[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمدی؟ 8.2؟ (sm29) این باید دیدنی باشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمدی؟ 8.2؟ (sm29) این باید دیدنی باشه...
همایون ارشادی؟!!! (sm77) این 3هفته پیش اکران شده... چرا خبرشو نشنیده بودیم؟ (sm77) تا حالام از 3هزار نفر 7.5 گرفته (sm29)
یکی از فیلم های دیگه ای که به شدت پیشنهاد میکنم ببینید
فیلم seven pounds 2008 هست
این فیلم ویرانگر هست
اصلا یه چیزی من میگم یه چیزی میشنوید
خلاصه داستان : مردی که با یک حقیقت تلخ دست و پنجه نرم می کند، برای رسیدن به رستگاری، تصمیم میگیرد زندگی هفت غریبه را برای همیشه متحول کند …
دیدم... خیلی زیباست... فیلم معناگرایی ـه... منم از تماشا کردنش لذت بردم و توصیه میکنم... فقط باس حوصله به خرج بدید چون داستان فیلم به کندی پیش میره اینطور که من یادمه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویل اسمیت (sm127)
حسام (sm127)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm26)
هم اسکار بهترین بازیگر مرد گرفت متیو مکاناهی هم اسکار بهترین بازیگر مرد مکمل جرد لتونقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو قطار دیدمش خوابمم میومد
خیلی ازش تعریف میکنن اما من زیاد خوشم نیومد
خععععلی باحال بود (sm30)(sm2).
حتما حتما گوش کنید:(sm2)
همه فیلماش یه سبکه لامصب جیسوننقل قول:
پ ن : ره لینکایی که بهت میدم بعد دانلود چک کن عوضی نباشه چون فقط لینک و اسمشو نگاه میکنم من (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) چشم... خیلی ممنون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]