفنم بند تا سحرگه حشر/ به می ز دل ببرم هول روز رستاخیز.
شجریان در پایان گفت: زیادهگویی نمیخواهم بکنم. من چندین سالی است که میخوانم و آنچه باید را تا به حال خواندهام و از این به بعد هرچه بخوانم زیادهگویی است اما من چند سال است که اجازه ندارم برای مردم خودم و در مملکت خودم بخوانم.
یه ترک زیبا و رومانتیک عربی از عبدالحلیم حافظ خواننده و آهنگساز و بازیگر مشهور مصری
و جزو خدایان موسیقی عربی
شیع جنازه وی با شکوه بسیاری برگزار گردید . چنانکه مصر قبل از آن تشیع جنازه ای به آن عظمت را به جز برای رئیس جمهور محبوب خود جمال عبد الناصر به خود ندیده بود .
در تشیع جنازه عبد الحلیم حافظ دو و نیم میلیون نفر با غم و اندوه فراوان شرکت نمودند .
روز سه شنبه 21-6-2011 موتور جستجوگر گوگل صفحه اول خود را به بزرگداشت خاطره عبدالحلیم حافظ یكى از معروفترین خوانندگان عرب اختصاص داد.
ترجمه ترانه زیبای این آهنگ
أهواک
دوستت دارم
أهواک و اتمنى لو انساک و انسى روحی ویاک
وان ضاعت یبقى فداک لو تنسانی
دوستت دارم و اگر فراموشت کردم، امیدوارم روحم را فراموش کنم
و اگر من از دستش دادم، اگر فراموشم کنی تو میتوانی نگاهش داری
و انساک و ترینی بانسى جفاک و اشتاق لعذابی معاک
والقى دموعی فاکراک ارجع تانی
پس تو و ستمت را فراموش میکنم، فقط برای اینکه سختی و آزار با تو را فراموش کنم
و اشکهایم که تو را یادآوری میکنند بیابم، سپس دوباره سوی تو باز میگردم
فی لقاک الدنیا تجینی معاک و رضاها یبقى رضاک
و ساعتها یهون فی هواک طول حرمانی
وقتی سوی من می آیی همه دنیا همراه تو می آیند، خواسته اش همان خواسته توست
و آنگاه ممکن است محرومیت من از عشق تو به سرآید
والاقیک مشغول وشاغلنی بیک وعینی تیجی فی عینیک
وکلامهم یبقى علیک وانت تداری
درحالی که به من می اندیشی پیدایت میکنم، همانطور که من به تو می اندیشم، چشمم به چشمت دوخته میشود
و با اینکه میخواهی پنهان کنی چمشانمان با هم سخن میگویند
واراعیک واصحى من اللیل انادیک وابعت روحی تصحیک
قوم یاللی شاغلنی بیک جرب ناری
مراقبت خواهم بود و شبهنگام بیدار میمانم و صدایت میکنم و از روح و جانم برای بیدار کردنت میگذارم
تو که مرا شیفته و شیدای خودت کرده ای، بیدار شو و جهنمی که در آن بودم را تجربه کن