ترک (الو؟)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترک (الو؟)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا رو نزن باباش اینجاها میپلکه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش عشقه بیسش خوبه ولی ریدن توش
حداقل میتونم پاکشون کنم و دست کسی بهش نرسه تا بیشتر ازین شخصیتشو خراب نکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم البومای بعدی که قرار تا اخر تابستون بیاد ناامید کننده نباشه
محسن که به کنار...به البوم امیرعلی بهادری و مهدی یغمایی امید دارم
آقای بابای پاشایی می دونم اینجایی ! قربون دستت بیخیال شو دیگه چیزی از مرتضی پاشایی منتشر نکن (sm2)
آلبوم آهنگ های بیکلام قطعات منتشر شده به زودی پخش میشهنقل قول:
اسمش عشقه خیلی قشنگه فقط یکم گند زدن بهش.
حرف تو دهنشون نزار اینا بوی کباب خورده به مشامشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس قطعات پخش شده هم یکی دیگه از آلبوم های در حال انتشار استنقل قول:
دیدین گفتن همین جاها داره می پلکه بوی پول به مشامش که خورد اومد جلو (sm2)
(sm2) دهنتون سرویس
قربون دستت لااقل از کاور های دی جی پک یه اسکن بگیر بزار ! 18 تومن خیلی ستمه نداریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ناصر پاشایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکبار گوش دادم اونم گذری ولی ملودیاش منو گرفت و به نظرم خیلی آلبوم خوبیه و خیلی خیلی بهتر از البوم اولش...آلبوم آخر هرکس خیلی سخته که بهترین باشه ولی این تونست دومین آلبومش آخرین آلبومش و در عین حال بهترین آلبومش باشه..روحش شاد!!
کسایی که این عقیده رو دارن و طرفدارشن و میخوان بازم یه یادگاری داشته باشن ازش و نمیدونم اگه اعتقادی هم دارن که اون دنیا اثرش بهش میرسه که بخرن آلبومشو چون دستش کوتاستو معلوم نیس راضی باشه یا نباشه (که مطمینا اخلاقش جوری نبود که راضی نباشه) ولی اگه میخان بخرن،بخرن،چون هم آلبومش از نظر موسیقیایی ارزششو داره و هم اینکه طرفدار یعنی طرفدار تا پای دار...
کسایی هم که به این قضایا اعتقادی ندارن و یا از آلبومش خوششون نیومده مشخصه که میتونن هم نخرن!!
اینکه هم که کی تهیه کنندشه و فلان که من اگه فلانی تهیه کنندش بود میخریدم و الان که فلانی هست نمیخرم هم کار درست نیست والا..چه عیب داره حالا که قرار نیست پولی به خودش برسه این پول به نزدیکاش و خانوادش برسه و یکبار به تهیه کننده های موسیقی کمتر برسه حالا میخواد رفیق صمیمیش باشه یا هرکی دیگه...شاید راضی باشه برسه این در آمد حاصل از فروشش به مادرش که عزیزترینشه!!
شبا بیدار و روزا خیره به عکست،این شده کارم،دیگه طاقت ندارم...(sm74)
روحت شاد (sm50)
پول البوم رو بدید به محک به چهار تا کودک سرطانی برسه بهرته
این تهیه کنندست ، اومده یکم با کلمات بازی کنه شاید فروش بیشتر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن سود فروش البوم میرسه به سرطانی ها راسته ایشالا...
ناصر و دادش و عموش بیان شرکتم خودم دستی بهشون میدم پول البومو
عاقا ما بریم لالا از دیشب نخوابیدم منتظر آلبوم بیریخت جنابعای بودم (sm81)
تبلیغات فروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alinafas [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست صحبت کنی خیلی بهتره البته اگه یادت دادن!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو آریانتو شما گوش بده (sm50)
چه ربطی به اریان داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنس بازی درمیاری چرا ناصر مادر مرده چی گفت مگه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عمرش یه حرفه درست زدنقل قول:
این البوم کجاش خوبه.عینه اجیل مشگل گشا میمونه هر ترکش یه سازی میزنه
یعنی میگم سطح سلیقه ی موسیقیت مشخصه،همه ی آلبومایی که میاد میکوبی و آخر سر آلبوم آخر گروه دوس داشتنیت اومد که تنها آلومی بود تو این چنوقته که اومد و حتی یکبارم نمیشد گوش داد و Shift +Deleteنقل قول:
درستم که اصلا یاد نداری صحبت کنی...
البوم قشنگی بودبا ترک ۱ خیلی حال کردم قشنگ شروع شدکلا اهنگا خوب بودن...حدا رحمتت کنه..راه خوبی شد برای پول به جیب زدن اقایون...ولی واقعا لذت برم
(sm118)HESE JADID
مشکل داری تو مریضینقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا کوبیدم من ؟
اصلا من اعتراضی کردم ؟ گفتم بده ؟
عجبا
خود عوامل البوم زدن ترکوندن البوم رو بعد من کوبیدم ؟
مریضی خوب میشی تو
سطح موسیقی منم به شما ربطی نداره
اصن در حدی نمیبینمت که بخوام باهات بحثو ادامه بدم،بخیال..آلبومارو من کوبیدم تو این سایت،تو اصن هیچی نمیگی هر آلبومی که میاد یکساعت بعده اومدنش،اون منم که میام اینجا چیزی میگم،،،سنت که بره بالا خودت شرمنده میشی ازین بچه بازیات!!البته امیدوارم...(sm27)نقل قول:
اووووووووووووووووووفففففف ققققققققققققققققققققققققق قققققق عجب آلبومیییییییییییییییییییی یییییییییی ..
ye ahang has to sanie 50 demo has chra oun to albom nis
az sanie 50 ta 57
عزیزم یه ماه دیگه بیاد رول نون پنیر بپیچی برا مدرستنقل قول:
بد. دفتر کتابتم بخر
واقعا ارزش داره 18 تومن پول بدم براش .. (sm50)
(sm2)گو نخور آلبوم به این زیبایی چی میگی تو ..نقل قول:
yeki pasokh go bashe
j bedid
chra kasi pasokh go nis
ahhhhhhh
ahhhhhhhhhhhhh
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف بنده خدا رفته،وگرنه چیزی میگفتم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی داداش بیای برینی به آلبوم(sm2)
فقط ضایع نکنی بگی عالی بود(sm2)